Şimdi Ara

Yeni Patch oyun hatası 'Unspecified error occurred. Please check the logs for more information.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Unspecified error occurred. Please check the logs for more information." hatasını alıyorum %99 da kalıyor. İnternetteki tüm çözüm yollarını denedim ama olmuyor. Oyun açılmıyor. Aynı problemi olan - çözenler var mı ?

• Bende de var up
  • Up bende şuan yeni patchi yükledim tr'yi sıkıntısız yükledim ama westi yüklerken bu hatayı veriyor şuan trye giriyor westte bu hatayla patchi yüklemiyor solutions klasorünü silmeyi denedim olmadı nasıl çözebilirim ?
    not: tr ve west aynı yerde kurulu değil yani server değiştirip aynı clientten girmiyorum farklı yerlerde kurulu ama patchden önce sorunsuz giriyordu.
  • bunun ssini atabilecek var mı
  • aynı hata
     Yeni Patch oyun hatası 'Unspecified error occurred. Please check the logs for more information.'
  • Onar yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

aynı hata

aynen bu hata ingilizcesi "Unspecified error occurred. Please check the logs for more information." biraz araştırdım bir sürü farklı yöntemler var internetin patch yüklerken gitmesiyle olabiliyormuş modem resleyip yapanlar var ama hiçbiri işe yaramadı bende hala trye sorunsuz girerken westte patch yüklemiyor başka önerisi olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı hatayı alıyorum 1 haftadır denemedigim sey kalmadı 1 haftadır lol oynamıyorum ve bu gidişle oynayamıcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

Aynı hatayı alıyorum 1 haftadır denemedigim sey kalmadı 1 haftadır lol oynamıyorum ve bu gidişle oynayamıcam

Hocam bu sabah başka bir internetle denedim ve oldu alakası var mı bilmiyorum ama denemediyseniz başka bir internetle deneyin gene olmazsa siz bayadır uğraşıyormuşsunuz ticket atın yardım ederler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 3 ü Gold, Sezon 4 ü Elmas bitirmiştir. şuan ligi ise Elmas 5 tir. 113 skin vardır Rünler 20 sayfa ve her rün vardır.(enerji yenileme gibi gereksiz şey dışında). 85 sihirdar simgesi vardır(free simgeler hariç 61.) Alım-satım İstanbul içi elden yapılacaktır 100-200 gibi komik rakamlarla gelmeyin minimum 400-500 den çıkaracagım. eğer elmas 5 sorun yapıyorsa tryhard yapıp dia 4 e çıkarabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferhat el BABA -- 30 Nisan 2015; 5:24:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.