A

Teğmen
10 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 23 (Bu ay: 0)
Gönderileri
What does it take to be successful ? In my opinion,firstly,for example gibi 7-8 satırlık bir paragraf yazabilecek olan var mı ? konu hiç hoşuma gitmedi :S aklıma birşey gelmiyor
merhaba arkadaşlar kimsenin yeni bütçeyle ilgili 2012'inin başlangıcında atama yapılır mı ? bilgilendirirseniz sevinirim
merhaba arkadaşlar özel koşullarına bakıyorum 1 koşulunda diyor ki Bir meslege yönelik program uygulayan lise veya dengi meslek
okulu çıkışlı adayların bu programla ilgili tercihlerini belirtmeden
önce Tablo-6’yı dikkatle incelemeleri gerekir yani ne demek istiyor acaba ben düz lise mezunuyum tercih edebilirmiyim bu bölümü bir sakıncası var mı acaba ? tam aydınlatırsanız sevinirim ?
Neden yetkili kurumlar ve Ösym'den açıklamalar gelmiyor anlamış değilim :S
1-) Deniz seviyesinde ısıca yalıtılmış kapta -10 derecedeki 10 gr buz ile 45 derecedeki 10 gr su karıştırılıyor.Isıl denge sağlandığında kapta kaç gr su bulunur ? (c buz:0,5 c su:1 L erime :80)
2-) Tek elektronlu bir atom uyarılıyor.Buna göre,atomdaki elektronla ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır ?

A)Kinetik enerjisi azalır
B)Bağlanma enerjisi azalır
C)Açısal momentumu artar
D)Yörünge yarıçapı azalır
E)Dönme periyodu artar

şimdiden teşekkürler..
Yardımcı olabilirmisiniz ?
merhaba arkadaşlar matematik denemesini çözdükten sonra c.anahtarıyla birlikte çöpe gittiği için fen denemesini yaptım aaa baktım ki c.anahtarı yok lütfen bu dershanede olan bana yardımcı olabilir mi
Bir arkadaş vardı konu özetleri yayınlamıştı bir ara biyolojiden falan nerde onun konuları ?
merhaba arkadaşlar o aralıklarda ya da yakın alan varsa sıralamasını söyleyebilir mi ?
bugün sadık gültekin final dershanesi konuğu olarak mardindeydi ve onu atatürk kültür merkezinde dinledik adam diyor ki nereye gitsem moraller bozuk vss..çalışın ygs %33'lük kısımdı geride %67 lik kısım var demek ki öyle mi arkadaşlar ?
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Futbol,Basketbol,Yüzme,Pc
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 121
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.316 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.