Selamlar, 4 ay önce motosikletimle bir kaza yaptım. Bana arkadan vurup dengemi bozan araç durmayıp kaçtığı için ne plaka ne kamera kaydı gibi somut de... Mesaja git »
Valla çok güzel adamdı Cenk. Her maçını izlemekten büyük keyif alıyordum. Statta çalan Tosun Paşa müziğini dahi özleyeceğim bir Fenerbahçe'li olarak. ... Mesaja git »
Enteresan. Başvurdum 1 dakika geçmeden mesaj geldi. Limit olayını abarttılar ama düşürmek lazım.... Mesaja git »
Daha geçemeden rezil ettiler beni. 4 haftadır hat taşıyacaklar. Tüm belgeleri göndereli 3,5 hafta oldu. Hala; "Aktivasyon İşlemlerinizi Yapıyoruz Be... Mesaja git »
sjcamtr garantisi yok sanırım. Yoksa, pahalı. Aliexpress'de full ekipmanıyla 610 tl'ye geliyor.... Mesaja git »
Arkadaşlar selam, Dün bir ürünü satın aldım, kredi kartından para çekildi ve hemen sonrasında iptal ettim. Yalnız para hesabıma geri gelmedi tabi hen... Mesaja git »
Kodu kullanmayacak olan varsa çok makbule geçer.... Mesaja git »
Hayret.. UPS'e vermiş Teknosa kargo olarak. Yarın teslim edilecek benim de büyük ihtimal. Teslim alan arkadaşlar; bir sıkıntı, problem var mıdır?... Mesaja git »
Bende sipariş verdim. Güzel fırsat, teşekkürler.... Mesaja git »
10 yıl önce demiştim. Hala diyorum; bu adam fake.... Mesaja git »
Akasya mağazasına baktım az önce. 29.90 fiyatları. Baya bi çeşit var.... Mesaja git »
Tek tek hepsi incelenmeli. Çok güzel kaynak. 6 yıl sonra teşekkürler. :)... Mesaja git »
boyner5 den başka çalışan kod bulamadım. Var mıdır bilen eden? (Kelebek indirimine dahil olmayan bir üründe kullanacağım)... Mesaja git »
19-23 Nisan arası kendi doğumgününüzü beklemenize gerek yok. Telefonda kurulu herhangi bir uygulamaya da gerek yok.
White çaklıt moka alıyorsunuz bir... Mesaja git »
Eneee daha 55 mi AseLaL. 60'ı geçti sanıyordum. ... Mesaja git »
Ya gıdalardan ya havadan sudan. Başka bir sebebi olamaz bence. O değil de, yaşlandık. Ne kadar çabuk. ... Mesaja git »
Hıhh, bir sen eksiksin zaten abi bunu demeyen. Ayrıca yaş henüz daha 31 olacak. Gencecik, çıtırcık pıtırcık bi insanım.Tamam saçlar... Mesaja git »
Evde kaldım vallahi. İyidir abi ne olsun. O zamanlar okul filan vardı. Şimdi de gece gündüz iş. Günün büyük çoğunluğunun geçirildiğ... Mesaja git »
Yok valla. Ne evlendim ne çoluğa çocuğa karıştım. Değişmem dedim dedim anlamadınız bak ne oldu şimdi? ... Mesaja git »
Arkadaşlar nereye soracağımı bilemediğimden buraya yazmak zorunda kaldım.
Sec. hak olarak aldığım Fifa 17'im x kullanıcısında tanımlı. PSN Plus'ım... Mesaja git »
Turkcell Superonline. Ancak internet hızımda bir problem yok. 786 MB Fifa 17 update'i inmeye çalışıyor. 93 saat gösteriyor. Hız testinde 5.2 Mbit görü... Mesaja git »
Fiyat cidden çok çok iyi. Motosiklette can kurtarır ama bütçe yok.... Mesaja git »
Güzel. Ama yine motosiklet fiyatları ile ilgili bir şey yok.... Mesaja git »
İki ürün de amazon fiyatından daha düşük. Siz araştırmalısınız. ... Mesaja git »
Ürünlerin sepet görünümü bu şekilde.
@sioux
Bilmiyorum hiç kamp yaptın mı, dağ bayır gezer misin? Geziyorsan 250 liraya daha kaliteli bir botu ve... Mesaja git »
Selamlar, Bildiğiniz gibi Boyner'de 600 TL üzerine 150 TL indirim var. Bir de Columbia'da 2 ve üzeri alışverişe %35 indirim mevcut. İkisi ... Mesaja git »
Selamlar, Bildiğiniz gibi Boyner'de 600 TL üzerine 150 TL indirim var. Bir de Columbia'da 2 ve üzeri alışverişe %35 indirim mevcut. İkisi b... Mesaja git »
Bende kayıt oldum. Salon çok küçük, çok şey beklenmemeli. Çalışabilecek aletler sınırlı. Pazar günü 17:00 gibi oradaydım. Salonda 8-9 kişi havuzda 6 k... Mesaja git »
Yaşıyoruz, bunun adına yaşamak denirse. Neyse, Canım, Maltepe Metro Çıkışından 200-300 metre yürüyerek ulaşılabilecek bir servis var. Ben gen... Mesaja git »
Hahaha. Tiksiniyorum arkadaş şu TR online alışveriş sitelerinden. 2 dakika sonra mail geldi, isteğin üzerine iptal edilmiştir diye. Ne isteği? Hangi i... Mesaja git »