Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (2738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
185.023
Cevap
821
Favori
6.501.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 27362737273827392740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 89 Van Basten yanına... Aubmeyang mi? 88 (şampiyonlar ligi) Kane mi? Yada başka önerisi olan var mı? Bütçe 250K. Şuan Nif Lukaku var orada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbvdk

Bende 18 galibiyeti alıyorum bırakıyorum o hafta biliyorum ki bi üst seviye için etkili skilller analog sart ...ball roll berba spin bi kaç fake hareketı yapabildiklerim. Yön tuşlarıyla daha da ileri gidemem sanırım...

Yön tuşları ile 40 maç yapsam baş parmağım anca öbür WL ye kadar iyileşir .Bence yön tuşlarını bırakmaya çalışın antremanlar yapın Fifa onlarla oynanmaz.
  • Vayyy tebrikler yine 34 yapmışsın. Bu hafta pek iyi isimler olmayacak sanırım haftanın takımında. Paketleri öbür hafta mı açsak bir şey çıkacağından da değil ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edizliv

Yön tuşlarıyla oynarken havadan pasta senin de defans hattı mal gibi dümdüz kalıyor mu?

bu yön tuşları ile ilgili değil,oyunla ilgili. ea yardım için mail atıyor çözüm için.Tabi ben bana attığı maili anlayıp meseleyi çözemedim,sen de bi dene istersen yazıp ea ya
  • Dun gece Alex Hunter tum hikaye modunu bitirdim cok begendim olaylari vs. UT icin Alex Hunter sectigin lige gore verdi ben Bayerne transfer oldugumdan bayern oyuncusu olarak verdi. Ayrica Dele Alli, Griezman ve Muller kiralik oyuncular verdi (partner seceneklerimiz hikayede). Daha oncede Danny Williams modunu oynamayi sectigim icin ingiliz liginde o arkadasimiz uydurma adami verdi UT kartlari olarak. Bunlari yazayim hikaye icin oynamanizi tavsiye ederim cok zevkli, sirf odul icin oynayacaklarda odulleri bilsin diye yaziyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edizliv

Yön tuşlarıyla oynarken havadan pasta senin de defans hattı mal gibi dümdüz kalıyor mu?

R1 teammate contain tuşuna basılı tutuyorsanız orta açılırken o beklemeyi yapar herhangi bir maça bakın dediğiniz durum yoksa sorun sizin o an bastığınız tuşta bende olmuyor anında tepki veriyor.

• Frikikden içeri adam koşturma nasıl yapılıyo bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Dun gece Alex Hunter tum hikaye modunu bitirdim cok begendim olaylari vs. UT icin Alex Hunter sectigin lige gore verdi ben Bayerne transfer oldugumdan bayern oyuncusu olarak verdi. Ayrica Dele Alli, Griezman ve Muller kiralik oyuncular verdi (partner seceneklerimiz hikayede). Daha oncede Danny Williams modunu oynamayi sectigim icin ingiliz liginde o arkadasimiz uydurma adami verdi UT kartlari olarak. Bunlari yazayim hikaye icin oynamanizi tavsiye ederim cok zevkli, sirf odul icin oynayacaklarda odulleri bilsin diye yaziyorum.

Kaç saat sürüyor ortalama ?

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    2 haftadır bekletiyorum. Bu hafta da iyi gelmezse yine açmam. Eğer kötü bir totw gelirse sanada açmamanı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Dun gece Alex Hunter tum hikaye modunu bitirdim cok begendim olaylari vs. UT icin Alex Hunter sectigin lige gore verdi ben Bayerne transfer oldugumdan bayern oyuncusu olarak verdi. Ayrica Dele Alli, Griezman ve Muller kiralik oyuncular verdi (partner seceneklerimiz hikayede). Daha oncede Danny Williams modunu oynamayi sectigim icin ingiliz liginde o arkadasimiz uydurma adami verdi UT kartlari olarak. Bunlari yazayim hikaye icin oynamanizi tavsiye ederim cok zevkli, sirf odul icin oynayacaklarda odulleri bilsin diye yaziyorum.

Kaç saat sürüyor ortalama ?

bi 10 saat surebilir istersen antremanlari simulate yapip hizli gecebilirsin ama. Ben adam gelissin diye tek tek tum antremanlardan A almaya calistim. Adami 83 Overala cikarabildim. Daha fazla cikmaz en fazla 84 fln olur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhat Şenel

Beyler kanatlara indiğiniz oyuncuyla genelde neler yapmayı tercih ediyorsunuz? Çok etkisiz kalıyorum.

Berbaspin(yarım yamalak), yerden sert orta, dışa çıkıp pas verme. Bunları yapıyorum ama bir türlü verim alamıyorum kanatlardan.

Direk 4 3 3(4) oynamicaksin. Eğer oynucam seviyorum diyorsan gir özel ayarlara orta açmayı iyice düşür kanat oyuncuların çizgiye basmasin kaleye yakin dursun pasi arttir. Hızı düşür pas oyunu oyna . Oyuncu taktik ayarlarina gir oyuncuya içeri kat et arkaya koşu yap de. Basit skill moves yap . Bilmiyorsan öğren . Orta kafa gol yapmak istiyorsan forvetine bir kule koymalisin. Koymuyacaksan ki bu verdigim taktikleri yapacaksan topu yere indirmek zorundasin forvette jesus ile oynayabilirsin. Seri ver kaclar. Ortaya dönmek tekrar forvete vermek gerek pası.

• Squad'den çıkan paketi açtım mavi ışık çıktı, Totgs...aman Tanrım didim geliyo, Alves geldi -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 11 Aralık 2017; 13:24:49 >
  • Futmas 86-87-88 overall oyucular da gelecek, bunların sbc olayına coins de kalmadı -_-
  • Kadron nasıl hangi adamlarla oynuyosun

• Cam mevkisine 1.8m ronaldinho satılıyor bunlar ilerde daha dusuk maaliyetle yapmak icon icon görevlere gelirmi acaba?

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Hocam geliştirdiğimiz halini mi veriyo hunterin yoksa 78lik kartını mı?

• İyi, hoş, güzel çok iyi forvetsin Jesus onu anladık da, City'de oynuyorsun ve hala muhasebeci sakalına sahipsin. Bu adamı gördükçe "açık var mı?" diye sorasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

İyi, hoş, güzel çok iyi forvetsin Jesus onu anladık da, City'de oynuyorsun ve hala muhasebeci sakalına sahipsin. Bu adamı gördükçe "açık var mı?" diye sorasım geliyor.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Olmamı bunlarda kankaları hemde.

Muhasebeci sakalına çok güldüm:))

• quote:

Orijinalden alıntı: relling

Hocam geliştirdiğimiz halini mi veriyo hunterin yoksa 78lik kartını mı?

Malesef 78 lik veriyor ne yaparsak yapalim. Ama henuz denemedim ama hizli vs bir oyuncu bide alex hunter oldugu icin kesin bugludur rakip olarak biri oynatmisti bana tutulamiyor.
  • Beşiktaş Bayern'i elerse momentuma hiç bir şekilde sövmeyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 27362737273827392740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.