Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
17
Favori
75.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2. El samsung gear fit 2 almak istiyorum satmak isteyen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güzel saat şekilleri var mı? Ücretli almaya çalışıyorum hata veriyor
  • Bu bilekliğin garantisi, kutusu olması halinde geçerli oluyor mu? birisinden alıcam ama faturası yok dedi sonra sıkıntı çıkabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.hüseyin kullanıcısına yanıt
    Bende faturasız aldım. Samsunga sordum faturasız tamir edilmez dedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhammed46

    Bende faturasız aldım. Samsunga sordum faturasız tamir edilmez dedi.

    Samsung, Telefonlarda fatura olmasa bile imei numarasindan garanti süresine göre tamir onarım yapıyor.Saatlerde ise seri numarasindan garanti süresini tesbit edip tamir onarim yapıyılıyor diye biliyorum.Çünkü insanlık hali fatura kaybolabilir.Bende iki ay evvel gear fit 2 yi 2.el faturalı almiştim.Şimdi gear s2 almak niyetindeyim 2.el faturasız olanları baya uygun veriyorlar.Benimde kafam karıştı.Samsung müşteri hizmetlerine iyi sormak lazım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine sordum. Bana yetkili servise bağlı dedi. Müşteri hizmetlerinin verdiği yetkili servis aradım. Telefonlarda fatura gerekmiyormuş ama bileklik ve saatlerde fatura istiyorlarmış. Bu bileklikler genellikle telefonun yanında veriliyor. İkisi için tek fatura keserler. Satan kişi telefonun imeisi yazan faturayı vermek istemez.
  • muhammed46 kullanıcısına yanıt
    Şimdi benim gear fit 2 nin faturasina baktim telefon imeisi falan yok sadece saatin kaydı var.Ama bu saatte telelefonun yanında alınmış.Bende merak ettim müsait bir zaman müşteri hizmetlerine soruyum.Çok pahalı birşey değil kolay kolayda bozulmaz ama insan genede garantisi olmalı ister.Bende farurasız gear s2 ler çok uygun diye alırım nasıl olsa serisinden bakıyor onarıyorlar diyordum ama birkez daha düşünmem gerek sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Gear S2 bende düşünüyorum ucuz bulursam alacağım. Garanti durumu ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.
  • muhammed46 kullanıcısına yanıt
    Biraz önce müşteri hizmetleriyle görüştüm yardimci olan bayan evet ısrarla fatura isteniyor hatta kutusu bile istenebiliyor dedi.Faturayı kaybederseniz aldiğiniz yerden tekrar temin edilebiliyor dedi.Biz ikinci el alirsak adamin aldiği yeri nerden bilecez.Ama nadiren müşteri memnuniyeti adina yardimci olunabiliniyormuş.Kısacası ya üç beş kuruş fazla verip faturalı almak yada çok ucuz bulunursa işi kadere bırakip alip kullanmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Reaper -- 18 Haziran 2017; 4:35:47 >
  • Lord Reaper L kullanıcısına yanıt
    Ben hepsiburada dan sıfır aldım 300 tl ye. Hatta satıcı bile hepsiburadaydı.
  • Yeni bir güncelleme cikmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Şimdilik güncelleme yok diyor alet. Bize gelmesi 1 hafta sürer herhalde. Yabancı sitelerde güncelleme ile alakalı yeniliklerden bahsedilmiş fena olmamıs ama mesajları klavye ile yanıtlama desteği halen yok. Cihazın en buyuk eksikliği bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncelleme cikmistir, bileklik uzerinden direk indirip yukleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar



    Sahibindende 300lira civarına kapalı kutuda,faturalı,garantili satış yapan ilanlar ve dükkanlar var. Bunlara güvenip alınır mı? Baya bandrollü garanti belgeli vs kutu resimlerini koymuşlar.



    İkinci sorum ios ile çalışması nasıl? Şahsi telefonum da şirket telefonu da iphone kısıtlı kullanılacaksa gerek yok. Tam randımanlı destekliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Gear fit 2 yi 3 aya yakındır kullanıyorum size en azından birkaç bilgi paylaşayım istiyorum.

    İlk olarak kat sayacının doğru çalışmama nedeni tamamen sıcak su ile kullanımla alakalı duşta çıkarmazsanız ya da sıcak suya maruz bırakırsanız nedense her hareketi kat çıkma olarak görüyor sonra düzeliyor başıma geldiği için yazıyorum. Sadece duşta bu sorunla karşılaştım soğuk suda problem olmadı.

    İkinci olarak esas sorun WhatsApp kullanımı benimde muzdarip olduğum bir kişi veya grup birden çok mesaj yolluyorsa sadece son mesajın görünmesi bunu aşmayı ve kendi özel hızlı cevaplarımla mesajlaşmayı başardım. Şimdi nasıl olduğunu anlatayım.

    Sorun Gear dan kaynaklanmıyor. Tamamen Android api ile alakalı yani Whatsapp'ta gelen bildirimler bir grup halinde toplanıyor yani bunu Samsung değil WhatsApp yapıyor. Eğer WhatsApp mesajı olarak tek bir fotoğraf geldiğinde bunu Gear da fotoğraf olarak görebiliyorsak bunun sebebi bildirim panelinde de görebilmemiz. Yani bildirime ne düşüyorsa Gear a aynı şey düşüyor. Çok fotoğraf olunca bildirim çubuğunda sadece fotoğraf yazıyor ama açık olarak göstermiyor.

    Bunu aşmak için ilk olarak WhatsApp bildirimlerine yönelik uygulama aradım durdum ve sonunda en uygunu WhatsApp shh diye bir uygulama asıl amacı mavi tik olmadan okumaya izin vermesi ama yüklendikten ve aktif edildikten sonra gelen tüm mesajlar Gear da sms gibi görünüyor tek bir bildirimde ve ayrı ayrı. Uygulama linki burada https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidsxlabs.bluedoublecheck

    İkinci olarak eğer istediğiniz bir şekilde cevap vermek istiyorsanız onun içinde notifications for gear fit 2 uygulaması var destek sona erdi ancak yine de nasıl isterseniz yani sms gibi düzenlenebilir bir hızlı yanıt sistemi var o şekilde kullanabilirsiniz ücretliydi en son ama linki burada

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pacosal.gear.notificationsgearfit2

    WhatsApptan gelen bildirimleri kapatır sadece bu iki program bildirimlerini açarsanız birinden görüp diğerinden istediğiniz gibi cevaplayabilirsiniz. Takılan olursa yardımcı olurum yine umarım sorunlarınızı çözer bu.

    İyi akşamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Guncelleme cikmistir, bileklik uzerinden direk indirip yukleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Reaper -- 18 Haziran 2017; 4:33:18 >
  • RX360XXU1DQE6 . Güncelleme ülke ülke degisir, ben AVrupadayim. Sanki son guncellemeden sonra pil sureleri artmis gibi geldi. Önceden 3 Gün gidiyordu, bugun 3. Gün ve %51 Pil orani var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 8 Haziran 2017; 9:31:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    RX360XXU1DQE6 . Güncelleme ülke ülke degisir, ben AVrupadayim. Sanki son guncellemeden sonra pil sureleri artmis gibi geldi. Önceden 3 Gün gidiyordu, bugun 3. Gün ve %51 Pil orani var.

    Ben de denedim ama bende de ayni sekilde latest version dedi. Gear uzerinde version r360xxu1cqd1. Ben iPhone ile kullaniyorum, belki bununla ilgidir?

    Bu arada telefon caldiginda Gear uyariyor, guzel ama telefonu actigimda da arama var diye titremeye devam ediyor, sizde de oluyor mu?
  • Bende iPhone ile kullaniyorum. O dedigin titreme eski surumde oluyordu, guncelleme ile duzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.