Merhaba. Vakıfkatılımdan konut kredisi başvurusu yapan var mıdır acaba? Dün başvuru yaptım. Şikayetvar’da işlemlerin geç yürüdüğü ile ilgili bir çok yazı okudum. Bilgisi olan var mıdır acaba?
Bir de evi garantiye almak için başka bir bankaya da konut kredisi başvurusu yapabiliyor muyuz? Hangisi erken çıkarsa onu kullanma niyetiyle?
Merhaba arkadaşlar. 2010 model megane 3 aracım var. Son 1 aydır arabanın altından sesler geldiğini farkediyorum. Eğer düz yoldaysam daha az da gelse geliyor sesler, ama eğer hafif bir çukur varsa daha fazla geliyor. Ne yapmam lazım? İnternette biraz araştırdım rot-balansçıya gidin yazmışlar. Başına gelmiş var mı acaba?
Merhaba. iphonedan ipad'e internet paylaşımı yaptığımda şu simge geliyor ve internete bağlanmıyor. Sebebi ne olabilir. Şimdiden teşekkürler. https://i.hizliresim.com/OLaVJ4.jpg
13 ay garantisi var. Battery life uygulamasında bataryamın %24'ünün yıprandığı gösteriliyor. Şarjım 4 saat kullanım veriyor (ios10) ios 10'u temiz kurulumla kurdum. Düşük güç modunda kullanıyorum. Düşük güç modunu kapattığımda bir kaç kez %27'deyken kapandı telefon.
Buna benzer durumda olup garantiye veren var mı? Garantiye versem sonuç ne olalibilir?
Merhaba. Lpg montajından sonra trafik tescil hariç işlemleri yaptım. Acaba trafik tescil için lpg montajı yapılan ildeki emniyet müdürlüğüne mi başvurmak gerekiyor? Yoksa başka bir ildeki trafik tescile gitsem de olur mu?
Megane 3 privilege 2010 model 29000 km. Otomatik vites. Araçta 5 hasar kaydı var. En yükseği 481 tl. 1 tanesinde ücret çıkmadı. Sizce 40bin verilir mi bu araca?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 12 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 6 ay Mesaj Sayısı: 947 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.001 İkinci El Bölümü Mesajları: 14 Konularının görüntülenme sayısı: 14.780 (Bu ay: 286) Toplam aldığı artı oy sayısı: 422 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Sıcak Fırsatlar