Arkadaslar yerler ilk aciklandiginda (uzun donem 2.grup )yerimi ogrenmistim fakat simdi sorgulama yerini aciyorum böyle yaziyor neden acaba ? “ASAL... Mesaja git »
Hem 3d hem imax 1 ay içerisinde 2 defa kullanılıyormu 1 hakkımız var diye biliyorum ?... Mesaja git »
Arkadaşlar cinemaximum da sweet box seçeneği var fiyatı 72 tl ne oldugunu bilen var mi :)... Mesaja git »
Merhaba cinemaximum sitesinden mi aldiniz yoksa sinemia uygulamasindan mi ? Siteden aldiysaniz uygulamadan islem yapmak gerekiyor mu ?... Mesaja git »
Sweet box imax da gecerlimi acaba bilen varmi cinemaximumdan bir bilet 70 tl :)... Mesaja git »
5 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/SİVAS MERKEZ (B grubu )... Mesaja git »
Arkadaslar 3 gün önce siparis verdim hala “siparisiniz alınmıştır” yazıyor. Baska boyle olan var mi ? Havale ile ödeme yaptım.... Mesaja git »
Salla Kazan kampanyasindan kazandiginiz Cinemaximum 1 alana 1 bedava sinema bileti icin sifreniz:***** Arkadaşlar Bunu nasil kullanıyoruz bilen v... Mesaja git »
Ben 2 hafta önce canon 700d aldim 18-55 stm lensi ile birlikte 2.149 TL`ye memnunum suana kadar tavsiye ederim.... Mesaja git »
50mm almayi düşünüyorum ama kulananlar varsa fotograf kalitesi acisindan cok fark oluyormu sizce? 50mm ii vatanda 300 TL stm 550 TL .... Mesaja git »
Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkurler son durum şöyle şuan ayağını tuneğe koyabiliyor önceden havada tutuyordu ama fazla yüklenmiyor ayağına. Düzel... Mesaja git »
“Rejim” değil “Sistem” değişikliği once bunu öğrende gel sonra yorum yap!... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar 5 gün önce oldu olay dişi kuşumun ayağı pencereyi kapatırken pencereye sıkışmış herhangi bir kanama olmadı ayağını 5 gündür hissetm... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar benim passolige kayıtlı numaramı kullanmıyorum kapalı o yüzden passo.com.tr den bilet alamıyorum güvenlik şifresi gelmediği için, ... Mesaja git »
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler yeni sözlesme istedim 1 hafta once hala gelmedi bakalim. Pazar gunu gişeden bilet alabilirmiyim ?... Mesaja git »
Merhaba arkadaslar benim passolige kayitli numaram kapandi kullanmiyorum. internetten mac bileti alamiyorum guvenlik şifresi yuzunden, Stadyum gişesin... Mesaja git »
4 Ay önce g4 aldım hepsiburada dan hic bir sorun çıkmadı gayet güzel.... Mesaja git »
Merhaba arkadaslar Aliexpres den 19 nisanda sanal gerceklik gozlugu icin lens almistim hala gonderim yapilmadi siparis durumu neredeyse 2 aydir su sek... Mesaja git »
Hesap Adı:PM Takip Edenler:13.6K Takip Edilenler: 2K Ortalama Beğeni: 400+ Gönderi Sayısı: 22 Fiyat:200TL Pa... Mesaja git »
Benim için önemli performans yani telefonun ilerki zamanlarda kasmaması aklımdaki telefonlar z5 premium lg g4 s6 edge, samsung düşünmüyorum edge tasar... Mesaja git »
Teşekkürler aldım bitane haber veren arkadaş adamsın... Mesaja git »
Youtube arama kısmına girip ''Hakanfitness'' yazıp kanalına girersen çok yararlı bilgiler bulabilirsin.... Mesaja git »
Arkadaşlar akıllı saat almak istiyorum ancak fazla bütçe yok, bu saat nasıldır tavsiye eder misiniz ? http://www.hepsiburada.com/quadro-smart-wat... Mesaja git »
Tanesi 10 tl üç tanesini 28 tl den bırakırım, 3d dahil değil... Mesaja git »
Arkadaşlar bir alana bir bilet bedava kodundan gelen kodlar tanesi 55 tl den satıyorum alacak olanlar pm atabilir, WhatsApp üzerinden iletişime geçebi... Mesaja git »