Dün gece başıma gelen ve bir kaç denemeden sonra kilitleyebildiğim bir sorunla karsilastim. Sabah denedim yine aynı sorun oldu 3. denememde kapı anca kilitlendi diğer kapılarda böyle bir sorun yok. Kilit açılmasında tek seferde açılıyor kilitlerken tek seferde olmuyor. Daha önce bu gibi bir sorunla karşılaşıp çözüm bulan Corsa sahiplerinin yardımlarını bekliyorum.
Universitedeki hocanin verdigi odev geregi banka kurmam gerekiyor ticari bir banka. İsim bulma konusunda sıkıntı yasiyorum. Banka ismi tavsiye edermisiniz.
Facebook veya beta versiyonu farketmeksizin masa ustu surume (normal face) gore eksik bilgiler gosteriyor, arkadaslarimdan cok begendigim sayfalarin paylasimlarini goruyorum bunu duzeltmenin bir yolu var mi? Diger platformlarda da durum bu sekilde mi?
cihazın konusunu bulamadığım için konu açmak zorunda kaldım. sorunum müzik dinlerken sese az yüklendiğimde bass vuruşları esnasında wooferdan bass patlaması tarzı sesler(pırt pırt vs.) geliyor ama parmaklarımı wooferın deliğinden sokup sağa, sola, aşağı, yukarı baskı uyguladığımda bahsettiğim sesleri duymuyorum, ses çok yüksek olmasa bile sadece bass duyulan yerlerde bununla karşılaşıyorum, bu sorunu nasıl aşabilirim? teşekkürler.
Ege üniv. diş hastanesinde online randevu alıyorum lakin sorgulamamda randevum sistemde görünmüyor ve telefon ile randevu alamadım, il dışından gideceğim erken saatlerde gitsem randevusuz muayene olabilir miyim?
Öncesinde ege üniversitesi diş fakültesinde 20lik diş muayenesi olan kimseler randevu işlemleri konusunda yardımcı olabilirse sevinirim.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: geçen ay Son Mesaj Zamanı: 11 ay Mesaj Sayısı: 4.469 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.473 İkinci El Bölümü Mesajları: 166 Konularının görüntülenme sayısı: 155.516 (Bu ay: 378) Toplam aldığı artı oy sayısı: 322 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Mobil Cihazlar