Arkadaslar aracimin orjinal lastik ebati 215 60 16 kis lastigi almak istiyorum orjinal ebatmi almaliyim yoksa muadil daha kucuk ebat almak dahami iyi olur
Tam muadilini bilmiyorum ama 205 60 16 dusunuyorum hem fiyat uygun hemde daha kucuk
Bu degisiklik uygunmudur bilen arkadaslar yardim ederse sevinirim
Arkadaslar 2006 clio HB 85000km full servis bakimli kaza boya degisen yok klima abs 4 airbag sis fari var lpg takilmamis
Satici en son 20500 istiyo malum sitelere gore fiyat iyi gibi ama gercek piyadasi nedir bilen varmi bu paraya alinirmi yarina karar vercem yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaslar esime arac alcam kisa mesafe sehir ici kullanim icin beni ugrastirmiycak sanayide ustayla kanka yapmiycak bi arac olsun istiyorum. kafamda fiat panda,palio suziki alto chavrolet kalos,spark hyundai atos var butce 15000tl civari Suan baktigim bi alto var 2006 90000km de boya var ama degisen yok katalizorden dolayi ariza lambasi yanmis durumda. Tavsiyeniz nedir bu arac alinirmi yada hangi alternatife yonelmeliyim?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: geçen hafta Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 433 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 704 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 5.370 (Bu ay: 161) Toplam aldığı artı oy sayısı: 69 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Motorlu Araçlar Dünyası