Birkaç hafta önce seçim çalışmaları yapılırken tüm binaya 380V verilince birçok olay gerçekleşti. Konumuzdan sapmayalım. Bu olaydan bilgisayarımda nasibini aldı. Verdiğim siparişler elime yeni ulaştı ve bağzı parçalar sıfırdan yapılırken bazıları tamir edildi.
kompresörlü soğutma yapmak istiyorum kaynak vs imkanım var her ölçüde radyatör hazne vs bulabilirim gereken ölçülerde güzel görünümlü bir kabinde bulabilirim.
ama ankarda kompresörü nerden bulurum kurulumunu nasıl yaparım ne için nasıl hesaplar yapılması gerek bilmiyorum
uzun zaman önce en ufak parçasına kadar söküp soft mod yaptığım pcyi topladığım günden bugüne, üstelik çıkarttığı sorunlara rağmen hiç açmadım
sorunlar ;
belki daha önce hiç görmediğiniz kadar toz bozulan cpu fanı bozulan psu fanı kasa arkasındaki yerinden çıkan musketeer ses girişi kasa ön kapağındaki yanmayan mavi led ön kapaktaki çizilen yeşil parça yerinden çıkan florosan anahtarları hddlerin birindeki sistem tamamen çöktü diğer hdddeki sistem kısmen çöktü resimleri çekmek için sol kapağı açarken fan üzerindeki ömrünü tamamlamış uv ledlerden biri tamamen söndü
en çok çekindiğim olay psu fanını değiştirmek
aslında sadece bu sorunları düzeltmek için açmıştım ama önerilerede açığım mantıklı öneriler olursa hayata geçirebilirim
samsung s2 portable 500 gb hdd ledleri ilk takıldığında bir uzun yanıyor devamında sürekli 3 kısa yanıyor disk dönmüyor bilgisayar görmüyor düzelme veya içindekileri kurtarma şansım varmı ?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 ay önce Son Mesaj Zamanı: 3 yıl Mesaj Sayısı: 1.557 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.863 İkinci El Bölümü Mesajları: 79 Konularının görüntülenme sayısı: 60.749 (Bu ay: 247) Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Overclock, Soğutma ve Modifikasyon