Şimdi Ara

TEKNOSA Beyaz Eşyalarda KDV tutarı kadar indirim (25 Nisan son)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

22-25 Nisan Tarihleri arasında yeni evlenecek çiftlere ve evini yenileyenlere çeyiz festivaline özel KDV İNDİRİMİ kampanyaları!

Kampanya Detayı:

Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Derin Dondurucu, Fırın, Ocak, Kurutma Makinesi, Mini Fırın , Mikrodalga Fırın veya Ankastre kategorisindeki ürünler ile birlikte herhangi bir küçük ev aleti sepete atıldığında, sepette KDV TUTARINDA indirim uygulanacaktır!
    Kampanya teknosa.com ve mağazalarda geçerlidir. Mobil uygulama ve mobil site kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya "teknosa.com'a özel" ürünler dahil değildir.
    Bosch, Siemens, Profilo,Samsung markalı ürünler kampanyaya dahil değildir.

Şu linkteki gardrop tipi Samsung model buzdolabını 2540 liraya malettim.

Küçük ev aletlerinden 3,90 liraya şu linkteki toz torbası sepete atılabilir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın ;

http://www.teknosa.com/kampanyalar/364/kdv-indirimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_25 -- 23 Nisan 2016; 9:08:40 >

• Tuhaf ve açığı olan bir kampanya.
    * Seçili kategorilerden en az iki adet ürün eklenmesi durumunda geçerli olur yazıyor, sepete tek ürün atsanız da indirim uygulanıyor.
    * Bosch, Siemens, Profilo ürünlerinde geçerli değil yazıyor, sepete ekliyorsun onlarda da indirim uygulanıyor.

Böyle karışık durumlarda önceliği siparişi geciktirip en sonunda teslim etmemek oluyor Teknosa'nın. Ama bakalım sorunsuz olacak mı sizin alışveriş.

Diğer bir husus, sitedeki çoğu ürün Gittigidiyor ve N11'de daha uygun. İndirim veya çekle daha da ötesi oluyor.
    Bu haftasonu buzdolabı araştırırken bakmıştım ben de. KDV indirimi ile 1185 ödenecek ürüne GG'de 1150 ödedik. 60 da bonus. Ama uygun ürünler de var özellikle yüksek fiyatlarda falan. Fiyat teknosa.coma özelse o da düşmez.

Edit: İki adet ekleme şartını madde olarak da silmişler. Bosch, Siemens, Profilo yine düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 18 Nisan 2016; 17:32:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Tuhaf ve açığı olan bir kampanya.
    * Seçili kategorilerden en az iki adet ürün eklenmesi durumunda geçerli olur yazıyor, sepete tek ürün atsanız da indirim uygulanıyor.
    * Bosch, Siemens, Profilo ürünlerinde geçerli değil yazıyor, sepete ekliyorsun onlarda da indirim uygulanıyor.

Böyle karışık durumlarda önceliği siparişi geciktirip en sonunda teslim etmemek oluyor Teknosa'nın. Ama bakalım sorunsuz olacak mı sizin alışveriş.

Diğer bir husus, sitedeki çoğu ürün Gittigidiyor ve N11'de daha uygun. İndirim veya çekle daha da ötesi oluyor.
    Bu haftasonu buzdolabı araştırırken bakmıştım ben de. KDV indirimi ile 1185 ödenecek ürüne GG'de 1150 ödedik. 60 da bonus. Ama uygun ürünler de var özellikle yüksek fiyatlarda falan. Fiyat teknosa.coma özelse o da düşmez.

Edit: İki adet ekleme şartını madde olarak da silmişler. Bosch, Siemens, Profilo yine düşüyor.

"Seçili kategorilerden en az iki adet ürün eklenmesi durumunda geçerli olur" ibaresine nerede rastladınız, ben denk gelemedim. Dediğiniz gibi teknosanın fiyatları n11, gittigidiyor gibi sitelere göre yüksek fakat fiyatı da oldukça fazla olan bir ürünü n11, gg gibi yerlerden riske girip alamazdım. Kimin gönderdiğini, nereden gönderdiğini, fatura basım içeriğini, garanti durumunu, kargoda başına bi iş gelirse iade&değişim prosedürlerini iyi bilmem gerekiyor. Geçen hafta n11den telefonuma kırılmaz cam ekran koruyucusu sipariş ettim, satıcı 8 liralık bir telefon ekran koruyucusunu bile yanlış model gönderdi. 8 liralık mal için 20dk. telefonda tartıştım. Şimdi bunun üzerine 3000 liralık buzdolabını da n11den almaya nasıl cesaret edeyim? 3-5 lira fazla olsun başım ağrımasın. Dolap uygun fiyata geldi, umarım gönderirler. Ağır ürün olduğu için UPS kargo ile değil Horoz Lojistik ile gönderim yapılacakmış. Ağır ürün ibaresi olan ürünlerden alacak olanların bilgisi olsun.

• Siemens de geçerli oldu anlamadım
    http://www.teknosa.com/urunler/115010650/siemens-kg56nvw30n-no-frost-kombi-sogutucu
    bunu ekleyince fiyat 2219 gözüküyor alsam mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybayankara

Siemens de geçerli oldu anlamadım
    http://www.teknosa.com/urunler/115010650/siemens-kg56nvw30n-no-frost-kombi-sogutucu

Hocam ihtiyacınız var ise şansınızı bir deneyin derim.
  • Mobildeyim bakamadim tam ama teknosada uleri tarihli teslimat secebiliyor muyuz bilen var mi ? Mesela 3 hafta sonra gelsin diyebiliyor muyuz ?

• indirimli hali bile gittigidiyordan 100 lira pahalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kredikartı puan kampanyası olsa iyiydi
  • system_25 kullanıcısına yanıt
    Hocam editledim mesajı sonunu okumadınız galiba. Kampanya cumadan beri devam ediyor ve düne kadar o ibare vardı. N11 ve Gittigidiyor konusunda haklisiniz elbette. Böyle durumlarda özellikle beyaz eşyada sipariş vermeden önce mağaza ile irtibat kurmakta fayda var. Zaten cad de üzerinde bir marka bayi, hatta teknosa, media markt bile bu platformlarda satış yapıyor. Mesela benim siparişi geçtiğim mağaza sltm diye bir mağaza. İletişim kurduğumda mağazanın NovaBazar'a ait olduğunu öğrendim ve onlar da Horoz lojistik ile gönderim yapıyor. Birkaç kez teknosada bu işgüzarlığı yaşadığım için deneyimim var ve genelde çok büyük bir fark olmadığı sürece teknosadan alışveriş yapmıyorum. Yeni şartlarına göre hem iki ürün şartı yok hem de aldığınız marka Samsung. Ama ben tutup profiloyu ordan alsam iptal etseler diyecekleri şu : Hata oldu kampanya şartlarında o marka indirim dışıdır dese benim vaktim çalınacak. Aradım dedim markada geçerli değil ama indirim düşüyor hem de tek ürüne.. Öyleyse siz yararlanmışsınız bir problem olmaz dedi ise de güvenmedim. Buna rağmen düzeltme bile yapmamışlar. N11 ve GG'den alışveriş yaparken mutlaka siparişten önce iletişim kurmak büyük fayda sağlıyor. Doğrudan tüm mağazaları zan altında bırakmayalım. Bi telefon için bi görüşme yaptım mağazanın biriyle adamla kanka olmadığımız kaldı o derece ilgilisi bile oluyor. Ben sevgilimle bu kadar konuştuğumu hatırlamıyorum dediğim görüşmeler oldu. Bunlar daha sonra tercih ederken büyük referans oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: baybayankara

Siemens de geçerli oldu anlamadım

Gittigidiyor'da 2265 TL (Saat 6'ya kadar %5 vardı, o zaman 2150 TL oluyordu, bonusa 60 TL de bonus var. 2090'a alabiliyor olurdunuz. %5-10 yine gelir.
    Satıcı mağaza storewhite da bildiğim kadarıyla kliksanın.(Gerçi bu o değilmiş, Siemens ürünleri var sadece) Ama şu an için GG'de tek dezavantaj Bonus'a 9 taksiti kaldırmışlar, 6 taksit yapıyorlar. Fark ufak olduğu için Teknosa'dan alınması makul olabilir ama o şartlar yüzünden iptal riski de var.

Ürünün Profilo'da olan serisi 345TL daha uygun ayrıca.
    BD3056W3VN
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/profilo-bd3056w3vn-nofrost-kombi-buzdolabi-204325620

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 18 Nisan 2016; 19:07:31 >

• Bende bosch buzdolabi aldim ups e teslim edildi bugun. Piyasanin baya altina mal ettim.

• karti K kullanıcısına yanıt
    Merhaba tek ürün mü aldınız beyaz eşya olarak ve de KDV indiriminden mi faydalandınız? Hani üründü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

indirimli hali bile gittigidiyordan 100 lira pahalı

Hangi üründen bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: system_25

quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

indirimli hali bile gittigidiyordan 100 lira pahalı

Hangi üründen bahsediyorsunuz?

bosch 9kg çamaşır makinesi

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    Tek urun olarak aldim.http://www.teknosa.com/urunler/115010646/bosch-kgn56vw30n-no-frost-kombi-buzdolabi

Hediye ceki buldum bitane de 1000/75 urun bana 2042 ye geldi. Bakalim ups teslim alacak diye kargo bildirimi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Tek urun olarak aldim.http://www.teknosa.com/urunler/115010646/bosch-kgn56vw30n-no-frost-kombi-buzdolabi

Hediye ceki buldum bitane de 1000/75 urun bana 2042 ye geldi. Bakalim ups teslim alacak diye kargo bildirimi geldi.

kdv indirimi yanında çekmi veriyor

• Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    Kdv indirimi ile cek birlesiyor

• arkadaşlar ben ayın 10 unda buzdolabı almıştım. daha yeni teslim aldım ürünün paketini bile açmadım ürünü mağazadan almıştım. aldıktan 1 hafta sonra kargoı ile anca geldi elime. şimdi baktım aynı ürün 200 tl daha ucuzlamış. ürünün geri iade edebilir miyim sizce? iade edip tekrar alsam olur mu acaba?
  • SIEMENS HX74X545T SOLO FIRIN 2019 TL
    KDV indirimi 307,90 tl
    1000 TL üzeri 75 tl indirim
    Avantajix yaklaşık 15 tl
    axess 600 tl üzerine 60 tl puan ile süper kombo oldu Haber veren arkadaşa tşkler.

1560 TL ye Süper ocaklı fırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

arkadaşlar ben ayın 10 unda buzdolabı almıştım. daha yeni teslim aldım ürünün paketini bile açmadım ürünü mağazadan almıştım. aldıktan 1 hafta sonra kargoı ile anca geldi elime. şimdi baktım aynı ürün 200 tl daha ucuzlamış. ürünün geri iade edebilir miyim sizce? iade edip tekrar alsam olur mu acaba?

şansınızı deneyin sonuçta yasal iade süresi 14 gün

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.