B

Çavuş
21 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merbaha arkadaşlar:
Eski bir toshiba a100d 17 f laptopum var şarj açıkken almıyor laptop kapanınca şarj alıyor.
Asıl sorunum ekrana hiçbirşey gelmiyor açıyorm simsiyah ekran alıyorm.pc her uğraşmamda farklı tepkiler veriyor tv ye vga ile bağlıyorm görüntü geliyor ama çizikler içinde okunmaz derecede geliyor güvenli kipte bir defa açtım görüntü güzeldi şimdi onu da açamıyorm acacakken pc kendi kendine kapanıyor bazen de laptop ekranı geliyor nadiren ama.sorunun ekran kartı mı acaba.görüntü alma konusunda acaip bir düzensizlik var.
Ne olabilir acaba sorun
Arkadaşlar merhaba
5s imi wc düşürdüm kuruttum ekran arızalı idi aldım netten kendim denedim çalıştı ancak vidaları takar iken yanlış yerlere takmamdan dolayı cihaz arızalandı acılmıyor ı tunes de hata veriyor,yani anakart gidik.ve anakartlarda cihaz parası kadar.
Şöyle bir yöntem düşünüyorum yapılır mı tr de yapan varmı işlemci arızalı bir anakart var alsam benim anakart üzerindeki işlemciyi ona taktırabilir miyiz bu ince işlemi yapan varmıdır olurmu?
Merhaba arkadaşlar
Biliyorsunu ki en pahalı doğalgazı kullanan bir ülkede yaşıyoruz.
Daha ucuz nasıl ısınabilirim düşüncesi uzun süredir aklımda idi.
Şöyle birşey aklıma geldi artıları eksileri ne olur sakıncası faydası nasıl olur acaba.

Kombinin yanına Termosifon monte edeceğiz radyatör sistemindeki soğuyup dönen suyun dönüşünü Termosifon soğuk su girişine bağlayacağız, termosifonun ısıtıp verdiği sıcak su çıkışını ise kombinin devirdaim dönüşüne bağlayacağız yani bilindik seri bağlantı olacak.
Kombi daha az çalışacak daha az doğalgaz ve elektrik yakacak. Ama Termosifon ne yakar orasını bilemedim?
Sistem hakkında yorumunuzu alabilir miyim.
Teşekkürler 🙏
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir yıldır doğalgazdan daha uygun nasıl Isınabilirim diye araştırmaktayım.
Evimde faal durumda kombi doğalgaz ve güneş enerji sistemi çalışmaktadır ben bunlara ek olarak Kombiyi termosifonla desteklemek istiyorum Sistem aşağıdaki Gibi çalışacak olup Yorum ve fikirlerinizi merak ediyorum.

Bir adet termosifon alınacak olup termosifon soğuk su girişine güneş enerjisi sıcak su çıkışından su bağlanacak termosifon belirli bir derece’ye ayarlanıp termosifon sıcak su çıkışı kombi sistem Dönüşündeki (kombiye dönen su)suya bağlanacak.

Malum doğalgazı çok fazla pahalı kullanıyoruz bu şekildeki bir sistemde ev içersinde kullanılan sıcak su yine kışın kombi ile yazın ise güneş enerjisiyle kullanılacak termosifondan gelen su sıcak olacağı için kombi çok az çalışacak ve direk sıcak suyu radyatörler iletecektir bu sistemde düşünemediğim atladığım bir şey var mı bilemiyorum
Merhaba arkadaşlar
100 m2 ısı yalıtımı olmayan kendi dairem en üst kat için tesisat hazır kombi almayı düşünüyorum.yoğuşmalı.
Araştırmalarım da iki marka var aklımda
Viessmann vitodens 50T 1735 tl (internet)
Bosch condense 2500 1840 tl (internet)

Bütçe aralığım yaklaşık bu hangisi önerir siniz yada daha başka öneriniz olur mu yardımlarınızı bekliyorum. Tşk
Elden temiz yaklaşık 2 yıl kullanılmışhttp://www.toshiba-turkey.com/discon...lite-c650-18f/ laptop ne kadar eder 600 tl el sıkışacağım...?
Hakkında
Forum İmzası:
2004 I Punto 1.4 Dynamic 16V
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 82
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 706 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Markalar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.