Çoklu Uyap
Merhaba. UYAP Avukat Portalı 1 avukat için sadece 1 ip girişine izin veriyor. Farklı bir ipden giriş olduğunda önceki girenleri atıyor. Buna çözüm olarak farklı illerde şubesi olan bir büro için nasıl bir çözüm bulunabilir arkadaşlar?
1-2 program var nette fakat ya çok pahalı yada pratikteki kullanımı yetersiz.
vpn kurulumunda uyap sorun çıkarıyor mu acaba? Deneyen, çözen varmıdır?
IP işlemleri
Merhaba. UYAP Avukat Portalı 1 avukat için sadece 1 ip girişine izin veriyor. Farklı bir ipden giriş olduğunda önceki girenleri atıyor. Buna çözüm olarak farklı illerde şubesi olan bir büro için nasıl bir çözüm bulunabilir arkadaşlar?
ip seg
bridge mod gibi kavramlar duydum da. Mantık olarak başka modemleri bir modemin ip si üzerine çıkış verebilir miyiz?
(Not: Avukatlarda onbinlerce dosya olabiliyor. Her ne kadar uyap girişlerin avukatlar tarafından yapılması gerektiği söyleniyorsa pratikte avukat personellerinin uyapta olduğu herkesce biliniyor. Onbinlerce dosya bazen onlarca personel tarafından işlem görüyor. Yani bu illegal bir durum değil. )
IP çakışması
Merhaba, ofiste ttnetin fiber modemi olan "ZTE ZXHN H298A" kullanıyorum. Statik ip hizmeti alıyorum. 15e yakın pc var. 20 ye yakın wi-fi cihazı var. 6 switch 1 de ap var(eski bir modemi ap olarak kullanıyorum). Statik ip den dolayı bazı pc ve telefonlarda ip çakısması meydana geliyordu bende elle ip veriyordum 192.168.1.25-35-40 vs diye rastgele. Uzun süredir sorun yoktu fakat son 2 haftadır modemim belirsiz aralıklar ile kendini kapatıyor. bazen gün içinde 2-3 defa bazen 2 günde 1 defa bazen 10 dakikada bir. Modem kendini kapatıp hemen yeniden başlatıyor. modemin bağlı olduğu prizin güç kaynağını çıkardım. ilk switchi değiştirdim. sorun çözülmedi. türk telekom ile uzun uzun görüştüm. araya rica sokarak ekip getirttim yine sorun çözülmedi. 2-3 seçenek var diye tahmin ediyorum.
-ya kablolardan biri/leri sıkıntılı. kısa devre gibi birşey yapıyor modem kapatıyor kendini.
-6 switchten biri arızalı ve modem kendini korumaya alıyor.
-bahsettiğim IP çakısmasından dolayı oluyor.
1-Sizin görüş ve önerileriniz nedir?
2- modem arayüzü üzerinden nasıl bağlanan cihazlara ip atayabilirim? böylelikle sıralı ip verebilirim beki düzelir. biri "hepsine 250 aralıkta ıp verin" dedi fakat anlamadım açıklayacak olan var mı ?
şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Milleni Modem Değişim
|
Klasör/Dosya Geçmişi
|
Recovery mod'un yedeği neleri kapsar?.backup dosyasını nasıl açarım?
|
HTC DESİRE 620G "KOMUT YOK"
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.226 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware