Merhabalar,
Eski telefonum infinix note 11, yeni telefonum Xiaomi 15t pro.
Telefonumda bulunan Dual WhatsApp, drive yedeklerken göndermiş olduğum belgelerimin yüzde 90-95 ini yedeklemeye dahil etmiyor.
Driva da boş alan da var, ama kaç kez denedim hepsinde aynı şekilde göndermiş olduğum belgeler gelmiyor. Eski yerinde tüm belgeler çalışırken , açılırken, yeni telefonda yedeklemeyi geri yükledikten sonra sohbetlerin içindeki göndermiş olduğum belgeler deaktif oluyor, adı sanı yazılı olarak sohbetin içinde ama basılamıyor.
Dual WhatsApp olduğu için yerel olarak dosyalara ulaşma şansımda yok, o yüzden yedekle halledebilmem gerekli.
Not:İnfinixte bulunan ana whatsappta da aynı sorun vardı, drive dan çektiği yedekte belgelerin yine açılmıyordu. Ana WhatsApp ın yerel klasörleri ne ulaşabildiğim için com.whatsapp klasörünü komple yeni telefona manuel taşıyınca yedeği drive dan çekmediği için problem oluşmadı. Dual WhatsApp ın klasörlerine rootsuz ulaşmak imkansız. Root atmak içinde bootloader kilidini açmak gerekli, bootloader kilidini açıncada zaten telefon sıfırlanıyor deniyor.
merhaba;
telefon yurtdışı, cihazda normal whatsapp ve dual whatsapp var.
yeni telefona aktarmak istediğimde tam yedek almama rağmen yedeklerde yüklenilen sohbetler pdf lerin çoğu basılamayan, görüntülenemeyen sadece isim olarak yükleniyordu. normal whatsappın ana klasörünü manuel yeni telefona kopyalayarak kayıpsız hallettim.
fakat dual whatsapp ın dosyaları systemin içinde (999 adlı klasörde) olduğu için erişime izin vermiyor ve kopyalayamıyorum. root atsam içindeki dosyalar da gidecek, bu dosyalara rootsuz veya dosya kayıpsız rootlu nasıl erişebilirim ?
merhaba;
telefon yurtdışı, cihazda normal whatsapp ve dual whatsapp var.
yeni telefona aktarmak istediğimde tam yedek almama rağmen yedeklerde yüklenilen sohbetler pdf lerin çoğu basılamayan, görüntülenemeyen sadece isim olarak yükleniyordu. normal whatsappın ana klasörünü manuel yeni telefona kopyalayarak kayıpsız hallettim.
fakat dual whatsapp ın dosyaları systemin içinde (999 adlı klasörde) olduğu için erişime izin vermiyor ve kopyalayamıyorum. root atsam içindeki dosyalar da gidecek, bu dosyalara rootsuz veya dosya kayıpsız rootlu nasıl erişebilirim ?
Merhaba,
Sıfır araç aldığımda fabrikadan (bayide veya serviste takılmıyor) donanım opsiyonları ekleniyor, kasko araç kodlarında ise araç modeli tek çeşit.
Bu araca kasko çalışması yapılırken fabrikada araca eklenen opsiyonlar aksesuar olarak ayrıca bedelleri yazılarak eklenmeli mi? Kimisi eklenmesi gerekir diyor, kimisi fabrika çıkışlı olduğu için gerek yok diyorlar.
Bana göre şirket aracın bedelini opsiyonsuz modelden çektiğine göre bunları ekletmediğimizde eksik sigorta yapılmış olmuyor mu?
Sigortacı arkadaşlar bilgi verebilir mi?
merhaba;
6 çekmeceli derin dondurucumuz var, yaklaşık 5-6 yıllık. ürünü aldığımızdan beri 6 ayda bir pervaneden ses geliyor, sürtme sesi, servisi çağırdık , pervane donuyor o yüzden 6 ayda bir 24-48 saat fişi çekip kapıyı açıp bekleyeceksiniz dedi, bu şekilde kullanmak mantıksız geliyor, her 6 ayda bir ya ürünleri atıyoruz yada başka bir derin dondurucusu olan kişilere müracaat edip 2 günlük bunları dolabınıza koyabilir misiniz diyoruz, ürün 6 çekmeceli olduğu için çok fazla ürün olduğu için yeterince yer bulamadığımızdan ürünlerin bir kısmını da atıyoruz.
ürün yaklaşık 4-6 ayda bir pervane sesi yapıyor, pervane verimli çalışamadığından devamlı dondurucu çalışıyor pervanede sürterek çalışıyor, müdahale etmezsekte tamamen duruyor ve erime işlemini yapana kadar çalışmıyor.
derin dondurucunun mantığına ters değil mi bu şekilde çalıştırmak, fabrika bunu düşünememiş mi, buna yapılabilecek bir çözüm yok mu? servisin sunduğu çözüm, çözüm değil.
office 365 yükleme başarısız oldu hatası
Merhaba;
Win 10 pro (lisanslı) yüklü laptopta çalışan Office 365 uygulaması (tüm offfice uygulamaları) bugün çalışmaz oldu. Aşağıdaki resimdeki gibi tüm office uygulamaları "yükleme başarısız oldu. Lütfen yazılımınızın satıcısına başvurun" hatası veriyor. Yazılımı kaldırıp, sitesinden tekrar indirip, tekrar kurdum ama aynı hatayı vermeye devam ediyor. Çalıştırabilmem için ne yapmam lazım.

|
|
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 214
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 315)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0