Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Seagate Desktop HDD / 1TB / 7200Rpm / Harddisk [GÜNCELLENDİ] Satın Al 19 Ocak 2021 21:38 1 1 [SATILDI] Seagate Desktop HDD / 1TB / 7200Rpm / Harddisk [GÜNCELLENDİ] SATILMIŞTIR.Başlıktaki ürün satılıktır. Kod numarası, diğer gerekli resimler ve testler ekte paylaşılmıştır.Sıfır ses takıntım olduğu için sistemdeki tüm depolamalarımı SSD'ye yükledim o nedenle satıyorum.240GB veya 480 GB'lık SATA SSD'ler ile takas olur. Üzerine eklenecek miktar tartışılır.@Ozyorange 'e linkini bırakmış olduğum mouse ile birlikte satılıp gönderilmiştir.https://forum.donanimhaber.com/satildi-steelseries-rival-310-kutulu-faturali-gaming-mouse-referans--147570225#147570225Diskin fotoğrafı; Fiyat; 170TL. Pazarlıksız. SATILMIŞTIR. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 170 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK | Intel i7 11700K İşlemci [SATILDI] [SATILIK] NZXT Kraken X53 - 240mm Sıvı İşlemci Soğutucu [ALINIK] 3070 / 3070Ti - ASUS ROG STRIX [SATILIK] Steelseries QCK Heavy Large - Gaming Mousepad
fiyat takip, mesajım bulunsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozyorange -- 31 Aralık 2020; 0:6:0 >