Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1985. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.450
Cevap
90
Favori
1.242.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Keylor Navas Courtoisden çok daha iyi kalecidir.Aralarında gerçekten gömlek farkı var.Neuer Ter Stegen alamayacağına göre De gea gibi büyük maçlarda yok olan adama da para harcamaya gerek yok.Keylor navas gayet de yeter artar bize.Über kaleci bulmak kolay bir şey değil.Navasla ne alıp veremediğiniz var anlamak güç.


    Hazard hamlesi çok iyi oldu Jovic ile de forvet yedekleyip bir de mbappe yapsak çok çok iyi olur ama bu sene gelmeyecek belliki sağ açığı ne yapacağız merak ediyorum.

    Orta sahaya da erikseni almak yeter.
  • Real Madrid bu kafayla gittiği sürece görkemli tarihini özleyecek. "Kötü günleri geride bıraktık, şimdi sırada daha kötü günler var." - Real Madrid Taraftarı. Şu an kötü yönetim olarak bizden de beterler. Fenerbahçe ile kafa kafaya bir yönetim vizyonları var. Navas gibi zaten dünyanın en iyi kalecilerinden birine sahipken, Navas'tan iyi olmayan bir kaleci transfer ediyorlar. Navas'ı yedeğe çekiyorlar. Zidane'la anlaşamayıp, üstüne CR7'ı yolluyorlar. CR7 yerine forvet almıyorlar, Vinicius Jr gibi topa vurmayı bilmeyen boş boş koşan oyun zekası ve genel olarak zekasından şüphe ettiğim adamı yeni süperstar, takımın geleceği diye yutturuyorlar. sonra getirdikleri dandik teknik direktörü kovup, Zidane'ı yine getiriyorlar. Takımda vasat Benzema'dan başka gol atabilecek adam yok. Balon dor sahibi Modric, futbolu bırakmış emekli topcular gibi oynuyor. Kadrolarındaki çoğu yıldızım diye geçinen futbolcuları halı sahada bile kadroya almam. CR7 gittiyse Hazard gibi yeniçeriler seni kurtarmaya yetmez. Hedef şampiyonluksa, artık yaşlanan, gücünü kaybeden takımı her mevkide yenileyeceksin. Marcelo falan da eski gücünde değil, takımı sürükleyecek yıldız yok oynayanlar hep çöp. Aynı sorun bizde de var ama Griezmann ve Ajax'ın gençler gibi yeni transferlerle özlenen Barcelona'yı geri getireceğiz. CR7 sayesinde kazandığı başarılarla havaya giren Real Madrid yönetiminin gevşemesi benim işime gelir. Ben futbol adına doğru bildiğimi söylerim ama bu kafayla devam etsinler bana uyar, böylece üst üste şampiyonluklara devam ederiz. Diktatörlük devirleri geride kaldı. Bundan sonra, hayalleri çalınan Katalan çocukları kıskanarak izleyeceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    Psg'nin Bale İsco Kroos icin 210 milyon Euro teklif ettigi soyleniyor ne kadar dogruysa. haber dogruysa psg de bizi kerizlemeye calisiyor galiba. tek basina neymar'a 222 verdiler. tek adam takima ne kadar etki edecek? edemiyor da 2 sezondur. sırf reklam geliri icin neymar'a 222 verip belki de cl finali oynatacak bir uclemeye 210 vermek karsidakini enayi yerine koymak. gerci haber uyduruk olabilir bale'ye ihtiyaclari yok ama isco + kroos da 170 eder en az. isco'yu pep istiyor juventus istiyor tek alicisi psg degil. kroos keza en iyi ortasahalardan. bu sezon pas mesafesi/ isabeti oraninda acayip istatistikleri vardi. bence zaten satilmamali. isco'yu 65-70'e versek yeter
    Isco zidane'nin manevi evladı göndermez, Kroos'u tribünler çok seviyor kendi istemediği sürece hayatta gitmez.Bale'ye de ihtiyaçları yok.Özet yalan haber.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Can Messi

    Real Madrid bu kafayla gittiği sürece görkemli tarihini özleyecek. "Kötü günleri geride bıraktık, şimdi sırada daha kötü günler var." - Real Madrid Taraftarı. Şu an kötü yönetim olarak bizden de beterler. Fenerbahçe ile kafa kafaya bir yönetim vizyonları var. Navas gibi zaten dünyanın en iyi kalecilerinden birine sahipken, Navas'tan iyi olmayan bir kaleci transfer ediyorlar. Navas'ı yedeğe çekiyorlar. Zidane'la anlaşamayıp, üstüne CR7'ı yolluyorlar. CR7 yerine forvet almıyorlar, Vinicius Jr gibi topa vurmayı bilmeyen boş boş koşan oyun zekası ve genel olarak zekasından şüphe ettiğim adamı yeni süperstar, takımın geleceği diye yutturuyorlar. sonra getirdikleri dandik teknik direktörü kovup, Zidane'ı yine getiriyorlar. Takımda vasat Benzema'dan başka gol atabilecek adam yok. Balon dor sahibi Modric, futbolu bırakmış emekli topcular gibi oynuyor. Kadrolarındaki çoğu yıldızım diye geçinen futbolcuları halı sahada bile kadroya almam. CR7 gittiyse Hazard gibi yeniçeriler seni kurtarmaya yetmez. Hedef şampiyonluksa, artık yaşlanan, gücünü kaybeden takımı her mevkide yenileyeceksin. Marcelo falan da eski gücünde değil, takımı sürükleyecek yıldız yok oynayanlar hep çöp. Aynı sorun bizde de var ama Griezmann ve Ajax'ın gençler gibi yeni transferlerle özlenen Barcelona'yı geri getireceğiz. CR7 sayesinde kazandığı başarılarla havaya giren Real Madrid yönetiminin gevşemesi benim işime gelir. Ben futbol adına doğru bildiğimi söylerim ama bu kafayla devam etsinler bana uyar, böylece üst üste şampiyonluklara devam ederiz. Diktatörlük devirleri geride kaldı. Bundan sonra, hayalleri çalınan Katalan çocukları kıskanarak izleyeceksiniz.
    1 sene ile "Real Madrid bu kafayla gittiği sürece görkemli tarihini özleyecek" denmesi ne kadar türk taraftar topluluğunu anımsatıyor.Şöyle bir cümle kurabilmek için 2011'den beri avrupa kupası alamamak lazım.

    1)Cr7'yi biz yollamadık, artık o kısmı kabul etmek gerek.Ronaldo kendi ayrılmak istedi, ve daha bunu cl'yi aldığı gece söyleyerek işareti çaktı.Ardından nerdeyse 10 yıldır oynadığı takım arkadaşlarına laf çarparak aslında bu ayrılışı sezon içinde planlamaya başladığı garanti.

    2)Zidane'nin ayrılış hikayesi evet yönetimin suçudur, Zidane'de çok kurnaz şekilde madem istediklerimi yersiz buluyorsunuz ayrılıyorum dedi perez'e büyük bir ders verdi.Şimdi eline verilecek transfer bütçesi bile ne kadar ileri görüşlü zeki bir adam olduğunu gösteriyor.

    3)Kadro bu sene futboldan zevk almadığı için oynamadı, gelen 2 fiyaskoyu da genleri kabul etmedi.Zidane ile tekrar motivasyonları yükselecek.

    4)Vinicius Rodrygo, militao gibi oyuncuları tabi ki almaya devam edeceğiz.İçlerinden 1 tanesi süper stara evrilse ne kaybedeceğiz.Özellikle Rodyrgo zidane'nin elinde bir canavara dönüşebilir.

    5)Konunun diktatörlük ile alakası yok, Cl'nin en büyük takımıyız orda da mı diktatörlük var?Oluşan lig başarınız sisteminiz ile alakalı, pep'in oluşturduğu sistem lig için biçilmiş kaftan.Lakin çift eleme maçlarına geldiğimiz zaman nasıl fireleri olduğunu görüyoruz sistemin.Sistem evrilmediği sürece ki mucidi pep hala aynı sıkıntıyı aşabilmiş değil, clde komik elemelere devam edeceksiniz.

    6)Ronaldo büyük oyuncu tabi ki gidişi bize yara verdi ama toparlayacağız.Lakin messi sonrası barcelonanın düşüşünde burda olup hala yorum yapabilecek misin gerçekten merak ediyorum lakin yorum yapsan bile büyük ihtimal başka takımı destekliyor olacaksın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    İkisini alamazlar bence. Maaşları halihazırda çok yüksek zaten. Üstelik bu ikisi için nereden baksan 180-200 milyon euro bonsevis çıkar kasadan. Karşılayabileceklerini sanmıyorum.

    Alıntıları Göster
    oyuncu satışlarından iyi para gelir barcaya .De ligt alınabilir.

    Cou - rakitic ve umtiti 200 lira eder.

    Etmese bile barcanın finansal kredisi sağlam.Bir taraftan bütçe çıkartılabilir.

    Barca önceden de ekonomik olarak güçlüydü ama şu anda çok güçlü,real gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 16 Mayıs 2019; 0:48:8 >




  • Real Madrid'i siyasi sebeplerden dolayı asla desteklemem. Franco'dan tiksinirim. Bu sebepten Barca'ya yakınım İspanya'da. Ama bazı şeyleri kabul etmek lazım.

    Real Madrid'e yakışan kimliksiz olmak. Kimliksiz derken, futbol kültürü eksikliğinden bahsetmiyorum. Belli bir sistemi olmamaktan bahsediyorum. Real Madrid ben futbol izlemeye başlarken de sonrasında da öncesinde de böyleydi.

    Real Madrid çocuk bahçesi değildir. 17-18 yaşındaki çocukları yetiştirme yeri değildir. Real Madrid, yıldızların takımıdır. Bireysel yeteneklerin konuştuğu yerdir. Bakın tekrar söylüyorum Real Madrid'i sevmem ama Hazard haberini duyunca resmen sevindim. Hazard bu kültüre uygun bir oyuncu.

    Göreceksiniz Vinícius hızlıca düşmeye başlayacak Asensio ve Iscolar gibi. Çünkü geçen sezon biz Real Madrid'i izlemedik bambaşka, takım kültürüne yakışmayan bir takım izledik.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigit1044

    oyuncu satışlarından iyi para gelir barcaya .De ligt alınabilir.

    Cou - rakitic ve umtiti 200 lira eder.

    Etmese bile barcanın finansal kredisi sağlam.Bir taraftan bütçe çıkartılabilir.

    Barca önceden de ekonomik olarak güçlüydü ama şu anda çok güçlü,real gibi.

    Alıntıları Göster
    Şahsi görüşüm bu oyunculardan maksimum 170-180 milyon euro arası gelir elde eder Barça. De Ligt için 90, Griezmann için 125 milyon euro konuşuluyor. De Jong zaten 75 milyon euro. Net harcama 110-120 milyon euro... Valla karşılayabiliyorlarmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 16 Mayıs 2019; 1:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B6E2676F0

    Real Madrid'i siyasi sebeplerden dolayı asla desteklemem. Franco'dan tiksinirim. Bu sebepten Barca'ya yakınım İspanya'da. Ama bazı şeyleri kabul etmek lazım.

    Real Madrid'e yakışan kimliksiz olmak. Kimliksiz derken, futbol kültürü eksikliğinden bahsetmiyorum. Belli bir sistemi olmamaktan bahsediyorum. Real Madrid ben futbol izlemeye başlarken de sonrasında da öncesinde de böyleydi.

    Real Madrid çocuk bahçesi değildir. 17-18 yaşındaki çocukları yetiştirme yeri değildir. Real Madrid, yıldızların takımıdır. Bireysel yeteneklerin konuştuğu yerdir. Bakın tekrar söylüyorum Real Madrid'i sevmem ama Hazard haberini duyunca resmen sevindim. Hazard bu kültüre uygun bir oyuncu.

    Göreceksiniz Vinícius hızlıca düşmeye başlayacak Asensio ve Iscolar gibi. Çünkü geçen sezon biz Real Madrid'i izlemedik bambaşka, takım kültürüne yakışmayan bir takım izledik.
    Raul Gonzalez, Casillas, Hierro,Guti




  • fluox kullanıcısına yanıt
    Franco’dan aldığı yerel destek ile başarısı avrupaya yansıdı.

    Soyunma odasına inip “rejim olmasa bu maçı oynayamazdınız.” Diyen Franco döneminde Barca’nın başarılı olmasını bekleyemezsiniz. Barca’nın tarihi yok diyenleri görünce tansiyonum yükseliyor bu yüzden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Madrid'i oyuncu yetiştirmeye biraz da günümüz şartları yöneltti. Hazard sözleşmesinin son senesinde 100 yerine 40 milyon euro etse, Spurs Kane için 250 milyon euro yerine 100 milyon euro talep etse, 34 yaşındaki Ronaldo'yu kar ederek satmasalar yıldız almaya devam ederlerdi. Sadece 1 sezon iyi oynayan 19-20 yaşındaki oyuncular için bile kapı 90 milyon eurodan açılınca hiç parlamasını beklemeden 17-18 yaşındayken alıyorlar mecburen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 16 Mayıs 2019; 1:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Bu piyasayı yapan Neymar’ın satışıdır. 2017’de fiyatlar tamamiyle değişti. Bu nakiti fırsat bilen diğer takımlar Barca’ya hep yüksek fiyat çekti. Ardından diğer takımlar da bizim ne eksiğimiz var diyerek hep fiyat yükselttiler.

    Zidane’ın da Ronaldo’nun da geldiği günü hatırlıyorum. Rekor fiyatlar ile gelmişlerdi. Real Madrid’in bugün de bunu verebilecek gücü de yok değil. Ama ffp’dir, transfer politikasıdır yapmıyorlar.

    Oyuncu yetiştirmeleri hata olur dememin sebebi, Real Madrid’in altyapı kültürü Ajax gibi Barcelona gibi değil. Alt takımlar ile A takımının arasındaki bağlantı o kadar güçlü de değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B6E2676F0

    Bu piyasayı yapan Neymar’ın satışıdır. 2017’de fiyatlar tamamiyle değişti. Bu nakiti fırsat bilen diğer takımlar Barca’ya hep yüksek fiyat çekti. Ardından diğer takımlar da bizim ne eksiğimiz var diyerek hep fiyat yükselttiler.

    Zidane’ın da Ronaldo’nun da geldiği günü hatırlıyorum. Rekor fiyatlar ile gelmişlerdi. Real Madrid’in bugün de bunu verebilecek gücü de yok değil. Ama ffp’dir, transfer politikasıdır yapmıyorlar.

    Oyuncu yetiştirmeleri hata olur dememin sebebi, Real Madrid’in altyapı kültürü Ajax gibi Barcelona gibi değil. Alt takımlar ile A takımının arasındaki bağlantı o kadar güçlü de değil.
    Aynı şey değil.O zaman büyük oyuncular için büyük paralar ödenirdi, normaldi.Böyle adamlar tarihini sehrini değiştiren adamlar, lakin şimdi 18 yaşında 5 asist yaptı diye 60 milyondan piyasa açmak bildiğin soygun.Misal Felix yada Zaniolo, ikiside 20 sinde değil kluplerinden almak istesen min 80 milyon isteyecekler.

    Bizde hakim olduğumuz brezilya piyasasına daha ucuza 17-18 yaşlarında alıyoruz.Tutmaz ise zaten aldığımız fiyatın üstüne birilerine çok rahat göndeririz.Piyasa öyle bir piyasa.

    Birde yıllar boyu hazıra oyuncu olsakta hakeden genç oyuncu her zaman takımda yer ve zaman bulmuştur.Ramos geldiğinde kaç yaşındaydı, Raul cassillas 18 yaşlarında ilk 11 çıkıyordu.Keza Casemiro kendi ürünümüz, nacho, asensio.Sırf hazır alma gibi bir durumumuz yok.

    Vinicius daha çok genç ve bence gelecek vadediyor.Barcelona ile oynadığımız kupa maçında bekleri perişan etti ama bitiricilik konusunda çok kötü maç geçirdi.Kaçırdıklarının 3'de 1'ini atsa kimse konuşmayacaktı.Sezon boyunca da böyle devam etti, hep sol kanatta işledi ama sonunu getiremedi.Bitiricilik ve tercih yapma kabıliyeti gelişebilen özellikler.Ayrıca rodyrgo geliyor, o vinicius'dan çok daha potansiyelli.




  • fluox kullanıcısına yanıt
    Kendi ürünümüz derken altyapıyı kastettin sanırım ama Asensio Nadal'ın tavsiyesiyle Mallorca'dan alındı. 2 sezon kiralandıktan sonra as takımda oynamaya başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 16 Mayıs 2019; 1:59:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Kendi ürünümüz derken altyapıyı kastettin sanırım ama Asensio Nadal'ın tavsiyesiyle Mallorca'dan alındı. 2 sezon kiralandıktan sonra as takımda oynamaya başladı.
    Yok sadece alt yapıyı kastetmedim, şuan ki geldiği durumdaki faydamızdan bahsettim.Ramos'da bizim alt yapımızdan yetişme değil misal.
  • Kulüplerin son 10 sezondaki transfer harcamaları* ve başarıları

    Manchester City 1504.5 (4 Premier Lig)
    Chelsea 1319.6 ( 1 Şampiyonlar Ligi, 3 Premier Lig)
    Barcelona 1226.2 ( 2 Şampiyonlar Ligi, 7 La Liga)
    PSG 1218.6 ( 6 Ligue 1)
    Juventus 1162.1 ( 8 Serie A)
    Manchester United 1090 ( 2 Premier Lig)
    Real Madrid 1072.2 ( 4 Şampiyonlar Ligi, 2 La Liga)
    Liverpool 1049 ( Şampiyonlar Ligi finali ?)
    Atletico Madrid 776 ( 1 La Liga, 3 Avrupa Ligi)
    Bayern Münih 616 ( 1 Şampiyonlar Ligi, 7 Bundesliga)

    *Milyon euro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uli ve Şeyh'den sonra Perez de bunlardan geri kalmayarak yorumlarımı okumaya başlamış anlaşılan

    Luka Jovic, Real Madrid'de. Bonservis bedeli 60 milyon euro.
  • Jovic'e çöktük, çok sevindim.Sırada Pogba yada eriksen var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox

    Jovic'e çöktük, çok sevindim.Sırada Pogba yada eriksen var.
    Bu daha başlangıç. Ben bir Mane hamlesi bekliyorum daha.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B6E2676F0

    Bu daha başlangıç. Ben bir Mane hamlesi bekliyorum daha.

    Alıntıları Göster
    Hazarddan sonra ben beklemiyorum, ayrıca büyük hata olur.Bu arada sizde Ziyech'e çökmüşsünüz sanırım, hayırlı olsun.
  • Asensioyu bir sezon kiralasak iyi olur bence oynayacağı büyük bir takıma.

    United olur Dortmund olur gitsin bir yerlere belki gerçek kapesitesini görürüz devamlı oynadığında

    Jovic Hazard kaldı sağ açık belki Zidane Balenin kalmasını isteyecektir belli olmaz
  • 
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.