Şimdi Ara

Oyundayız: Age of Empires 2 HD Edition (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
7
Favori
11.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kapışma değil de espiriler güzeldi. Yoksa tek kişi herkesi bitirdi :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarSaw

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    quote:

    Orijinalden alıntı: WarSaw

    AOE oynamasını bilmeyen adamlar oyun editörü olmuş. Garip...

    Oyundayız serilerinin ne amaçla yapıldığını bilmeyen adamlar böyle yorumlar yapıyor. Garip...

    Şakşak çekmene lüzum yoktu, bildiğim kadarıyla şakşakçılara madalya verilmiyor forumda. Anlayamadığın mevzuyu baştan izah edeyim. Ben oyun editörü olan birisinin AOE gibi kendi türünde kült olan bir oyunda inanılmaz bilgisiz olmasını garipserim. Sitedeki editörlerin hepsinede saygım var ve bu cümleleri hiçbirisini kırmak veya rencide etmek için söylemedim ama insan AOE de keşif atlılarıyla saldırıya çıkarsa, duvar örmeyi dahi bilmezse kaleyi destekleyecek unsurları kuramazsa, para nasıl gönderiliyordu ya diye sorular sorarsa üzülerek söylüyorum gülünç duruma düşerler. Kimse onlardan StrongHold veya S.Hold Crusader bilmelerini ve fevkalade oynamalarını beklemedi ama strateji oyunu dendimi AOE akla ilk gelen oyunlardan biridir ve mesleği oyunlar olan bir kişinin oyun aleminde türler arasında kendi içinde temel mihenk taşı olmuş yapımları bilmeden oynaması abes kaçar.
    Bilmem anlatabildimmi?

    Sen anlatabildimmi diyorsunda senin anlamadığın olay şu. ilk olarak oyun editörü olmak demek her kült oyunu en iyi derece bilicek demek değil. Senin böle bir beklentin varsa çok istiyosun derim. Hatta bi söz daha var ama yeri değil. Belki banada şakçakçı diceksin. Çünkü senin gözünde ortada olan bir emeği gereksiz ve sert eleştirenlere kırıcı olanlara karşı savunmayı şakşakçılık kabul ediyorsun. Bizse senden farklı olarak emek sahibinin hakkını gözetmek olarak düşünüyoruz. 2 ci olarak sen bu adamların gerçekten bu oyunu bilip bilmediklerini nerden biliyosun. Farkındaysan bunlar önceden hazırlanıp planlanmış bişeyler Levent Polater' e önceden böle oynmasını işin hem eğlenceli hemde komik olmasını sağlamak adına söylemiş olamazlarmı duvar yapmayı bilmiyor demenden bu örneği verdim. Sonuç olarak beğenmiyorsan izlemez siteyede girmez takip etmezsen zorlama yok.




  • mavi renkli arkadaşı gösteriyorlar sıklıkla, ev yapma sıralaması sıkıntılı, domuza 6 kişiden fazla dalması da iş gücü israfı olmuş.
    rush yapmamış kimse, çok saçma keşke ben de oynayaydım lan, 20. dakikada 15 knight ile haritayı dolaşmaya başlardım ne güzel.
  • 20.40
    -olm ne biçim duvar ördünüz
    -adam duvar örmüş yarısı boş lan :D :D
  • Kendimi bildim bileli bu oyun vardı ve hala da sıkılmadan oturur oynarım.
  • bu oyunun neresinde iman gücüyle birşeyler yapılabiliyor...şakaşaka
    oyunda tapınma gibi durumlar varmışta .. dini sahneleri nerede var bu oyunun acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer10 -- 21 Mayıs 2013; 1:52:52 >
  • haha :D elinize sağlık güle güle izledim :D benzer videoları çoğaltırsanız sevinirim :D
  • bu vıdeo nezman cekıldı bılmıyorum ama mukemmel bı vıdeo olmus ve hodrı meydan dıyorum burdan gokhana,,, talhayada muthıs esprı yetenegınden dolayı tesekkurler....bır kadın bı r erkek muthıstı:)....
  • hd versyonu çıkmışmı diye bakınırken denk geldim. başlangıç çok eğlenceli olmuş oyun kısmını biraz atlayarak izledim oyuna çok aşina olduğum için. oyunculardan biri de ben olsaydım sırayla değil aynı anda 4 kişiyide yıkabilirdim heralde :)
    age of un ilkinide bayılarak oynamıştım ama age of 2 efsane gerçekten çıktığından beri yani yaklaşık 14 senedir oynuyorum hele bir bi kaç yıllık bi dönem varki hergün saatlerce oynardık ama araya şehirler girdiğinden beri senede bi kaç kez e düştü ama hala oynuyoruz sonuçta :) age of 3 ise tam bi hayal kırıklığı olmuştu 1 bile 3 ten çok daha iyi bi oyundu.

    bu arada keşke harita arena açılsaymış veya ortası deniz olan harita(ismi gelmiyor şuan) açılsaymış daha eğlenceli olurdu kanımca..
  • ulan belkide en iyi bsc videosu olabilir çok iyi halen izlerim
  • en sevdiğim bsc videosu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yenisini bekliyoruz.
  • Arada gelirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.