Bilgisayarın D kısmına diğer kullanıcı hesapları erişemesin diye erişim engelli koymuştum. Yaptığım işlem sağ tıklayıp güvenlik kısmından izinleri kaldırmaktı sadece. Şuan yönetici hesabından da erişemiyorum D kısmına. Ne yaptıysam olmadı. Yardımcı olabilir misiniz.
Arkadaşlar oyuna ilk olarak iphone'da başladım. Sonra androide taşıdım fakat sanırım androide taşıma işlemini arkadaşın telefondan (iphone) oyunu açıp yaptım. Şuan onun telefondan benim girmiyor, kendi game center hesabımdan gitmiş durumda. Nasıl tekrar kendi hesabıma taşırım.
Eski ios telefonumu satıp androide geçtim. Sonra arkadaşın iphone û ile oyunu açıp yeni telefonuma aktardım ama arkadaşın telefondan çıkış yapamadım ne yaptıysam. Yardım edin arkadaşlar..
Bugün uygulama indirmeyi denediğimde sürekli itunes store'a bağlanamadı diyor. JB falanda yapmadığım halde neden böyle bir sorun olabilir ki. Çıkış yapıp yeni hesap açmadı denediğimdede hata veriyor.
Ayarlardan kapatmama rağmen sürekli mesajlarda titriyor bir türlü kapatamadım. Ayarldan facebook'a girip kapattım olmadı, seslerden facebook bildiriminden kapattım yine olmadı nasıl kapatabilirim?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 hafta önce Son Mesaj Zamanı: 2 ay Mesaj Sayısı: 965 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.722 İkinci El Bölümü Mesajları: 144 Konularının görüntülenme sayısı: 120.967 (Bu ay: 692) Toplam aldığı artı oy sayısı: 421 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Mobil Cihazlar