Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.359
Cevap
170
Favori
370.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ölü piksel mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    iPhone XS max ile çekseniz de benzer nokta olacaktır. Lenslerden yansıma yapıyor ışık. Çok katlı lens kullanımı sonrası türedi bu sorun(?). Belki ilerde kırmızı göz filtresi gibi çözüm çıkarırlar yazılımsal olarak.

    ekleme:
    https://discussions.apple.com/thread/8222116



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 24 Aralık 2018; 21:49:30 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Haklısınız yansıma gibi bişey ama daha önce dikkatimi çekmemişti yeni oldu sanki.
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma da yazdıkların gerçeklerden uzak.
    Apple ın verdiği güncellemeler, "lütfen dur artık güncelleyip cihazı kullanılmaz hale getirme" cinsinden ki evdeki 3 ipad de de durum aynı. Açıkçası bn tecrübelerimden sonra 2 sene kullanım sonrası ipadlerin güncellemelerini kapatıyorum. 2 sene sonra verdikleri güncellemelerle gül gibi cihazları kullanılamaz hale getiriyorlar. 2015 de aldığım (o zaman yeni çımıştı) ipad mini'mde atık klavyeyi açtğımda bile kasıyor.
    "Değer kaybetmiyor" mantığı da cihazın muadili olmadığı için. Samsung al yarın Huwai ye geçersin sorun değil, ama apple ekosistemine girdiysen bir daha çıkman zor. Elindeki değer kaybetmedi diye düşünsen bile yenisini almaya kalktığında çok daha fazla para veriyorsun. Sonuçt acebinden çıkana bak sen. Cihaz değerini kaybetse ne olur kaybetmese ne olur. Yatırımlık bir şey arıyorsan altın al dolar al.




  • Bugun yuzde 90 oraninda 720 p de kullandim 10 saati astik ekranda
    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 24 Aralık 2018; 22:35:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phaldor

    Hayırlı olsun güle güle kullanın..

    Sanki konu dışından hatırlıyorum sizi
    Teşekkür ederim.
    Doğrudur hocam bir dönem orada çok takılırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 24 Aralık 2018; 22:36:47 >
  • samsung c9 pro kullanicisiyim kamera harici mükemmel ama samsung buna kamera koymayı unutmuş bilerek almıştım ama bana kamera düşündüğümden daha çok lazımmış onu anladım

    mi 8 baktım 3000 tl video pek iyi değil p20pro baktım 4650 tl güncellemeler tif u bozuyor birgün süper birgün orta. velhasıl s9plus iyi derken şarj vs beni note 9 a kadar getirdi tek kriterim kamera.ne yapmalıyım lütfen yardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    S7 döneminde benzer bi durum oluşmuştu cihazlarda. Hot pixel sorunu diye aratirsaniz görürsünüz. Yazılım güncellemesi ile düzelmişti. Doğrudan ışık kaynağına doğru çekim yaptığınızda ortaya çıkıyordu. Bu lambaya karşı da oluyordu güneşe karşı da.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avmehmet

    Çıkarırken hicbir sorun iz vb olmuyor. Kenarından az bişey kanırtınca hemen çıkıyor blok halinde

    Alıntıları Göster
    Spigen neo hybrid kılıf ile uyumlumu acaba? Ayrıca spigenin ıslak yüzeye yapıştırılan ekran koruyucusu gibi parmak tutma muhabbeti var mı? Yani dokunmatikte parmağın kaymaması yapışması gibi falan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivridis kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. 3 sene önce aldigim ipad air 2 her ne kadar kasilmasa da note 9 öncesi kullanmakta olduğum iphone 6 artik zorlanıyordu. Halbuki ios 9 a kadar çok iyi gitti hatta 10 bile iyiydi. 11 zaten tüm apple modellerinde sıkıntılı oldu.12 de şimdi biraz topladılar eski cihazları ama yine de bi ios 9 değil mesela. Bir de işin kötü yanı geriye dönme imkanınız yok gibi bir şey. Adamlar her yeni ana ve ara sürümlerin çıkış tarihinden sonra 1-2 ay içinde en son çıkan sürümden bir eskisini imzalamayı kapatıyorlar hiç dönemiyorsunuz.

    Eskiden android kullanırken bir dönem samsung kullandigim cihazlarda odin kullanıyordum hala da devam ediyor olduğunu görmek mutlu edici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    2k çözünürlüklü, HDR ve DCI P3 renk gamut destekli ekranı olan telefon alıp batarya yüzde 10 daha uzun dayansın diye ekranı Vestel Venus ekranına çevirmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAŞELİ T kullanıcısına yanıt
    S9 plus ve note 9 da kullandım. Şuan note 9 kullanıyorum. Batarya olarak elbet de note 9 çok daha iyi. Fakat onun dışında kalemi saymazsak fark yok. Kalemi dert etmeyip gün içinde Max yarım saat de şarj edebilirim derseniz, çok fazla fiyat farkı varsa s9 plus alınır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürbüz G -- 25 Aralık 2018; 0:42:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba değerli arkadaşlar,

    Yaklaşık 2.5 Aydır neredeyse her gün forumda Note 9 ile ilgili batarya problemlerimi dile getirmiştim.

    Çoğu yardımsever arkadaşlarımızın sorunuma el atması, benim gibi bu sorunu yaşayan insanların da olduğunu bildiğim için sürekli forumda bu sorunu genel olarak gündem ettim.

    Yeri geldi tepkilerle, yeri geldi insanların artık bıkkınlık geçirebiliceği düzeye ulaşan mesajlarıyla karşılaştım. Elden gelen bir durum değildi, siz de bir şeye çok para veriyorsanız bunun hakkını elbette ki istemekte ve düşüncelerinizi aktarmak zorunda kalabiliyorsunuz ister istemez...

    NOTE9 BATARYA Problemi ile ilgili yaklaşık 2.5 aydır yapmadığım, denemediğim herhangi bir yöntem kalmamıştı.

    Siyah tema'dan tutun, arka planda ki uygulamaları silmek, devre dışı bırakmak, kalibrasyon, formatına kadar her türlü yöntemi defalarca kez denedim.

    SONUÇ NE? = HÜSRAN...

    Peki ne yaptım, bu sorunu çözebilmek adına geriye kalan tek seçeneği yani servisi arayıp, cihazı servise götürmekte buldum sorunun asıl cevabını, çünkü artık dayanacak ne gücüm kalmıştı, ne de başka bir deyişle sabrım...

    22 Aralık tarihinde cihazı servise elden teslim ettim, sorunlarımı burada size söylediğim gibi not aldırarak yazdırdım.

    Yetkili servis bu durumun kesinlikle cihazda bir sorun var ise düzeltileceğini, müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğunu dile getirdi. Ben de buna güvenerek cihazımı servise teslim ettim...

    24 Aralık yani bugün cihazı teslim almaya gittim, gitmeden önce telefonuma cihazınız onarımı sağlanmıştır, teslim alabilirsiniz şeklinde bir mesajla karşılaştım. Artık bu soruna bir çözüm oldu diyerek büyük bir sevinçle cihazı almaya gittim, cihazı almadan önce web sitesinde ürün takip'ten cihazın bataryasının değiştirildiğini, kalibrasyonun yapıldığını ve güncel yazılımın yüklendiği bilgisiyle karşılaşmıştım.

    Servise gidip cihazı aldım büyük bir mutlulukla biraz oyalanayım dedim ve cihazı %100 sarj olana kadar prize taktım. Yine eski yöntemlerimiz olan, batarya ile ilgili siyah tema, uygulamaları uyku moduna alma, 720P'ye kadar düşürme ve buna benzer tüm önlemleri almış bir şekilde kullanmaya başladım...

    SONUÇ NEDİR?

    - Sonuç yaklaşık 8 saat 43 dakika gibi bir süre diliminde bataryam şuanda %100'den %37'ye gelmiş durumda.
    Kalan tahmini pil ömrü ise = 4 saat 46dk kaldı şeklindedir.

    Ekran süresi ise = 3 saat 9 dakika civarında...

    Şimdi ne diyebilirim? Bunca süre zarfı boyunca bunun için mi bu telefonu aldım, bunun için mi bu kadar çabaladım diyor insan kendi kendisine , çabuk biten bir bataryanın bu son çıkan telefonda yer alması , ilk sarj'da bile sıfırlanmış bir bataryanın bu derece de kötü bir performans vermesi, akabinde Samsung C7 gibi bir telefonun bile neredeyse daha iyi bir sonuç verdiğini dile getirmek istiyorum.

    CİDDİ ANLAMDA BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞINA, HÜSRAN'A , SAMSUNG'A KARŞI Bir nefret başladı içimde nedensizce...

    NE DİYEYİM ARKADAŞLAR...

    NE DİYEBİLİRİM Kİ BU TELEFONA , BU SONUÇLARA , BU PERFORMANSA...


    YAKLAŞIK 8BİN TL PARAYLA 3 SAAT EKRAN SÜRESİ , 8 SAAT KULLANIMDA %100'DEN %37'YE KADAR GERİLEYEN BİR BATARYAYA , ÜSTÜNE ÜSTLÜK YOĞUN BİR KULLANIM ŞEKLİDE YOKTU. O GÖRÜLEN 3 SAAT DEĞER DE NEREDEYSE BİR UYGULAMA DAHİ KULLANILMADI..

    TELEFONUN HER ŞEYİNE OKEYİM , HER ŞEYİNE KEFİLİM , EN İYİ VE ÜST DÜZEY ŞEKİLDE ÇALIŞSA DA BU BERBAT, APTALCA BİR BATARYA BU TELEFONDAN İNSANI NEFRET ETTİREBİLİR...

    DİYECEK BİR SÖZÜM YOK...




  • Rica ederim.

    Şayet avantajı ile alamayacak iseniz dediğiniz gibi farklı alternatiflere yönelip geldiği gibi kutusunu açmadan iade etmeniz en mantıklısı.

    Saygılarımla...
  • basarm B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ne demek.

    Saygılarımla...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gürbüz G

    2k çözünürlüklü, HDR ve DCI P3 renk gamut destekli ekranı olan telefon alıp batarya yüzde 10 daha uzun dayansın diye ekranı Vestel Venus ekranına çevirmek
    Birader ben oyle evde yada iste sabit calisan biri degilim. Sarja ihtiyacim var. kaldiki video izlenmiyecekse devamli iki k cozunurlukun ne geregi var misal donanimhabere whatsuppa 4k vs ile girmenin mantigi nedir. Ha keza wifi olmayan yerde gsm hat uzerinden neti tuketmeyim diye 360 p yada 480 p izliyorsun. Ac bakalim mobilde youtubedan yuksek cozunurluklu video yarim saattte kotan biter. Oyuzden bilip bilmeden sallamayin. Wifiya bagliysam film youtube vs izliyor oyun oynuyorsam yuksek cozunurluk aciktir geri kalan zamanda 720p hem sarj uzun gider telefon isinmaz batarya daha uzun omurlu olur amoled yanigi riski azalir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amen.Ra

    Herkese merhaba değerli arkadaşlar,

    Yaklaşık 2.5 Aydır neredeyse her gün forumda Note 9 ile ilgili batarya problemlerimi dile getirmiştim.

    Çoğu yardımsever arkadaşlarımızın sorunuma el atması, benim gibi bu sorunu yaşayan insanların da olduğunu bildiğim için sürekli forumda bu sorunu genel olarak gündem ettim.

    Yeri geldi tepkilerle, yeri geldi insanların artık bıkkınlık geçirebiliceği düzeye ulaşan mesajlarıyla karşılaştım. Elden gelen bir durum değildi, siz de bir şeye çok para veriyorsanız bunun hakkını elbette ki istemekte ve düşüncelerinizi aktarmak zorunda kalabiliyorsunuz ister istemez...

    NOTE9 BATARYA Problemi ile ilgili yaklaşık 2.5 aydır yapmadığım, denemediğim herhangi bir yöntem kalmamıştı.

    Siyah tema'dan tutun, arka planda ki uygulamaları silmek, devre dışı bırakmak, kalibrasyon, formatına kadar her türlü yöntemi defalarca kez denedim.

    SONUÇ NE? = HÜSRAN...

    Peki ne yaptım, bu sorunu çözebilmek adına geriye kalan tek seçeneği yani servisi arayıp, cihazı servise götürmekte buldum sorunun asıl cevabını, çünkü artık dayanacak ne gücüm kalmıştı, ne de başka bir deyişle sabrım...

    22 Aralık tarihinde cihazı servise elden teslim ettim, sorunlarımı burada size söylediğim gibi not aldırarak yazdırdım.

    Yetkili servis bu durumun kesinlikle cihazda bir sorun var ise düzeltileceğini, müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğunu dile getirdi. Ben de buna güvenerek cihazımı servise teslim ettim...

    24 Aralık yani bugün cihazı teslim almaya gittim, gitmeden önce telefonuma cihazınız onarımı sağlanmıştır, teslim alabilirsiniz şeklinde bir mesajla karşılaştım. Artık bu soruna bir çözüm oldu diyerek büyük bir sevinçle cihazı almaya gittim, cihazı almadan önce web sitesinde ürün takip'ten cihazın bataryasının değiştirildiğini, kalibrasyonun yapıldığını ve güncel yazılımın yüklendiği bilgisiyle karşılaşmıştım.

    Servise gidip cihazı aldım büyük bir mutlulukla biraz oyalanayım dedim ve cihazı %100 sarj olana kadar prize taktım. Yine eski yöntemlerimiz olan, batarya ile ilgili siyah tema, uygulamaları uyku moduna alma, 720P'ye kadar düşürme ve buna benzer tüm önlemleri almış bir şekilde kullanmaya başladım...

    SONUÇ NEDİR?

    - Sonuç yaklaşık 8 saat 43 dakika gibi bir süre diliminde bataryam şuanda %100'den %37'ye gelmiş durumda.
    Kalan tahmini pil ömrü ise = 4 saat 46dk kaldı şeklindedir.

    Ekran süresi ise = 3 saat 9 dakika civarında...

    Şimdi ne diyebilirim? Bunca süre zarfı boyunca bunun için mi bu telefonu aldım, bunun için mi bu kadar çabaladım diyor insan kendi kendisine , çabuk biten bir bataryanın bu son çıkan telefonda yer alması , ilk sarj'da bile sıfırlanmış bir bataryanın bu derece de kötü bir performans vermesi, akabinde Samsung C7 gibi bir telefonun bile neredeyse daha iyi bir sonuç verdiğini dile getirmek istiyorum.

    CİDDİ ANLAMDA BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞINA, HÜSRAN'A , SAMSUNG'A KARŞI Bir nefret başladı içimde nedensizce...

    NE DİYEYİM ARKADAŞLAR...

    NE DİYEBİLİRİM Kİ BU TELEFONA , BU SONUÇLARA , BU PERFORMANSA...


    YAKLAŞIK 8BİN TL PARAYLA 3 SAAT EKRAN SÜRESİ , 8 SAAT KULLANIMDA %100'DEN %37'YE KADAR GERİLEYEN BİR BATARYAYA , ÜSTÜNE ÜSTLÜK YOĞUN BİR KULLANIM ŞEKLİDE YOKTU. O GÖRÜLEN 3 SAAT DEĞER DE NEREDEYSE BİR UYGULAMA DAHİ KULLANILMADI..

    TELEFONUN HER ŞEYİNE OKEYİM , HER ŞEYİNE KEFİLİM , EN İYİ VE ÜST DÜZEY ŞEKİLDE ÇALIŞSA DA BU BERBAT, APTALCA BİR BATARYA BU TELEFONDAN İNSANI NEFRET ETTİREBİLİR...

    DİYECEK BİR SÖZÜM YOK...
    Birader telin icinin acildigina dair bir ibare varmi bunlar yazilim atip gondermislerdir buyuk ihtimal. Gsm iletisimin youtubeda videosu var note 9 batarya degisimi diye. Birde onlarla temasa gec incelesinler. Yetkili servis genelde batarya degistirdik diye fabrika ayarlarina cevirip teli gonderiyor. Gsm iletisim bir kontrol etsin. Yetkili servislerin isi gucu uc kagit. Bir ara sony telefonun sarj soketini degistircektim goturdum servise garantili cihaza 400 tl cektiler. Yok kullanici hatasi surayida burayida degistirmek vs lazim diye. Ciktim servisten 50 metre ilerde bir telefoncu 30 liraya halletti. Bilgilerde kaybolmadi




  • Hocam bakın





    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    S9 plus telefonumu varsayılan olarak full HD çözünürlükle kullandım. Dediğin gibi ne gerek var dedim kendi kendime.

    Sonra bir bakayım dedim 2K nasılmış diye.

    Arada en az %50 kalite farkı var. Kim ne derse desin. WhatsApp dan bahsediyorsun ya, ordaki text metni bile çok daha net.

    Note 9 u alır almaz ilk yaptığım ayar eğlence moduna alıp çözünürlüğü 2k ya yükseltmek oldu.

    Keşke fazla para vermeseydin. Düşük çözünürlüklü yüksek bataryalı birçok model var. Yazık olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar belki çok basit bir sorun ama bir türlü çözeledim.

    kulaklık takılıyken arama gelince çalma sesi kulaklıktan geliyor aramaları duymuyorum. eski telefonda kulaklık takılıyken arama sesi hoparlörden geliyordu.
    Sıkıntım işyerinde kulaklık takılı masaya bırakıyorum telefonu arayanı duyamıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.