Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILMIŞTIR Asus Prime X370-Pro AM4 Anakart 600 TL Satın Al 21 Kasım 2018 17:22 1 1 SATILMIŞTIR Asus Prime X370-Pro AM4 Anakart 600 TL Merhaba,Asus Prime X370 Prime Pro AM4 Anakart anakartı satıyorum. 05.03.2018 Türkiye faturalıdır. Sıkıntısız eksiksiz full kutulu üründür. Dün en son kullanırken çektim. x470 anakart alınacağından satışa çıkardım.Fiyat xxx tlSatılmıştırMuhammet Çağrı Ercan05449443990Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Anker SoundCore life 2 (Neo modeli ile karıştırmayın) Sıfıra yakın SUNSUNE Akıllı saat... CREATİVE SOUNDBLASTER TACTIC 3D RAGE WİRELESS (BUNDAN TEMİZİ YOK) SATILIK MPOW T1 3D SURROUND WİRELESS OYUNCU KULAKLIĞI
Ürün forumdan arkadaşımız Ziyaettin Avcı'ya (Ziya126) satılmıştır. Hayırlı olsun. 22.11.2018 saat 16:30 da kargoya verilecektir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Anker SoundCore life 2 (Neo modeli ile karıştırmayın) Sıfıra yakın SUNSUNE Akıllı saat... CREATİVE SOUNDBLASTER TACTIC 3D RAGE WİRELESS (BUNDAN TEMİZİ YOK) SATILIK MPOW T1 3D SURROUND WİRELESS OYUNCU KULAKLIĞI
quote:Orijinalden alıntı: CagriErcanÜrün forumdan arkadaşımız Ziyaettin Avcı'ya (Ziya126) satılmıştır. Hayırlı olsun. 22.11.2018 saat 16:30 da kargoya verilecektirAnakartı teslim aldım, söylediği gibi geldi sıfır neyse o teşekkürler