Çavuş
08 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 48 (Bu ay: 0)
Gönderileri
http://www.hepsiburada.com/pilot-v-signpen-mavi-12li-p-OFISUMUSWVSPL?magaza=Kalemlik linkte bulunan imza kalemleri normalde en ucuzu tanesi 12 lira civarında eğer bir yanlışlık yoksa linkteki fiyat gerçekten ihtiyacı olan için çok sıcak fırsat.
Arkadaşlar hesabımı satmak istiyorum fakat mail bende kalacak iş için kullandığım bir mail olduğu için veremiyorum. Sizlerden de bir fikir almak istedim ne kadar eder? Satılır mı? satılmaz mı ? maili değiştirme şansım var mı ? Alacak çıkarsa da eğer güven sıkıntısı yaşamasın daha önce bir kaç al sat işim oldu kimse ile sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardim edebilirmi? xbox kinect yada digital kamera ile çekilen görüntüde herhangi bir yere ölçü referansı vererek çekilen bütün noktaların ölçüsünü otomatik olarak alma şansımız varmı ? var ise nasıl yapabiliriz şimdiden teşekkürler
Arkadaslar syd bilgisayar firması n11 de playstation 4 Sony tr garantili cihazı 1294 liraya satıyor maximum karta 1-14 Ağustos tarihleri arasında 1000 lira ve üzeri alışverişlerde kampanyaya katılım koşulu ile 111 lira maxipuan hediye ediyor. Benim sormak istediğim daha önce bu sekilde alışveriş yapan varmı Sony tr garantisi dedikleri gibi geçerli herhangi bir sıkıntı yaşarmiyim ? Syd bilgisayar nasıl bir firmadir?
mesajı silmeyi bulamadım nasıl silineceğini söylerseniz sevinirim
arkadaşlar 1 saat once msi ge60 laptopun siparisini verdim.
http://www.hizlial.com/msi-ge60-0nd-459xtr-i5-3230qm-26ghz-8gb-750gb-2gb-gtx660m-156-freed/30.001.1473.0167
yanlız aklıma su takıldı hediyeler bölümünde gaming mouse gözükmüyor acaba oda kutunun içinden çıkıcakmı? birde bu modelde killer wireless bulunmaktamı yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar google chrome un yeni versiyonunda bu şekildemidir bilmiyorum ama chrome simgesine tıkladığımda (win7 kullanıyorum) yeni sayfada ayrı bir simge olarak açıyor, diğer simge altta kalıyor. eğer bunun düzeltilmesi veya değiştirilme seçeneği varsa bilenler yardım edebilirmi?
arkadaşlar operada yeni sekme açıldığında neden direk o sekmeye gider bunun çözümü varmıdır bilen varsa benimle paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Oyun Platformu
PS3
Steam
iskembeden_nagmeler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 165
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 2.270 (Bu ay: 189)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.