Şimdi Ara

Dreamhost kampanyası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Dreamhost'ta Level 1 paketini 97$ indiren "kampanya" referrer kodu calısıyor mu onu soracaktım.Kullanan arkadaslar varsa lutfen cevaplasın.

Tesekkurler

Tech-Mania
    Acer Predator 17 G5-793G-78QB | iPhone 14 Pro 256gb Space Gray | Ps4 | Ps Vita | GoPro Max - GoPro Hero 8 Black | Sony Fdr-X3000R 4k Action cam | Sony a7R4a - Sony 85mm f1.8 - Sony 16-35mm f4 - Sony 70-200mm f4| Sony a6400 16-50mm f3.5-5.6 35mm f1.8
  • çalışıyor mu bilmiyorum ben başka bir kod ile almıştım bir dene işte ne bilim ben
    www.dreamhost.com

düzeltme: bak ben bu kod ile aldım

EPAPRAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velfecir -- 25 Ekim 2006; 2:31:11 >

Orjinalden alıntı: rogen

beyler baska kullanan varmı dreamhostu cunku adamları protesto etmek amacıyla acılmıs siteler var cok cazip kosullarla host veriyorlar, insan haliyle bu iste bir is var diyor.

Ben kullanıyorum şuana kadar sorun yok gibi servage de kullanıyorum onda da sorun yaşamadım. Sadece dream değil bu tarz kampanyalar yapan veya bu fiyata bu özellik veren amerikalı birçok şirket yavaş yavaş başlıyor bu tarz hizmetler vermeye mevcut veren firmada var. Çünkü amerikada maliyetler iyice düştü artık adamlar için sorun değil bu hizmetleri vermek. Ancak zaman zaman tabiki aksaklıklar çıkabilir gerek teknik destekte gerekse sitede vs. çünkü binlerce müşterisi var ve tb larca alan veriyorlar. Ama ben daha sorun yaşamadım 2 firmada da.

http://www.loadimg.com > Resim Paylaşım Sistemi
    http://www.megaliste.com > Professional Link Directory
  • yaklaşık 6-7 aydır ben de kullanıyorum. ve son derece memnunum. bu fiyata alabileceğin en kaliteli hosting bu bence.

alternatif kod: FAKULTE2006
    erencosar@msn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1204 -- 16 Mart 2007; 21:42:51 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.