Şimdi Ara

Hangi Mesleği Yapıyorsunuz/Yapacaksız/Yapmak İstiyorsunuz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
5
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteye hazirlaniyorum lise sonum. Ailem hukuk istiyor, ama pek yakin bi seçenek değil şuan için hep pavyon/bar tarzi bi yerin sahibi olmak istemişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATT 'yim Pilot olmak isterdim daha karizmatik bir meslek yok

• Seveni çok,dil puanıyla gidebilcegin en yüksek puanlı bölüm ya da bölümlerden diyelim.Ben sayısalı seviyorum o yüzden beni çok sarmamişti yoksa kral bölümdür
  • Her zaman formula 1 pilotu olmak istemişimdir. Maalesef ülkemizdeki sistemle imkansıza yakın, aşırı zengin değilseniz.

Gerçekçi hedefim ise mekatronik mühendisliği. Doktorluk da olabilir belki. Kararsızım.

• lojistik can'dır
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Keşke ribozom olsaydım

Alıntıları Göster
    Grafikerim,haber ya da gazete sektöründe çalışmak istiyorum ama otomotiv sektöründeyim.İleride polis ya da askeri yerlere girmek istiyorum.

Ne biçim hayatım var ya

• Pilotluk isterken makine mühendisliği okuyorum
    Ama istediğim 2. Meslekte buydu

• Yok hocam seviyorum güzel de, yani çok da anlamlı önemli bir şey yapıyor sayılmayız. Yani bizden bi Bill Gates falan çıkmaz anlatabiliyor muyum
  • Çoğu kimsenin istediği mesleği yapıyorum ama yeteneğim olsa profesyonel fotoğrafçı olmak isterdim, tabiki Natgeo için çekimler yapan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 27 Aralık 2014; 23:48:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Alper

Şahsen ben asker olmak isterdim. Ama şimdi Elektrik mühendisliğine hazırlanıyorum. Keşke asker olsaydım diyoeum şuan.

Peki siz hangi mesleği yapıyorsunuz, yapacaksınız, yapmak istiyorsunuz?

Bendensin o zaman.Bende Astsubay veya Polis olmayı düşünüyodum.Polislikte 2 kere sınavdan 1kere mülakattan elendim.Astsubaylığa annem göndermedi.Askerlik yanaştığı içinde zorla İngilizce Çevirmenlik'e gönderdiler.Ama bitirebilceğimi sanmıyorum Uzm.Çavuş olmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

quote:

Şahsen ben asker olmak isterdim. Ama şimdi Elektrik mühendisliğine hazırlanıyorum. Keşke asker olsaydım diyoeum şuan.

Bendensin o zaman.Bende Astsubay veya Polis olmayı düşünüyodum.Polislikte 2 kere sınavdan 1kere mülakattan elendim.Astsubaylığa annem göndermedi.Askerlik yanaştığı içinde zorla İngilizce Çevirmenlik'e gönderdiler.Ama bitirebilceğimi sanmıyorum Uzm.Çavuş olmayı düşünüyorum.

Hocam benimde zamanımda terör fazlaydı askeri liseye göndermediler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

quote:

Hocam benimde zamanımda terör fazlaydı askeri liseye göndermediler.

Ben Polis veya Asker olmak isterken hiç düşünmeyen arkadaşlarımdan biri Polis diğeri Astsubay oldu.Moralim acayip bozulduydu valla.Gerçi şuan hala bozuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rider of the Red Horse

Yok hocam seviyorum güzel de, yani çok da anlamlı önemli bir şey yapıyor sayılmayız. Yani bizden bi Bill Gates falan çıkmaz anlatabiliyor muyum

bize işletme yolu gözüktü
  • hangi üni?
  • sınıf öğretmeni olacağım insallah

• quote:

quote:

Keşke ribozom olsaydım

Alıntıları Göster
    dj/producer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 28 Aralık 2014; 0:18:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B46CB32A

dj/producer

Alıntıları Göster
    cerrah
  • quote:

quote:

Keşke ribozom olsaydım

Alıntıları Göster
    Siyeset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler okur , diplomatlık yaparım diye düşünüyordum. OLMADI.
    Makine Mühendisliği okuyorum sebebi köklü bir aileden gelmemem,siyasetle uğraşan akrabalarımın olmayışı, maddi durumumuzun kötü olması.

Şimdi hedefim aklımdaki makine ile alakalı fikri hayata geçirip para kazanıp tekrar siyasete dahil olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Siyeset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler okur , diplomatlık yaparım diye düşünüyordum. OLMADI.
    Makine Mühendisliği okuyorum sebebi köklü bir aileden gelmemem,siyasetle uğraşan akrabalarımın olmayışı, maddi durumumuzun kötü olması.

Şimdi hedefim aklımdaki makine ile alakalı fikri hayata geçirip para kazanıp tekrar siyasete dahil olmak.

Alıntıları Göster
    elektrik elektronik mühendisliği okuyorum.
    ne olmak istediğim veya ne yapacağım hakkında bir fikrim yok.
    bırakabilirim yada bırakmayabilirim, ne yapsam bilmiyorum

• Coldhuntr kullanıcısına yanıt
    Abant İzzet Baysal

Edit: Ben 8k'dan girdim de 4k'dan giren arkadaş var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15CD78EA1 -- 28 Aralık 2014; 0:53:47 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.