H

Onbaşı
16 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri
yeni cs:go aldım fakat inmesine rağmen güncelleme yapmıyor %0 gösteriyor bekleyince güncellemede bozuk dosyalar mevcut diye bir uyarı çıkıyor acil yardım lütfen !!! internette bazı çözümleri araştırıp denedim ama işe yaramadı ...
Medyada ki genel kanıya bakarsak teknik direktör yerli olursa %90 bu isim Ersun Yanal olucak. nitekim gençlere önem vermesi ve potansiyeli olan bir teknik direktör olması bakımından benimde favorim ersun yanaldır umarım türk olursa o olur.
napoliyle oynuyorum takımda dos olarak inler ve radosevic var fakat inlerden daha kaliteli ve genç bi dos lazım top kapması iyi olanlarından ayrıca kalecim de santcis iyi ce yaşlandı genç iyi ve fazla tuzlu olmayanlarından bir kaleci önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
bilgisayarım iyi bir oyun oynarken yada facebookta poker oynarken bile aniden elektrik kesilmiş gibi kapanıyor en fazla yarım saat açık kalabiliyor sorun hakkında bilgisi olan varsa cevap alabilirsem sevinirim. ayrıca sorun ekran kartındadır diye gigabyte ga-m61pm-s2 (rev.2.0) ana kart için sapphire radeon hd 4350 ekran kartı aldım önceki fanı çalışmayan palit 512 mblık ekran kartım ondan daha iyi çalışıyordu birde bu sorun çıktı üstelik kapanma sorununa da bi çare olmadı aynen devam ediyor. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Hakkında
İlgi Alanları: FENERBAHÇE
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 181
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 535 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 87 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.