Şimdi Ara

Dövüş oyunları için acil arcade stick önerisi!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Piredator

teşekkür ederim :) tasarımı crysistan çaldım benimde çok hoşuma gitti biraz daha photoshop bilgim olsaydı aklımdakini daha iyi kağıda dökecektim ama neyse şimdilik bu kadarıda kafi :) Emülatörlere bi dönem araştırdım tam olarak bakmadım genelde forum sitelerinden yaparsan test edilmiş emülatörleri daha kesin sonuca ulaşabilirsin. Mame nin MAMEIU32 üzerinden araştırma yaparsan stick destekli emülatöre ulaşabileceğini düşünüyorum. Ben torrentten 150 gb lık mame arşivini indirmeyi düşünüyorum hepsi içinde

hocam bulursanız o arşivin linkini bana da atarsanız sizden daha ne isterim :D Allah razı olsun şimdiden :)

• Kardeşim çok sağol cevabın için ben yine de biraz araştırayım. Elle tutulur birşey bulursam yine buradan yazarım.

Sana iyi eğlenceler :)
  • Hocam 2. El düşünüyorsan yardımcı olabılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgly

Kardeşim çok sağol cevabın için ben yine de biraz araştırayım. Elle tutulur birşey bulursam yine buradan yazarım.

Sana iyi eğlenceler :)

kolay gelsin hocam özellikle trfighters ekibine ulaşabilirseniz bana haber verirseniz çok sevinirim ya da şu atari salonlarındaki gibi dar eksenli sert kollu stick yapan satan birini bulursanız muhakkak haber verin!!! teşekkürler alacağınız stick şimdiden hayırlı uğurlu olsun iyi günler :)
  • Sonunda bitti
     Dövüş oyunları için acil arcade stick önerisi!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piredator

Sonunda bitti

vay be işte stick bu abi!!! hocam eline sağlık ya daha ne olsun valla süper olmuş evde sıkılma diye bir şey yok ömürlük oyna artık :) darısı başımıza inşallah bende şuanda gayet memnunum benim stickten iyice kavradım her hareketi sorunsuz yapıyorum usf4 te ken,ryu,akuma,oni vs. perfect alıyorum roundları çok zevkli ya... afedersin 3500 tl lik pc yatıyor yan tarafta 1 aydır laptop ta usf4,kof vs. atıyorum ilginç ya :D

• Piredator kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Arcade stick ile ilgili yazılarınızı okuyunca, bu konuyla ilgili bilgilerinizden faydalanmak için bu mesajı yolladım. Ben internetten bir arcade stick buldum. 2. el ancak çok az kullanılmış. Bu stick in sanwa kol ile modifike olup olmayacağı konusunda bir bilgim yok. Siz belki yardımcı olabilirsiniz. Fotoğrafını da buraya koyuyoru. Sizden modifike olabileceği teyidini alırsam, bu arcade sticki almayı istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Dövüş oyunları için acil arcade stick önerisi!!!

• Antediluvian35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Sanwa kolların montaj ölçülerini internetten rahatlıkla bulabilirsin ya da stickin marka modelini öğrenip onun üzerinde bir araştırma yapabilirsin. stick üzerindeki kolun montaj ölçülerini bulabilirsen -bu sticki alman anlamına gelebilir- değiştirmek istediğin sanwa kolun montaj ölçüleriyle karşılaştırarak anlayabilirsin. Her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum. Kendi yaptığım sticki de satışa çıkardım. Sahibinden "custom case arcade" yazarak bulabilirsin. Bu stick üzerindeki kolun montaj ölçülerini bulabilirsen değişip değişmediğini sana söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.