Isınıyor diye kasayı açtım klavyesini anakarttan ayırdım sonra birleştirdim laptopu. Açıldı bir sorun çıkarmadan ama harddisk kullanımı yüzde yüze çıktı kasayı kapattıktan sonra başladığı için acaba bir yerine bir şey mi yaptım diye düşünüyorum
bir bilgisi olan var mı bu sorun donaımdan kaynaklanabilir mi?
Arkadaşlar neden anlam veremedim açınca 3dk 55fps sonra 15-20 fpse düşüyor. en düşük ayarlarda her şey kapalı. Sürücüleri güncel ekran kartımın. Dizüstü bilgisayar asus x550jk ram 12 gtx850m açması lazım değil mi
Bir yerde bir hata mı yapıyorum yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar üniversite 1.sınıf öğrencisiyim. Kyk alıyorum. Hepimiz de sonuna kadar hissediyoruz ki kyk enflasyon karşısında eridi kayboldu. Mutlak alışverişine bişeyler alınca bile aşırı miktarda para harcamak zorunda kalıyoruz. Ulaşım desen biz yine ödüyoruz belki indirimli ama ayda 100tl gibi bir maliyeti var en azından.
Hayatımız güzel denilen gençlik yıllarında bizi bu derece umursamaz bir zamla geçiştiren kyk’ya bir sitem bu. 2019yılı için kyk zammı 30tl oldu. Yani 30tl nedir enflasyon yüzde 30ken. Bizi düşünmesi lazım buna karar verenlerin. Siz de katılıyor musunuz kyknın adaletsiz derecede az olduğuna
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: dün Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 3.454 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.230 İkinci El Bölümü Mesajları: 9 Konularının görüntülenme sayısı: 136.211 (Bu ay: 4.673) Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.872 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic