Şimdi Ara

TURKCELL 4G ALTYAPİ CALİSMALARİ(İNTERNET SORUNU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone ' da 6-7 mbps arası rahat rahat bağlanıyorken ;

Turkcell ' e geçme gafletinde bulundum . Günde 7-8 kere internetten tamamen kopuyor. Dİğer zamanlarda 0.58 mbps civarı hızla bağlanıyor. Arada düzeliyor 8-9 mbps lere çıkıyor .

Ömrümü yedi resmen .
  • turkcell hem mobil, hem fiber hem adsl'de ben böyle ping sorunu görmedim.
  • seçimlerden önce ihale yapılacak mış.
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/27938354.asp
  • problemde bi azalma.var mi?
    ya da gecici cozum bulan?paylasabilir mi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Vodafone ' da 6-7 mbps arası rahat rahat bağlanıyorken ;

Turkcell ' e geçme gafletinde bulundum . Günde 7-8 kere internetten tamamen kopuyor. Dİğer zamanlarda 0.58 mbps civarı hızla bağlanıyor. Arada düzeliyor 8-9 mbps lere çıkıyor .

Ömrümü yedi resmen .

Cihaz ne hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

quote:

Ömrümü yedi resmen .

Cihaz ne hocam?

Iphone 6 kardeşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

quote:

Ömrümü yedi resmen .

Cihaz ne hocam?

Iphone 6 kardeşim

Vodafone'a geçmek farz oldu kardeşim.
    İki yıllık taahhüt var. Mart başı bitiyor. Bittiği günün ertesi günü geçiyorum inşallah.

• Vodafone iyidir kardeş . Ben Vodafone'dan turkcell ' e geçtim , vodafone'da o kadar memnunken turkcell daha iyidir düşüncesine kapıldım.

Avea ' dayım , hiçbir sorun çıkarmadı şu ana kadar . Vodafone ' da iyi bir tarife bulsam geçerim .
  • Avea iyi hoşta benim evde çekmiyor

• Konyada açık alanda 3g açık ve çekiyor görünüyorken hiç bir şekilde internete bağlanmıyordu. Kendi sitelerinden 3g çekim sorunu diye mesaj attım şikayetvar dan yazdım nafile. Daha sonra btk dan kayıt oluşturdum 1 hafta sonra sorunu düzelttiler.

• arkadaşlar konuyla ilgili çok kişi problem yaşamış. konunun kesin çözümünü belirtiyorum;

turkcell 4g simkartlar epeydir bayilerde mevcut. kartlarınızı 4g simkartlarla değiştirdiğinizde konu %100 çözülüyor.

bilginize.

ek : konu hurafe degil bu arada tamamen gerçek. htc telefonlarda bu sorunun turkcellde farkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espion -- 25 Ocak 2015; 12:19:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espion

arkadaşlar konuyla ilgili çok kişi problem yaşamış. konunun kesin çözümünü belirtiyorum;

turkcell 4g simkartlar epeydir bayilerde mevcut. kartlarınızı 4g simkartlarla değiştirdiğinizde konu %100 çözülüyor.

bilginize.

ek : konu hurafe degil bu arada tamamen gerçek. htc telefonlarda bu sorunun turkcellde farkında.

Ciddimisiniz?
    Degistirme hemen oluyor mu?
    Ucreti ne kadar acaba?

• ciddiyim kesin bilgi 19 tl yedek sim kart ücretleri. bayiye hat sahibi gitmesi gerekiyor bunu unutmayalım toplam 3dk nızı alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espion -- 25 Ocak 2015; 19:11:10 >
  • daha detaylı bilgi veriyim hatta arkadaşlar bu konunun sebebi android 4.4.2 işletim sistemi 4.4.4 e geçerseniz bu problem yine ortadan kalıyor yada 4g li sim kart gerekiyor.

problemin yaşandığı cihazlar

HTC One M8, Turkcell T50, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2, LG Nexus5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espion

daha detaylı bilgi veriyim hatta arkadaşlar bu konunun sebebi android 4.4.2 işletim sistemi 4.4.4 e geçerseniz bu problem yine ortadan kalıyor yada 4g li sim kart gerekiyor.

problemin yaşandığı cihazlar

HTC One M8, Turkcell T50, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2, LG Nexus5

4.4.4 benimki
    Sorun var yani
    Siz m8 4.4.4 sorun yok mu?

• Espion E kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nasıl bir problem yaşanıyor peki bu durumda?
  • 4.4.4 htc lerde yaklaşık 10 farklı cihazda herhangi bi sorun gözlemlenmedi arkadaşlar. yinede sorunumuz var diyorsanız 4g sim kart öneriyorum.

şöyle bir problem daha var bilmiyorum başınıza geldimi

data kapatıp wifi açıldığında yada hem data hem wifi kapatıldığında ulaşılamama ve sms alamama problemi mecvut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Tam olarak nasıl bir problem yaşanıyor peki bu durumda?

3g interneti herhangi bir sekilde kullanirken(whats up'clashof clans'face twttr instgrm shbndn)
    Kopuyor int full.cektigi halde...oooyle.kaliyor
    Sorun bu

• quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

Konyada açık alanda 3g açık ve çekiyor görünüyorken hiç bir şekilde internete bağlanmıyordu. Kendi sitelerinden 3g çekim sorunu diye mesaj attım şikayetvar dan yazdım nafile. Daha sonra btk dan kayıt oluşturdum 1 hafta sonra sorunu düzelttiler.

Acaba hangi şikayetinizi dikkate almışlar. Her yere şikayet etmişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

Konyada açık alanda 3g açık ve çekiyor görünüyorken hiç bir şekilde internete bağlanmıyordu. Kendi sitelerinden 3g çekim sorunu diye mesaj attım şikayetvar dan yazdım nafile. Daha sonra btk dan kayıt oluşturdum 1 hafta sonra sorunu düzelttiler.

Acaba hangi şikayetinizi dikkate almışlar. Her yere şikayet etmişsiniz

btk dakinden sonra düzelttiler. diğer şikayetlerde çözüldü vs dedi ama çözmemişlerdi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.