Arkadaşlar iyi forumlar,Konunun yeri doğrudur umarım. Yakında taşınıyoruz bu yüzden dün çağrı merkezinden nakil işlemini başlattım. Bana sadece gerek... Mesaja git »
Hocam bir kısmını -hobbed bolt, 608zz,yay vs olsun- temin ettim. Onlar yeter gibime geldi. Şuan eksiğim bazı vidalar gibi duruyor. Onlarıda ya uydurac... Mesaja git »
Beyler tekrar merhaba, Wades extruderda karar kıldım. Plastik parçaları yazdırmaya da başladım. Bazı parçalar satın almam lazım ama nereden alabilirim... Mesaja git »
Anladım hocam, çok teşekkürler bilgilendirmeleriniz için Yakın zamanda karar vermeye çalışıp, uygulamaya geçeceğim.... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar, Wade ekstrüder ararken aşağıdaki ekstrüder'e denk geldim. Tasarımcısı 0.85A lik motor ile kullandığını söyledi. Tmc2100 gaye... Mesaja git »
Teşekkürler hocam. Aslında kayışta da problem var gibi. Şuan için baskıda sorun çıkarmadı ancak daha ileride sorun çıkaracak gibi duruyor. Yakın zaman... Mesaja git »
Ben yine sorun yaşıyorum
X ekseni baskı yükseldikçe sağa sola kayma yapıyor. Bu neden olur ? Yani aynı katmanda hiçbir kayma yok ama üst kata geçince... Mesaja git »
Hocam Cura benzeri bir program ile .stl uzantılı dosyayı .gcode'a çevirip sd karta atarsanız yazıcıdan çıktı alabilirsiniz. Ayrıca program vasıtasıyla... Mesaja git »
spreadCycle modunda da denedim ancak sonuç aynıydı. Dediğim gibi daha önce böyle denerken bir tane sürücüyü yaktığım için çokta zorlamadım açıkçası. B... Mesaja git »
Taksiden şikayet edenler hep İstanbullu sanki Ben İzmirde en fazla 10 liralık yere gidiyorum -kaç km eder bilmiyorum. kısa mesafa muhabbeti için 10 l... Mesaja git »
Evet hocam MK8. Sürücü üzerinde ki ayar ile oynadım ancak bir değişiklik olmadı. Ben aslında bowden extruder'a geçmeyi düşünüyordum bir süredir. Çok ... Mesaja git »
Herkese merhaba. Bayadır yazıcıya uzak kalmıştım, konuyuda hiç takip edemedim. Bugün biraz bakım yaptım hemen bir sorun çıkardım kendime Ben x,y ve ... Mesaja git »
Hocam extruder içinde tmc2100 mü kullanıyorsunuz ? Ben başta o bahsettiğiniz işlemleri yaparken birini yaktım. Daha sonrada sizin gibi hiç işlem yapma... Mesaja git »
Mesaj attıysanız gelmedi galiba forumda sıkıntı mı var anlamadım. Ben sadece gold için istiyorum, gold süresi bitincede devam etmeyiz zaten. Şuan başk... Mesaja git »
Pm atamıyorum da ben siz atarsanız hesap bilgileri havale yapayım.... Mesaja git »
Kesin karar verdim bir e-okuyucu alıcam ama kararsız kaldığım bir yer var. Bu cihazların ömrü ne kadar ? Sıfır bir kindle almak ile ucuz 2.el biraz çi... Mesaja git »
Bunun sebebi boyutları mı peki? Ben dediğim gibi neden tavsiye edilmediğini anlayamadım... Mesaja git »
Esenlikler, bir e kitap okuyucu almak istiyorum. Pdf performansları kötü denmiş ama ben bunu tam anlayamadım açıkçası. Ders kitapları, makaleler için ... Mesaja git »
Anladım, çok teşekkürler. Umarım hakettiğiniz başarıya ulaşırsınız... Mesaja git »
Merhaba, öncelikle tebrikler. Ben bir iki şey merak ediyorum. Cihaz geliştirmeye yani hacklemeye müsait anladığım kadarı ile. Kamera ve gps gibi ekle... Mesaja git »
Bunlar bizimle alay etmek için bilerek yapıyorlar. Yoksa ben bu kadar akıl yoksunu ahmağın bir araya gelip, ülkeyi ele geçirebileceğine inanmak istemi... Mesaja git »
Olayı bilmiyorun ancak açık açık tehdit var.... Mesaja git »
Millet hemen atlamış "benim mesajlarımı okuyup ne yapacak ?" diye. Evet, sizin mesajlarınızı facebook ne yapsın ama sizin özelinizi karıştırıp size bu... Mesaja git »
Küfür etsem cbye hakarettem mahkemelerde sürünürüm. Böyle birşeye hangi hakareti etsek az kalır ancak bir kaç alçak için değeceğini düşünmüyorum... Mesaja git »
Hocam Allah analı babalı büyütsün.
Benim aklıma sadece güntülü ve aykız geldi.
Keşke her aile sizin gibi Türkçe kökenli isim koymayı tercih etse ... Mesaja git »
Sonunda derdim anlaşılmış sevindim.
Hemen laf sokma derdine giren arkadaşlar da tekrar okurda demek istediğimi anlar umarım.... Mesaja git »
Beni nasıl bu kadar yanlış anlamışsın anlamadım. Benim demek istediğim bütün gün oturan, her bulduğunu yiyen insanlar her şeyi zayıflamak için bir ara... Mesaja git »
Herkes de yanlış anlamış.
Günde ne kadar su içmeliyim diye bakıyorum sonuçların %90'ı zayıflamakla alâkalı. Zayıflamak istiyorsanız az yiyin, doğ... Mesaja git »
Çünkü her yerde bu "zayıflama" denen şeyin karşıma çıkmasından bıktım. Saçma sapan, sağlıksız ürünler "zayıflatıyor" dendiği için herkes atlıyor.
A... Mesaja git »
Sorun şu ki kendini şişko görenlerin çoğu ideal kilolarına yakın. Yani azıcık fazlası olan hemen limonlu sularla, kiraz saplı çaylarla zayıflama peşin... Mesaja git »
Beyler vallahi bıktım ben bu zayıflama probleminden milletin.
İnternette beslenmeyle ilgili bir şey araştırıyorum 10 sonuçtan 9'u "zayıflama" içeriyor... Mesaja git »
2 milyon liraya ilaç mı olur ?
Hadi oldu, devlet bunu karşılamıyor ise ne için var ?
Ne kadar toplanabilmiş bilgi var mı acaba ?... Mesaja git »
Kardeş meraktan soruyorum mühürsüz pusulalara açıklamanız ne ?... Mesaja git »
Biz ne yaptıkta böyle bir lanet yaşıyoruz.
"Türk demiyoruz" diyen bir şahıs ve Atatürk ile alay eden takipçileri. Elbet hesap gününüz gelecek ama b... Mesaja git »
Şimdi bakanlarımız bile giremiyor Avrupa'ya. Ben mi yanlış hatırlıyorum ? ... Mesaja git »
Evet, bende böyle bir şey düşünüyordum açıkçası. Böylece gözüm arkada kalmaz asla ... Mesaja git »