Turknet Rezilliği
Arkadaşlar Merhaba,
Sırf Taahhüt olmaması sebebi ile Türknet denen rezalet firmayı tercih ettim zamanında.
Kendilerinin defalarca attığı sms mesajlarında bulunduğum apartmanda 1000 megabit fiber internetten faydalanabileceğimi ve alt yapımın olduğunu yazıp çizdiler.
Zar Zor müşteri hizmetlerine ulaşarak defalarca kez başvurdum hattımı 78770346 Abone numaralı internetimi 100 megabitten 1000 megabit e çıkarmak için.
Klasik şark kurnazı esnaf modeli İşleminiz devreye alındı, saha ekiplerimiz konu üzerinde çalışıyor yok efendim sizi aradık ulaşamadık vesaire vesaire
Binbir türlü ali cengiz oyunları en son kavga kıyamet saha ekibi lütfedip apartmana geldiğinde ne deseler beğenirsiniz. Ana hattan apartmanınıza hat çekilmesi lazım bu işlemde maksimum 2,3 gün sürer sonrasında işlemleriniz tamamlanır.
Tamamlandı mı ? tabiki hayır. Sorununuza anlatmak için bile müşteri temsilcisine ulaşamıyorsunuz kolay kolay gerisini siz düşünün.
Birde günler haftalar geçtiğinde kafalarına göre Destek kayıtlarını sanki siz bir işlem yapmayı reddetmişsiniz gibi kapatıyorlar.
Kıssadan hisse 3 kuruş için bu İş bilmez firmaya kimse bulaşmasın tavsiyem. Her iki evimdeki İnternetimi Türk Telekom a taşıdım kurtuldum.
Bunların haftalarca çözemediği geçişi Türk Telekom akşam kayıt açtırıp Sabahına hattı çekip halletti.
3 kuruş fazla verin kafanız rahat olsun sorun çıktığında karşınız da çözebilecek muhattabınız olsun
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0