3d yazici bir cozum onun disinda borunun icrrisine tam oturacak bir boru bulursaniz direk olarak icine sıkistirip yapistirabilirsiniz parcanin oyuklu... Mesaja git »
arkaşlar link vermiş ama yine de yazayım eminönü hasırcılar tahtakale tarafında soffany diye bir dükkan var gidip görüşebilirsiniz.hatta oradaki dükk... Mesaja git »
Hocam flex kabloyu kendiniz yapmakla uğraşmayın isterseniz. GOP ta gözüküyorsunuz ama kadıköy tarafına işiniz düşerse Yazıcıoğlu işhanında detay elekt... Mesaja git »
Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı işler dilerim.
Dün meşhur Peony elime geçti, üniversitede olduğum için millet hemen bu ne bu ne diye diye topland... Mesaja git »
Merhaba Arkadaslar Ram kitini ikinci bilgisayarım için almıstım
sisteme dahi takılmadı TR garantiliydi ama fatura malesef kayıp
sıfır kutusunda gönder... Mesaja git »
Odamı ve depomu toparlıyorum. İşime yaramayan eşyalarımı en azından birinin işi görülsün diye uygun fiyatlara veriyorum. İstanbul içinde elden teslim ... Mesaja git »
Fiyat 180 TL dir. RX460 aldığımdan satıyorum. Sorunsuz çalışmaktadır.
Acil satılıktır.
İstanbulda metrobüs hattı yahut ümraniye çevresinden teslim e... Mesaja git »
öyle saymıyorlar yakalatsa ilk sahibini evden alıp karakola devriye arabasıyla götürüp ifade alıyorlar arkadaş yalan dedi diye 3 ay ertelenmiş ceza y... Mesaja git »
Doğrudur hocam başta bir kaç arkadaşın ölücülüğünden dolayı kaldırmıştım bir yerden sonra başınıza geldiyse bilirsiniz. Ancak şimdiye kadar ulaştım b... Mesaja git »
yeni anakartı bulabilcenizi düşünmüyorum türkiyede ancak tamir için kim ne derse desin @tarik.abak abimizle bağlantı kurarsan çok büyük yardımı dokun... Mesaja git »
Özellikle anakartlarınız konusunda içiniz rahat tarık beye gönderim yapabilirsiniz.
Asus M5A97 rev1 anakartımda nedensiz şekilde oluşan kuzey ve gü... Mesaja git »
Kanunları bilmemekle beraber işveren bildiğim kadarıyla kimlik fotokopinizle işe alım ve sigorta işlemlerini yapabiliyor. Şayet aynı şekilde sağlık ra... Mesaja git »
02.03.2018:Merhabalar uzun süredir kapalı olan ürün onarımını tekrar açıyoruz.Konu sayfalarca geri gitmesine rağmen onlarca mesaj gelmeye devam etti.F... Mesaja git »
GÜMÜŞ ALAŞIMLI TERMAL MACUN 35GR BÜYÜK BOY PİYASADAKİ SIRADAN TERMAL MACUNLARLA KARIŞTIRMAYIN İÇERİĞİNDE GÜMÜŞ VE KARBON ALAŞIM BULUNAN YÜKSEK... Mesaja git »
Modemim garanti kapsamında değiştirilerek yenisi verildi ancak bu süreç içerisinde modemsiz kalmamak amacıyla yeni modem aldığım için satılıktır. Fiya... Mesaja git »
Satis gunceldir merak ettiginiz birsey varsa sorabilirsiniz ... Mesaja git »
Kenan hocam
Sizden cok sey ogrendik ve ogrenmeye devam edicegiz insallah.
Umudunuzu kesmeyin Allah hayirlisi buysa şifa vericektir binlerce insanin... Mesaja git »
Sigorta olduğu kanısındayım elektronikciye uğrayıp bir sigorta ekliyeceğim oraya. Güvenlik önlemiydi sonuçta bu ve iyi çalıştı bunu iptal etmek ilerid... Mesaja git »
Elinde arızalı g35 kulaklığı olan arkadaşlarlar varsa uygun fiyata talibim. Yedek parça amaçlı.
Pm lere en kısa zamanda dönüş yapmaktayım.
Sistem No... Mesaja git »
Kulaklık sanal surround bir kulaklık. Kulaklığın çalışmasında herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmazsınız.
7.1 ses farkı için bir şey diyemiyeceğim ... Mesaja git »
Aslında gönlümde Gosumodz yada OverKill PC vardı ama onlarında hem kargosu çok pahalı hemde konnektörleri sök tak bir dün... Mesaja git »
Haziran 2016'da amazondan alınmıştır. Yaklaşık 2 ay aktif kullandıktan sonra kutusuna koydum stickerları kullanılmıştır.
Aydın içi elden diğer... Mesaja git »
Arkadaşlar elimde Steelseries 200 kulaklık bulunmakta 01.09.2016 Tarihinde alındı ve mikrofonu bozuldu garantiye yolladım ürünü yenisi ile değiştirdil... Mesaja git »
Hyper x Cloud kulaklığımı satıyorum. Forumdan bi arkadaştan 2 sene önce falan almıştım inanın 10 saat kullanmamışımdır. Kokusu halen üzerinde. kadife ... Mesaja git »
Elimde temiz kullanılmış G430 bulunmaktadır.Genellikle mikrofon olarak kullanılmıştır. Ürün webdenal.com üzerinden alınmıştır.Garantisi bitmiştir.Ku... Mesaja git »
Başlıktada belirttiğim gibi kulaklıgın kendisi hic kullanılmadı.sadece mikrofununu kullandım.o yuzden fiyatı uygun yazdım.03.03.2016 faturası kablolar... Mesaja git »
Selamlar arkadaşlar elimde bulunan Kingston'ın yeni oyuncu kulaklığı satılıktır Sıfırdır ve Faturası yoktur.
Kulaklık için istedğim fiyat 140... Mesaja git »
Ürün 3 aylıktır amazondan alınmıştır.Kutusu duruyor söyle bir sorunu var ürünün steelseries enginede kulaklık gözükmüyor kulaklık başka pcde denemed... Mesaja git »
MERHABALAR FAZLA KULLANILMAMIŞ, bir kenarda duruyor. çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok. http://img.donanimhaber.com/upfiles/411846/193d845a-634e... Mesaja git »
G35 kulaklığımın kablosundaki sleve sıkıntılarını makaronla düzeltmiştim.
Ardından pc ye taktığımda geri devre kartının üstündeki r28 direnci yada s... Mesaja git »
Şerit led kullanıp maskelemenizi öneririm.
Dolabınızla aynı renkte mdf yada sunta kestirin bauhouse yada yakındaki marangozdan 2cm genişliğinde olsun... Mesaja git »
Amazon ana konusunu detaylica okuyun usenmeden hocam
Kisaca cevap vermek gerekirse o turkoye gumrugune odenecek miktardir bazi durumlarda daha az gum... Mesaja git »
Var olmazmi benimkiler geldi :) eser seti yaptim kendime :)
Kolonyag
Oda kokusu
Parfum
Birde araba kokumuz oldu (eser hocam arabayida hediye etse... Mesaja git »
Hocam acaba ttnet tarafından firmware ye ulaşıp yükleseniz çözüm olmazmı sizin için. (Tabiki ttnetin firmwaresini kullanmak istemiyorum derseniz ayrı... Mesaja git »
Mutlulukla paylaşıyorum bu mesajı şayet herhangi bir destek ve teknik servis birimi için özellikle türkiyedeki bunu söyliyeceğim aklıma gelmezdi.
B... Mesaja git »
Yok biliyorum dostum diyorum ki kodu istedik sanki meslek sırrı :) .... Mesaja git »
Az önce oda kokuma el kondu Yenisini sipariş vereceğim bakalım :) farklılık olması açısından woody alıcağım bu sefer ama kolonya kullananlardan öner... Mesaja git »