Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
10
Favori
28.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Paylaşıldı mı bilmiyorum arkadaşlar ama izlerken keyif aldım. Beğenenler ve benim gibi daha önce görmeyenler olacaktır, o yüzden paylaşıyorum.

  • Oyunu aldım ancak Türkçe çevirisini beklediğim için şuan başlamadım bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sermerhat

    Oyunu aldım ancak Türkçe çevirisini beklediğim için şuan başlamadım bende.

    oyunçevirinin yamayı 3 aydan beri hala kontrol aşamasında onların yama falan çıkaracakları yok. Aşağıdaki linkte bir arkadaş %75 e kadar gelmiş indirip deneyebilirsiniz yamayı.

    http://seckinsefadurasi.com/tr/ceviri_rise_of_the_tomb_raider_turkce_yama.htm
  • Eh işte fena değildi bulmacadan çok daha çok aksiyon ağırlıklı olmuş. Ses kalitesi çok iyi ama silah sesleri berbat boncuklu tabanca ile ateş ediyorduk sanki.
  • Oyunu Extreme Survivor zorluk derecesinde oynayan var mı acaba?
  • Survivor da bitirdim de Extreme olan bitirdikten sonra mı açılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Great.Wave

    Survivor da bitirdim de Extreme olan bitirdikten sonra mı açılıyor?

    Hayır normal açılıyor aslında ama Türkçe yama için eski sürüme döndüğümüz için görünmüyor. Sizde öyle yaptınız sanırım. Yeni sürümlerde var olan bir zorluk derecesi.
  • extreme çekilir çile değil hiç hata yapmadan ilerlemek gerekiyor olur da yere falan düşerseniz hadi dön başa yeniden aynı şeyler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2PÁC

    Oyunu Extreme Survivor zorluk derecesinde oynayan var mı acaba?

    ben survivorda tüm herşeyiyle bitirdim, çok da zor değildi, extreme survivor da bunun 2 katı zor olmayacağına göre, o da çok zorlayıcı olmaz.

    bam bam bam dalma oraya buraya ama, yoksa çizerler.
  • Haklısınız öyle ama mecbur katlanacağım. Tek o achievement ı açamadım. O yüzden oynayan varmı diye sordum oynayan olsaydı save isteyecektim hemen bitirebilmek için 😁.

    @darThranduil

    yapay zeka olarak zor değil sadece save edemiyorsunuz sadece kamplarda save ediliyor. Bi kampa tam ulaşırken atlatken tuş basmadı öldün felan taa bi önceki kamp yerine dönüyorsun. O kötü işte 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, oyunu birkaç gün önce oynamaya başladım. açıkçası bilgisayarım çok iyi değil oyun için ama baba yaga görevine kadar her ne kadar fps nin çok düştüğü durumlarda olsa oyun hiç çalışmayı durdurmamıştı. baba yaga görevinde tam olarak yerini hatırlamıyorum ama tapınağı geçince bir geniş alan var oradan dar bir yerden geçince oyun çalışmayı durduruyor. sonra kaldığım yerden devam etmek istediğimde oyun açılış ekranında takılı kalıyor ama baba yaga öncesinde kaydettiğim yerlere girişte bir sıkıntı yaşamıyorum. bunun sebebi ne olabilir ? bu gidişle görevi yapmaktan vazgeçeceğim
  • Surum ve tr yama ile alakali bir sikinti var orada. Tr yamayi kaldirarak veya surumu degistirerek gecen arkadaslar olmus ama bende sizin gibi sinirlenip o gorevi yapmadan gectim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfsaneFenerli

    Surum ve tr yama ile alakali bir sikinti var orada. Tr yamayi kaldirarak veya surumu degistirerek gecen arkadaslar olmus ama bende sizin gibi sinirlenip o gorevi yapmadan gectim.

    mesajı geç gördüm ama aynısını bende yaptım çözüldü.
  • Me oyundu be türkçe yamayla çok güzel oldu 3. oyunu beklemedeyiz.
  • Büyük hevesle aldığım oyun bildiğin 2013 tomb raiderin remastered dlcsi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaReD22 -- 5 Mart 2017; 19:59:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ps4 de oynuyorum ve çok sinir edici bir bug da takılıp kaldım ilerleyemiyorum. Soyleki; Abandoned mines bölümünde ipten kayarak vinçin ucuna geldim ve oradan asılarak zemine indim. Ve oyundan çıktım. Ertesi gün continou seçeneğinden devam et dedim. Birde ne göreyim bir önceki yerden başlıyor ve o kayarak vince geldiğim ip kopmuş. Yani bir önceki save olayında orayı geçtiğim için ip haliyle yok olmuş. Ne yaptıysam olmadı atlayamiyorum. Kısaca oyunu ne zaman başlatirsam hep bir önceki yere geliyor. Geri dönüşte yok. Bir önceki kamp yerine geliyorum diğer kamp yerlerine hızlı seyahat seçeneğide pasif. Şimdi ben bu oyuna bir daha baştan mi başlayacağım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar baba yaga dlc içeren rise of the tomb raider steam hesabı satılıktır soran olursa. 25 tl ye verebilirim.
    Bu güzel benchmark oyununu bitirmeyen kalmasın bence hikayesi de başarılı
  • Oyun cidden çok iyi. 3 gündür oynuyorum da başından kalkamadım resmen. Bir loot hastası olarak da her yere giriyorum her şeyi inceliyorum. Aksiyonu güzel, puzzle'ler iyi önceki oyundan bile daha çok sevdim diyebilirim. Baba yaga görevindeyim far cry 4 ve witcher 3 arası bir tat aldım
  • Dostlar oyunçevirinin yamasında bir sıkıntı varmı acaba ? problem yaşayan arkadaşlar olmuşda kararsız kaldım o yüzden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Last Hope

    merhaba arkadaşlar, oyunu birkaç gün önce oynamaya başladım. açıkçası bilgisayarım çok iyi değil oyun için ama baba yaga görevine kadar her ne kadar fps nin çok düştüğü durumlarda olsa oyun hiç çalışmayı durdurmamıştı. baba yaga görevinde tam olarak yerini hatırlamıyorum ama tapınağı geçince bir geniş alan var oradan dar bir yerden geçince oyun çalışmayı durduruyor. sonra kaldığım yerden devam etmek istediğimde oyun açılış ekranında takılı kalıyor ama baba yaga öncesinde kaydettiğim yerlere girişte bir sıkıntı yaşamıyorum. bunun sebebi ne olabilir ? bu gidişle görevi yapmaktan vazgeçeceğim

    merhaba yüksek seviyede bir sistemim var kasma yaşamıyorum ama deddiğin benzer sorunu bende yaşadım

    kullandığın yama setup mu tam blmiyorum ondan kaynaklanıyor.babayaga görevi yan görev olduğundan o görevi yapmadan ilerlemiştim
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.