birilerinde reklam azalınca öbür kişilerde artacak mı? sonuçta toplam hasılat hedefini tutturma derdi olacak mı yani? eğer öyle olacaksa kalsın gereks... Mesaja git »
:DD
başlıklı konuya yorum yazdı
(4 gün önce)
hesabına 5 tl atayım mesele ve konu kapansın... Mesaja git »
Volume License dediğimiz olay var onları veriyor.
Aldığın keyi daha önce kullanılmasına bağlı olarak max. 50 kere kullanabiliyorsunuz. Veya bu keyler ... Mesaja git »
format sonrası yine çalışmaya devam eder mi reis dükkanından verdiğin kod... Mesaja git »
satıcı adını görünce ışıklar çaktı. hızlı tedarik namı diğer amznavm satıcısı arkadaşlar, sabahın ilk ışığıyla avlanmaya çıkmış dayı. kendinizi tokatl... Mesaja git »
anladım teşekkürler hocam. gündoğumu saatleri her zaman böyle bereketli olur inşallah... Mesaja git »
teşekkürler.
hızlı tedarik satıcısının olayı nedir hocam, neden ondan almayalım?
indirim sadece o satıcıda görünüyor onun harcinde amazon satıcısı diğ... Mesaja git »
Turkcell Mobil Ödeme 3 aylık üyelik ücreti standart kullanım için 4,99 TL; Premium kullanım için ise 6,99 TL'dir. Premium servislerin kullanımı durumu... Mesaja git »
nerenin dolmuşundan bahsediyoruz??
bu arada site global görünüyor farklı ülkeler için farklı uzantılar var. amex kart kullansam güvenilir mi aceba... Mesaja git »
şimdi gördüm teşşekkürler hocam. adamın dibisiniz... Mesaja git »
rusya asyada değil galiba. işim gücüm yok birde bunların hangi ülkeleri asya kabul ettiğini öğrenip oraya iat vpn bakacam. istemez kalsın.
paylaşım iç... Mesaja git »
Google da full sürüm adıyla paylaşılanlar gerçek mi hocalarım? Elbette yasalarimiza aykırı hareket Edip indirmeyecegim eğer yalan ise bilmek ve çevrem... Mesaja git »
ykb mobil girdim kampanyalar bölümünde yok trendyol... Mesaja git »
hediye edilecek ilk 50 kişini alışveirş yapması gerekiyor mu yoksa sadece gidip başvuran 50 kişide mi olmak lazım?... Mesaja git »
faturadan dolayı ise bilemem ama operatör değiştirme için artık altlimit bekleme süresi falan yok bilgin olsun hocam... Mesaja git »
Teşekkürler hocam. Gün içinde özellikle akşam saatleri hız düşüşü var ciddi bir oranda ama modem aylarından değil galiba. Çünkü sabah ve gündür hız ga... Mesaja git »
oyunlar çöpe benziyor paylaşım için teşekkürler. işe yarar şey olsaydı alır ilerde playstation ölüsü için pusuya girerdim... Mesaja git »
amma çok sorun yaşayan varmış bu modemle. biraz hort olacak ama turknet kullanıcısıyım ve asus dsl n16 kullanıyordum. son 1 aydır sürekli internet kop... Mesaja git »
saat 18de alıp 00:24 te konu açmak yakışık almamış o halde hocam... Mesaja git »
hocam asgard için fiyat çok uygun ama, detaylı teknik özelliklerini hiçbiryerde bulamıyorum. ne kendi düzgün bir üretici marka sayfası var ne başka bi... Mesaja git »
kayıt esnasında promo code unuttum kayıttan sonra girteibleceğimiz yer varmı?... Mesaja git »
Uzatır dedik uzatmadı. GG de çek vermez oldu zaten... Mesaja git »
Reis bey konuya şöyle bir güncelleme yapmanı rica edeceğim. Sennheiser captune uygulamasını indirip uygulama üzerinden yönlendirme linki ile tidal üy... Mesaja git »
ürün başlığında maimi yazıyor hemen altındaki garanti bilgilerinde miami yazıyor ortam resmen teksas olmuş dallas günlerimi özledim... Mesaja git »
https://forum.donanimhaber.com/fastpay-ile-istanbul-kart-yuklemeye-10-tl-hediye--136201176... Mesaja git »
detaylarda ilk 100 bin kişi diyor, güzel rakam... Mesaja git »
ABONE ULLUMANITU > 2222 hocam lütfen kıymetli forumdaşımızı hedef göstermeyin abone mabone hoş olmuyor... Mesaja git »
yorumlardan hiçbiri hb üzerinden satın almamış hocam, siparişi olmayan adamlar yorum doldurmuş. belki de satıcılar kendileri yapmış olabilir ürünü des... Mesaja git »
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.zdenekhorak.mibandtools&hl=tr hocam bu uygulamanın içerisini biraz karıştırmanız lazım. çok fazla men... Mesaja git »
hava durumu ve telefonu sessize al hariç hiçbir fark yok açıkçası miband 2 ile almaya değeceğini düşünmüyorum. mibandtools uygulaması ile ayar yaparsa... Mesaja git »
hocam masum bir ev babası iken günbegün mafyaya dönüşmüş fotolarınız sen tohum ek çıkmazsa toprak utansın derler ya neyse onu boşver de fişek gibisi... Mesaja git »
https://www.vinner.com.tr/termo-gri-termos-380cc/ burada da aynı fiyat. demekki sıcak fırsat değil gibi bir izlenim edindim.... Mesaja git »