Bildirim
Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~ (181. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 27 Şubat 2015; 17:40:21 > -
Arkadaşlar yeni bölüm salı günü olmuyor mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_
Arkadaşlar yeni bölüm salı günü olmuyor mu ?
Pazartesi 04:00 AMde cikiyor. Pazartesi dusuyor genelde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelecek bu yeni bölümü William H. Macy namı diğer Frank'in kendisi yönetmiş. Gerçekten çok merak ediyorum.
Arkadaşlar bölüm yarın çıkıyor sanırım bende güncel olarak ilk defa seyredeceğim Türkçe altyazılı olarak en hızlı nereden seyredebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.
Arkadaşlar bölüm yarın çıkıyor sanırım bende güncel olarak ilk defa seyredeceğim Türkçe altyazılı olarak en hızlı nereden seyredebilirim.
indirecek misiniz internetten mi izleyeceksiniz ? -
720p olarak seyredebiliceğim indirme veya internetten izleme. -
quote:
Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.
720p olarak seyredebiliceğim indirme veya internetten izleme.
link veremem kurallar gereği ama google da aratman için ipucu verebilirim: Shameless.US.S05E07.720p.HDTV.X264-DIMENSION
ingilizce altyazı yarım saate falanwww.addic7ed.com da yayınlanır.. Türkçe altyazı olaylarını bilmiyorum. -
Yeni bölüm gelmiş -
Altyazıdan haber yok -
Eyvallah linke gerek yok zaten benim için önemli olan DIMENSION kısmı çünkü bir çok sürüm olabiliyor 1.sezonu bluray olarak indirmiştim doğru düzgün uyan altyazı bulamamıştım. -
maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor.. Normalde shameless konusuna bişiler yazmam ama yazdığım hafta ingilizce altyazı cortladı Dolayısıyla Türkçeye çevirecekler de bekliyor.
edit: çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 2 Mart 2015; 19:05:40 > -
Türkçe altyazı hâlâ gelmiş değil,yada ben bulamıyorum.
Bsplayer de bulamıyor,diziyi izleyen yok galiba -
Aynen ben de hala bekliyorum tıkla izle yapmak istemiyorum diye. -
Altyazı gelmiş
http://altyazi.org/sub/s/355541/Shameless.html -
Neler oldu öyle ya -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X