Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: c585itjrkrdod

çok iyi anlatm :) geç oldu ama iyi oldu :) teşk

Alıntıları Göster
    Arkadaslar U600 telefon var ama java oyun yukleyemiyorum. İlk sayfadaki talimatları yerine getirdim ama ne kodu kabul ediyor ne de dosyaları acabiliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo2000

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Neo2000

Mobilerated' den Chess'i yükledim ama ağı kullanmak istermiş ve yeni account açmamı istedi. Ne yapmalıyım. Telefonuma zarar verebilir mi?
    Solitaire yükledim. Başlatmak istediğimde: Bağlantı süresi kullanır; Ücrete tabidir gibi uyarılar aldığım için bu oyunu da oynayamadım.

yüklediğin oyunlar gprs bağlantısı gerektirdiği için bu tür uyarılar veriyor ücretsiz oyun ları yüklemelisin

imzamdaki oyunlara bakmanı öneririm

quote:

Sui CompoS Tarih 24 Mayıs 2008; 22:58:18
    Arkadaslar U600 telefon var ama java oyun yukleyemiyorum. İlk sayfadaki talimatları yerine getirdim ama ne kodu kabul ediyor ne de dosyaları acabiliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ilk sayfada anlatımımı eksik siz tam yaparsan yükleme başlayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 25 Mayıs 2008; 3:02:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: Neo2000

Mobilerated' den Chess'i yükledim ama ağı kullanmak istermiş ve yeni account açmamı istedi. Ne yapmalıyım. Telefonuma zarar verebilir mi?
    Solitaire yükledim. Başlatmak istediğimde: Bağlantı süresi kullanır; Ücrete tabidir gibi uyarılar aldığım için bu oyunu da oynayamadım.

yüklediğin oyunlar gprs bağlantısı gerektirdiği için bu tür uyarılar veriyor ücretsiz oyun ları yüklemelisin

imzamdaki oyunlara bakmanı öneririm

quote:

Sui CompoS Tarih 24 Mayıs 2008; 22:58:18

ilk sayfada anlatımımı eksik siz tam yaparsan yükleme başlayacaktır

Alıntıları Göster
    çok sağol çok güzel bir paylaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: malimusavir

hadi hayırlısı deniyorum bakalım yarına yazarım heralde sonucu

Alıntıları Göster
    ÇOK SAOL
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseRtEagle™

ÇOK SAOL

Alıntıları Göster
    DeseRtEagle™

t_mac55

rica ederim arkadaşlar
  • arkadaşlar e250 ye nasıl oyun yüklüycem? #*5737425# yi tuşluyorum ondan sonra seri yüklemeyi seçiyorum 10 sn bekliyorum sonra "java oyun hatası" diye hata veriyor niye arkadaşlar?deli olcam ya niye olmuyor bu kadar zormu e250 ye oyun yüklemek.yardımcı olun lütfen.mig33 programını ben bilgisayarıma jad ve jar doyası olarak indirdim.sonra samsung u600 cep telefonumun hafıza kartına attım jar ve jad dosyalarını.sonra bu dosyaları samsung e250 cep telefonuna attım.ondan sonra #*5737425# yazdım seri yüklemeye girdim ama "java oyun hatası" diye bir hata veriyor neden?nerde hata yapıyorum yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 28 Mayıs 2008; 23:47:02 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: artas1arkinoks

E250 BLUETOOTH SUZ OLMAZMI? BENDE BELLEK KARTINI MP3 TAKARAK DOSYA GÖNDERİYORUM OLMAZMI YAPILABİLİNİRMİ?

kart reader olmaz ya blutut yada usb kablosu olması şart

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BİR SORUM DAHA OLACAK KARDEŞİM E250 DEKİ JAVADA BULUNAN BÜTÜN OYUNLARI SİLMİŞ.BENDE JAVA YA GİRİĞ SEÇENKLERDEN AYARLARA GİREMİYORUM ÇÜNKÜ APN : Internet
    Kullanıcı adı : Boş
    Şifre : Boş
    Proxy : Devre dışı

AYARLARINI YAPMAM LAZIM.BU AYARLARI BAŞKA NERDEN YAPABİLİRİZ ARKADAŞLAR?

• quote:

Orijinalden alıntı: aliass

ARKADAŞLAR BİR SORUM DAHA OLACAK KARDEŞİM E250 DEKİ JAVADA BULUNAN BÜTÜN OYUNLARI SİLMİŞ.BENDE JAVA YA GİRİĞ SEÇENKLERDEN AYARLARA GİREMİYORUM ÇÜNKÜ APN : Internet

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aliass

Gprs ile bir tane oyun yada program indir o menü ve ayarlar gelir baska bir çözümü yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 29 Mayıs 2008; 22:37:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_ibrahim_tr

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    D880 için "*#9998*5282#" herhangi bir şeye yaramadı? ilk adımı bile geçmedi yani...?
    nasıl olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_ibrahim_tr

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tr_ibrahim_tr

ben bi tane oyun indirdim ve oyunu kapattığımda 10 kontorum gitmişti kontor yemeyen oyun varmı bildiğiniz java oyunların hepsi kontur yiyo mu

evet kontör yemeyen oyunlar varwww.getjar.com a da bakabilirsin pmlerini yanıtladım

• emege saygi ben E950dekini yaptim oldu sagol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

emege saygi ben E950dekini yaptim oldu sagol
    quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

emege saygi ben E950dekini yaptim oldu sagol

rica ederim arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: malimusavir

hadi hayırlısı deniyorum bakalım yarına yazarım heralde sonucu

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler..bende g800 var da bitpimde com u seçtikten sonra retrieving kısmından sonra dosyalar çıkmıyor ...neden acaba?bağlantı noktası ne olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozge_fb

çok teşekkürler..bende g800 var da bitpimde com u seçtikten sonra retrieving kısmından sonra dosyalar çıkmıyor ...neden acaba?bağlantı noktası ne olmalı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozge_fb

bağlantı noktası senin teli bilgisayar hangi portta görüyorsa o olacak

• şifreyi benim tel kabul etmiyor + bluetooth yok pc de bunu usb kablosu ile çözemez miyiz????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzdemirAli

şifreyi benim tel kabul etmiyor + bluetooth yok pc de bunu usb kablosu ile çözemez miyiz????????
    D880 için "*#9998*5282#" herhangi bir şeye yaramadı? ilk adımı bile geçmedi yani...?
    nasıl olmalı?

diye bi daha sorayım dedim

• quote:

şifreyi benim tel kabul etmiyor + bluetooth yok pc de bunu usb kablosu ile çözemez miyiz????????
    quote:

Orjinalden alıntı: ÖzdemirAli

model ne usb kablo ile yükleme yaparsın işlemler aynı sadece yükleme seçeneğinde blutut yerine usb yi seçiyorsun okadar

quote:

exposure Tarih 2 Haziran 2008; 12:01:48
    nasıl olmalı?

kodlar doğru arkadaşım ilk sayfada dediklerimi tekrar dene bakalım

• quote:

quote:

model ne usb kablo ile yükleme yaparsın işlemler aynı sadece yükleme seçeneğinde blutut yerine usb yi seçiyorsun okadar

quote:

exposure Tarih 2 Haziran 2008; 12:01:48
    nasıl olmalı?

kodlar doğru arkadaşım ilk sayfada dediklerimi tekrar dene bakalım

Alıntıları Göster
    e250 telin markası usb kablosuyla pc ye bağlanıyo sonra ki aşamaları anlatırsan sevinirim

• quote:

e250 telin markası usb kablosuyla pc ye bağlanıyo sonra ki aşamaları anlatırsan sevinirim

Alıntıları Göster
    quote:

arkadaşım ilk aşamalar aynı sadece en son yükleme seçeneğinde bblotout yerine usb

yi seçeceksin d serisinede bakabilirsin orada usb ile anlatılmış aynı işlemler e 250 dede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Haziran 2008; 23:59:53 >

• quote:

quote:

arkadaşım ilk aşamalar aynı sadece en son yükleme seçeneğinde bblotout yerine usb

yi seçeceksin d serisinede bakabilirsin orada usb ile anlatılmış aynı işlemler e 250 dede

Alıntıları Göster
    bi deniyelim yine de sağol

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.