arkadaslar işyerınde kullandıgım makıne direk pc,me ag kablosuyla baglı ve sabıt orda kalması lazım ben internet için bi tane ethernet kartı alsam modemı baglamak için direk calısırmı ?
arkadaslar pioneer 3050ub teybimde sıvı teması oldu diyotları yandı 3tane gordugum. biraz elektronik bilgim vardır servis semasından neler oldugunu buldum ama cesit ve turlerını piyasadaki adlarını bilmiyorum bu parcaları nerden alabılırım karakoyde bulunurmu yardımlarınızı bekliyorum
arkadaslar pioneer 6050ub kullanıyordum bi sure once sattım elimde 200ytl butce kaldı alpine,nın ses kalitesi forumda her zaman bahsediliyor birisinde alpine cde 102ri unite buldum bana 180ytl.ye vericek daha once alpine kullanmadım bu üniteyi alırsam 6050ub,nin ses kalitesini ararmıyım gereken ayarlarda mevcut hpf-lpf gibi 2 adet anfi cıkısı var 2v. zaten eko ayarlarım hep flattir ekoyada ihtiyacım yok tek lazım olan sey usb bana birde aux navigasyon cihazım için bu ikiside mevcut sizin onerileriniz ve tavsiyeleriniz nedir fiyat kalite ve sq olarak kullanıcagım sistemim hertz esk 165 component önlerde bir takım anfi jbl gt5 a604 4kanal 4x60rms jbl gto804 20cm kabinli
arkadaslar temiz ve sorunsuz (sony dav dz 260) sinema sistemi arıyorum satmayı düsünen arkadaslar pmle ulasabılır istanbul içi elden teslim almak tercıhımdır
arkadaslar yeni aldıgım 2001 ford focus aracıma (kolon yerleri 5x7 kasnakla 16takıcam 1takim component ve anfi almak istiyorum yalnız bu urunleri hiç dinleme sansım olmadı önlere bir takım component 16cm 4 kanal bir anfi alacagım subwooferim var 20cm kabinli jbl gto804 cok yuksek ses dinlemem soft ve cok sert calmıyan bir sey istiyorum tizleri cok net olmalı benim için
komik olmazsa cıtır bir SQ tarzı olsun biraz kaliteli calsın istiyorum bu modellerle ne kadar olur bilmem tabi
dusundugum modeller bunlar sizin tavsiyeniz olan baska modeller dinliyen kullanan arkadasların yardımına ıhtıyacım var
arkadaslar ( jbl cs2165c ) mid sıfır desem yalan olmaz toz bile yoktur sadece kapakları yoktur kolonların gerı kalan herseyi tam ciziksizdir fıyatını cok uygun tuttum
takas sadece pioneer ts-g1642r 16cm kolonla olur oda cok temiz olmak sartıyla istanbul içi tercihtir bakırkoy tarafında elden teslım edılır
arkadaslar palio aracımdaki kolonları degistirip önlere hertz dsk 165 componenent arkayada hertz dcx165 coaxiel almaya carar verdim anfi kullanmıycam düsünmüyorum unitem pioneer 6050ub ayrıca bagajda 20cm kabinli bas ve 2 kanal kopru modunda bass,a baglı anfimde mevcut
ben dısarıya dınletmem kendim dinlerim sadece kaliteli ses istiyorum secim olarak dogrumu bunlar sizin tavsiye edebileceginiz coaxiel ve componenet varmı pioneer modelleri haric.(sevmedigimden degil pioneer comp kullanmak istemiyorum) bu konfigurasyonda mid ve coaxiel kolonları nasıl kullansam midlermi onde yoksa coaxiellermi yada 2 takımmı component kullansam ?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: geçen ay Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 340 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 404 İkinci El Bölümü Mesajları: 53 Konularının görüntülenme sayısı: 50.798 (Bu ay: 218) Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Motorlu Araçlar Dünyası