Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.338
Cevap
379
Favori
636.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alpi1905 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun gelecek cevap belli hocam tv niz normal diyecekler yada gece seyretmeyin gündüz seyredin diyecekler. netten aldıysanız boşuna beklemeyin hemen iade sürecini başlatın.
  • hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende de 65q7fn mevcut ve dikey bantlan ile ışık kaçağı arızası tesptit ettim. Ancak servis arizayi kabuk etmedi. Siz nasil iade alabildiniz?
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih686686 -- 8 Mart 2019; 10:54:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • semih686686 S kullanıcısına yanıt
    Dava edeciginizi ifade edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vahdettinp

    Bu arada Bursada bir tv tamircisi arkadaşta gördüm. LG oled ama curve idi. kullanıcı uzun süre oyun oynamış diye oled yazısının olduğu yerde bildiğin yanık olmuş siyahtı. ledler yanmış. veLg garanti dışı kabul etmiş. tv günlük 8 saaat üzerinden çalışmalı vs gibi bir gerekçeyle. Dükkanda duruyordu tv. Aklıma gelse resmini çeker koyardım buraya.
    keşke koysaydın ya lg rezil bir firma yahuu tüketici elektroniği fuarında yandı bir tanesi yahuu fuara giden herkes resmini çekti adamlardaki pişkinliğe bak plazma gibi uyarırsın bilen adam ona göre alır biz senelerce pioneer plazmalarımızı dikkat ederek kullandık sen hem kabul etmeyeceksin böyle bir hatayı hem de ekran yanınca kullanıcı hatası diyeceksin adama gülerler o yüzden qled candır outlet alın teşhir alın bakın görün birkaç bin saatten bir şey olmaz ben outlet aldım misal
    Ekran çalışıyordu baktım dikey bantlanma yok ışık sızması yok ölü piksel yok bir de %50 indirimli oh mis taş gibi tv nintendo mu takıyorum pause yapıp markete gidiyorum plazmada tv yayını seyretmeye korkardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 8 Mart 2019; 12:32:37 >




  • hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    Siz dava edeceginizi, kime soylediniz? Genel merkezi arıyorum. Surekli yeni ariza kaydi aciyorlar. Hatta sikayetvar’a yazdim ama hala dönüş olmadi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • semih686686 S kullanıcısına yanıt
    hocam servis daha doğrusu samsung ışık sızması ve dikey bantlanmayı arıza olarak görmüyor. Bu nedenle değişim yapmıyor. yani samsung bozuk paneli kullanacaksın diyor. ben mahkemeye verecektim ancak tv daha sonra kendi kendine kapanmaya başladı artık yeter dedim hem istanbul hem servise bozuk tv yi bana zorla kullandıtıyorsunuz dedim yani anlayacağın tv panel arızasından değil kendi kendine kapanmasından dolayı değişim verdiler ama ben para iadesi aldım.. diğer türlü mecbur mahkemeye gidecektim. bir daha asla samsungmu gider vestel alrım ama samsung almam yani anlayacağınız işiniz biraz zor ışık sızması ve dikey bantlamaya değişim vermiyorlar arızalı paneli zorla tüketiciye itelemeye çalışıyorlar. zorlayabildiğiniz kadar zorlayın son çare servis tutunağı ile mahkemeye vermekten başka çareniz yok.
  • hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpi1905

    8500 liraya televizyon alıyorsunuz ve sonuç bu! Ortam karanlık ise dizi film izlemek imkansız! 5 gün önce aldığım 55Q8C'den bu görüntülerden sonra soğudum. 10 gün içinde iade hakkım olduğu söylenmişti. Yarın servisi arayıp TV'yi iade edeceğim. Işık sızması olmayanı var mı bu 55Q8C'nin?

    Panelde ışık sızması üzerine çağırdığım servisin tuttuğu tutanağın sonucu bugün belli oldu. Bugün SAMSUNG'dan arayıp değişim talebimin kabul edildiğini ve yeni ürünün haftaya kurulum yapılmak üzere gönderildiğini söylediler. Buradaki olumsuz yorumları gördükten sonra SAMSUNG'un böyle bir karar vereceğini düşünmüyordum açıkçası şaşırttılar beni. Yeni gelecek ürün de inşallah böyle sıkıntılı çıkmaz.




  • Bravo inşallah yeni gelende sorun olmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpi1905 kullanıcısına yanıt
    yeni gelen ürünün nasıl çıktığını haber verirseniz sevinirim.
  • MERHABA ben de aranıza 2018 model güncel 65Q9FN ve 75Q7FN alarak katıldım. Öncelikle belirtmek isterim ki q9 ile q7 arasında dünyalar kadar fark var, pratik kullanım deneyimime istinaden beyan ediyorum. 75 Q7FN'yi özellikle sağ ve sol üst köşelerde siyah sahnelerde bulutumsu beyaz ışık olduğu için SATTIM. 19.500 TL'den satın almıştım vatanbilgisayarın teşhir kampanyasından. Q9 ise kapalı kutuydu. şimdi q9'dan acayip memnunum siyahlar muhteşem, renkler muhteşem, ama q7 kenarlardan köşelerden aydınlatmalı olduğu için siyahlarda çok kötüydü. Bu arada 15.250'ye q9'u aldım. vatandan fiyat talep ederek. Q7 alacak arkadaşlara iki kez düşünün derim o kadar para verdikten sonra 2000 daha fazla verip q9 almakta fayda var. Saygılarımla
  • nasıl 2000 birisi 75 birisi 65 inch 75q9 kaç tl haberiniz var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Q7 kampanyasız yine pahalı. q9 ile arasında 3-4 bin TL var eğer kampanyasız alınırsa. Ben 75 inç çok büyük çok göz yordu diye tercih etmedim artık q9 serisinde. 75 inç çok büyük salonlara uygun, benim evin salon büyük olmasına rağmen kazulet gibi durdu göz yordu, salon salonluktan çıkıp sinema odasına döndü kanımca. İyi ki satabildim 19.500 e alıp 21.500 e sattım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba,
    led tv görüntü ayarlarında tecrübeli arkadaşlardan bir ricam olacak

    şimdi ben filmleri altyazılı izlerken arka ışığın aktifleşmesinden keyfim kaçıyor.
    altyazı gelip gittikçe görüntü komple aydınlanıp kararıyor
    sanırım bu local dimming ayarıyla ilgili ve bu ayar kapatılamıyor

    ben servis menüsünden (options>mrt options altında) local dimming ayarını 0 a getirerek kapattım.
    ama tv nin diğer görüntü ayarlarını ilk kurulumdaki ayara bir türlü getiremedim.

    local dimming i kapatarak görüntü ayarlarını kurcalayan var mı?
    yoksa da işi bilen arkadaşlar bir deneseler de tecrübelerini paylaşsalar çok sevinirim

    şimdiden teşekkürler
  • Dunkoflar 65Q9F in fiyatına 2000 tl zam yapmışlar. Kur farkıymış. Bizler de enayiyiz ya.
  • Airplay 2 güncellemesi tarihini bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brifing B kullanıcısına yanıt
    Yeni gelen üründe de ışık sızması mevcut. Yeni gelende en azından altyazı ekrana gelince tüm panel aydınlanmıyor .Bu QLED 'lerde ışık sızması olmayan panel yok sanırım. Olduğu gibi teknolojisi kusurlu.
  • Arkadaşlar merhaba.

    65 veya 55 inç 6.ooo-10.ooo bütçem mevcut. Kaliteli bir qled tv arıyorum. Fiyatı yüksek ama avantajı fazla 55 inç tercih ederim. 65 inç olup büyük olmasının yanında 55 inç den daha dezavantajlı bir ürün almak istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyrum.
  • Selamlar.. 7000 bütçeyle tv değiştirmeye niyetlendik.. 55nu8000 ve 55q7fn seçenekleri arasında kaldım..9000 tl fiyatıyla 55q7fn için bütçemi zorlamam gerekecek..55nu8000 ise 6000 civarında..Çok fazla tv değiştiren çok fazla tv ile vakit geçiren bir aile de değiliz..Öneri bekliyorum.. Aradaki 3000 farkı vermelimiyim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *KFY*

    Selamlar.. 7000 bütçeyle tv değiştirmeye niyetlendik.. 55nu8000 ve 55q7fn seçenekleri arasında kaldım..9000 tl fiyatıyla 55q7fn için bütçemi zorlamam gerekecek..55nu8000 ise 6000 civarında..Çok fazla tv değiştiren çok fazla tv ile vakit geçiren bir aile de değiliz..Öneri bekliyorum.. Aradaki 3000 farkı vermelimiyim ?
    Sizin yerinizde olsam bu 6.600 TL civarına Sony 55XF9005 alırdım. Q7FN in muadili denilebilir. Çok daha mantıklı bir tercih olur. İllaki Samsung olacaksa da 55NU8000 bence f/p olarak daha doğru bir tercih olur. 3.000 TL farkı hakedecek bir fark yok benim nazarımda.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.