Bildirim
Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Demo'yu Oynarken Arada Sırada Hata Raporu Geliyor .. Ayrıntıları Göster Dediğimde ;quote:
Orijinalden alıntı: combata/quote]
abooow işte elenorr benim arabamm...yakışmış modda hani
imzada girmiş işin içine
Alıntıları Göster
AppName: nfsc_demo.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: nfsc_demo.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0029e33d
Bu Yazıyor Anlayan Varmı Yaa ? Sorun Nerede ..
Anlamadım Gitti Yaa?
-
Süper screenshotlarım var ama atamıyorum yardım :)quote:
imzada girmiş işin içine
Alıntıları Göster
-
Ne zaman çıktı ne zaman bitirdiniz yaw oyunu korkulur sizdenquote:
Orijinalden alıntı: ozozca
Süper screenshotlarım var ama atamıyorum yardım :)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ozozca
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ozozca
Ss'ları eklemek için:
http://www.imageshack.us/ adresine git, gözat'tan ss'ı seç, Host It butonuna tıkla, en altta çıkan linki [image][/image] kutuları arasına yaz, tamamdır.
Ör:
Link bu: "&"
Böyle olacak:
[image]&[/image]
-
Arkadaslar oyun Nvidia Ge force fx 5500'de oynanır degilmi?quote:
Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907quote:
Ss'ları eklemek için:
http://www.imageshack.us/ adresine git, gözat'tan ss'ı seç, Host It butonuna tıkla, en altta çıkan linki [image][/image] kutuları arasına yaz, tamamdır.
Ör:
Böyle olacak:
[image]&[/image]
Alıntıları Göster
-
Orjinal Alıyordum Vaz Geçtim Alsamıydım? Ya O Atma Sorunu Yine Olur Diye Korkuyorum ...quote:
Orijinalden alıntı: lars ulrıch
Arkadaslar oyun Nvidia Ge force fx 5500'de oynanır degilmi?
Alıntıları Göster -
hEY allam ya mıllet oyunu bıtırdı bız halan ındıremedıkquote:
Orijinalden alıntı: federaL
Ne zaman çıktı ne zaman bitirdiniz yaw oyunu korkulur sizden
Alıntıları Göster -
Beyler visual treatment kapatında görüntüler daha güzel oluyo yani benim için öyle oldu...[Hem FPS arttı hemde Motin Blur açık takılmadan oynayabiliyorum üstüne üstlük 2x aa açık]quote:
Orijinalden alıntı: The_JoKeR
hEY allam ya mıllet oyunu bıtırdı bız halan ındıremedık
Alıntıları Göster
-
Yukardaki yazmış olduğum mesajı düzetlmek istiyorum uykusuzluktan olcak ne yazdığımın farkında değilim fps'nin filan arttığı yok ama 27lerde seyrediyo bu ayarlarda güzel yani takılma filan yok.quote:
Orijinalden alıntı: F@ruk
Beyler visual treatment kapatında görüntüler daha güzel oluyo yani benim için öyle oldu...[Hem FPS arttı hemde Motin Blur açık takılmadan oynayabiliyorum üstüne üstlük 2x aa açık]
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: F@ruk
Yukardaki yazmış olduğum mesajı düzetlmek istiyorum uykusuzluktan olcak ne yazdığımın farkında değilim fps'nin filan arttığı yok ama 27lerde seyrediyo bu ayarlarda güzel yani takılma filan yok.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: F@ruk
Yukardaki yazmış olduğum mesajı düzetlmek istiyorum uykusuzluktan olcak ne yazdığımın farkında değilim fps'nin filan arttığı yok ama 27lerde seyrediyo bu ayarlarda güzel yani takılma filan yok.
way bea super
-
arkadaslar kısa bı soru lutfen cewap...quote:
Orijinalden alıntı: The_JoKeRquote:
Orjinalden alıntı: F@ruk
way bea super
Alıntıları Göster
benım ekran kartım da LEADTEK - NVİDİA GEEFORCE- WİNFASTPX 6600 TD256 MB
bıraz acemıyım kusura bakmayın bu kartla oynanabılırlıım ne derce ıyıdır nfs most wantede gayet rahat oynuyordum...carbonda sorun yasarmıyım bılmıyorum yukarda nvdialarda dırectx sorunu falan yazılmıs
bende bu gu gıbı sorun cıkarmı bu kullandıım ekran kaertıyla ..
cewaplarsanız ayrıntılı cok sewınırım sımdıden saolun...
bırde tam olarak hangı ayarlarda en ıyı oynayabılırım elımde olan ekrankartıyle fullesem ayraları
kaldırırmı??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhny -- 4 Kasım 2006; 6:00:03 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mhny
arkadaslar kısa bı soru lutfen cewap...
bıraz acemıyım kusura bakmayın bu kartla oynanabılırlıım ne derce ıyıdır nfs most wantede gayet rahat oynuyordum...carbonda sorun yasarmıyım bılmıyorum yukarda nvdialarda dırectx sorunu falan yazılmıs
bırde tam olarak hangı ayarlarda en ıyı oynayabılırım elımde olan ekrankartıyle fullesem ayraları
kaldırırmı??
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mhny
arkadaslar kısa bı soru lutfen cewap...
kaldırırmı??
bende 6600 gt nin 128 liği var p4 2.66 512 ram var blur açık baya birşeyler açık world detail falan 800.600 de 20-25 fps de oynuyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OzzY®
bi normal bide collectors editionmu var
farklar???
Alıntıları Göster
Most Wanted'ın Black Edition sürümünde normal sürüme göre fazladan arabalar, fazladan vinyl'lar ve oyunun yapım aşamasını anlatan bonus Dvd vardı ya, şimdi aynı şeyler NFS 10 (Carbon) Collector's Edition'da var.quote:
Orjinalden alıntı: ozzye36
bi normal bide collectors editionmu var
farklar???
-
fx 5200 çalıştırırmıquote:
imzada girmiş işin içine
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrLagMaker
fx 5200 çalıştırırmı
Alıntıları Göster
Çalıştırır, çünkü FX 5200'de pixel shader desteği var.quote:
Orjinalden alıntı: 1389mo
fx 5200 çalıştırırmı
-
Evet oyunu bende yükledim bir kaç yorum yazayım. Oyunu değiştirmişler güzel olmuş daha çok takım oyunu işine dönmüş. Yanlız grafikleri hoşuma gitti arabalar çok parlıyor saçmalık geldi abartmışlar.quote:
Orijinalden alıntı: nForcer
Çalıştırır, çünkü FX 5200'de pixel shader desteği var.quote:
Orjinalden alıntı: 1389mo
fx 5200 çalıştırırmı
Alıntıları Göster
-
ÇOK ACAYİP YARDIMA İHTİYACIM VARquote:
imzada girmiş işin içine
Alıntıları Göster
Ya arkadaşlar 20 küsür sayfaya tek tek baktım ama bir çözüm bulamadım bir türlü.
Herkes oyunu full detay!!! oynadığını iddia ediyor. Benim ekran kartım "Sapphire 256 MB X800GTO2" 1 GB RAM, AMD Athlon 64 3000+ Venice İşlemci, 200 GB SATA NCQ Harddisk var... Şimdi benim siteme benzeyen ve full detay oynayan arkadaşlar bir el atıp ne ayar yapmam gerektiğini söylerlerse çok sevinirim. Benim makinam takılıyor yaaaa, bir yılda çöpe mi atıcaz 300 YTL'den fazla verdiğimiz ekran kartını???
F@ruk hocam şu dikiz aynası nereden açıp kapanıyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolgatokuc
ÇOK ACAYİP YARDIMA İHTİYACIM VAR
Ya arkadaşlar 20 küsür sayfaya tek tek baktım ama bir çözüm bulamadım bir türlü.
Herkes oyunu full detay!!! oynadığını iddia ediyor. Benim ekran kartım "Sapphire 256 MB X800GTO2" 1 GB RAM, AMD Athlon 64 3000+ Venice İşlemci, 200 GB SATA NCQ Harddisk var... Şimdi benim siteme benzeyen ve full detay oynayan arkadaşlar bir el atıp ne ayar yapmam gerektiğini söylerlerse çok sevinirim. Benim makinam takılıyor yaaaa, bir yılda çöpe mi atıcaz 300 YTL'den fazla verdiğimiz ekran kartını???
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: tolgatokuc
ÇOK ACAYİP YARDIMA İHTİYACIM VAR
senin ekran kartının özellikleri şu
Grafik İşlemci : ATI Radeon X800 GTO2
Bellek : 256 MB 256 bit 1,6ns 980Mhz
Bus Yapısı : PCI Express x16
İşlemci Hızı : 400Mhz
RAMDAC : 400Mhz
Standartlar : 12pixel pipeline
Maksimum Çözünürlük : 2048 x 1536
Bu özelliklerle full detay oynaman zor tamam iyi bir kart ama donmalar takılmalar normaldir diye düşünüyorum 1024*768 maximum oynarsın ama 1280*1024 maximumda takılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 4 Kasım 2006; 9:44:51 >
-
Sağol arkadaşım şu an işteyim akşama süper screen ler geliyo :)quote:
Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907quote:
Ss'ları eklemek için:
Ör:
Böyle olacak:
[image]&[/image]
Alıntıları Göster
Ekran kartım Asus X1600 Pro 512 MB bi tek motion blur açınca yavaşlama var optimizasyon çok iyi olmuş oyunda çok beğendim. Ben oyunu beğendim % 10 u bitti henüz :( Malum iş var çok geç yatamıyoruz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X