Teğmen
17 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar cihaz bana geldiğinde 8.1 olarak geldi, 8.1.1'i otomatik indirdi diğer gün ama ben güncellemedim. Geçen gün 8.1.2 güncellemesi uyarısı geldi ve OTA üzerinden güncelledim. Sorun şu ki ben 8.1.1'i yüklemeden, 8.1'den 8.1.2'ye direk geçmiş oldum ve bu da küçük 60 küsür mb'lık bir güncellemeydi.

8.1.1 gibi büyük boyutlu bir update i atlayarak 8.1.2'ye nasıl geçtim yani bir yazılım kararsızlığı olması gerekmez mi bu durumda? Bir de bu otomatik indirmesini istemiyorum güncelleme dosyasını telefonun, nasıl kapatabilirim?
Cihaz iphone 6 bugün geldi daha yeni cihaz. Ama şarj süresi tam facia ve çok ısınıyor. Yeni diye olabilir mi? 8.1 olarak geldi, 8.1.1 e güncellemedim henüz.

Beyler ikinci şarjdan sonra durum bu. Normalleşti gibi.

Merhabalar, beyler az önce mutfaktayken kombi çalıştığı sırada içinden "çıt" diye sigorta atmasına benzer bi ses geldi ve kapandı tamamen. Elektrik gelmiyor şu anda ve ekran falan da açılmıyor. Ne olabilir sorun acaba donduk vallahi.

Marka: Vaillant turbotec plus
Merhaba, beyler bugün telefonun bendeki 13. Günü. Son 3 gündür batarya enteresan şekilde daha çok gitmeye başladı. Bu normal mi? Safaride gezerken tıl tık düşüyor resmen, daha önce o kadar uğraşıyordum ama bu denli hızlı azalmıyordu. İade etmeyi düşünüyorum ve yarın 14. Gün; yani son. Acil fikrinize ihtiyacım var. Ekran görüntüsü ekledim, normal gibi görünüyor bakınca evet ama ben daha hızlı gitmeye başladığını bariz hissediyorum.
Merhaba, beyler iPhone 6, ios 8.1 cihaz. 2G de hücresel veri ile kullanırken whatsapp'tan mesaj geldiğinde bildirim olarak düşüyor ana ekrana; fakat ben whatsapp a girip mesajı okumadıkça karşıya iletildi tiki gitmiyor. Ve ben whatsapp a girince üstte "bağlanıyor" yazısı çıkıyor; mesaj da o sırada düşüyor benim ekrana. Bunu nasıl çözerim? Bildirimler de açık ayarlardan. Wi-Fi de böyle bir problem olmuyor.
Merhaba beyler,
Efendim bendeniz 4 senedir Nokia C7 kullanıyorum. Eh artık telefon yetersiz gelmeye başladı bildiğiniz üzere. iPhone'u da evvelden beri severim, alınca uzun kullanırım; öyle telefon merakım yoktur çok.

1) Şimdi planım şu: iPhone 6 alacağım, 6S çıkmaya yakın telefonu elden çıkarıp 6S alacağım seneye de. Sonra artık dökülene kadar kullanırım ben onu, kaç yıl giderse.
Neden 6'yı satacaksın geri derseniz; Apple S serilerine çok özeniyor, bugüne kadar hepimiz şahit olduk buna. Ben de çok uzun soluklu bir kullanım düşündüğüm için "arıtılmış" bir iPhone istiyorum. Sebep bu.
Neden 1 sene daha bekleyip direk 6S almıyorsun derseniz; hali hazırdaki telefonumla işler yürümüyor, günümüz telefonlarına göre bayağı bi' külüstür. Bu yüzden sabrım yok.
Neden 1 sene daha uygun fiyatlı Android bir cihazla idare edip 6S çıktığında onu almayı düşünmüyorsun derseniz; Android çok değer kaybediyor. 6S çıktığında satacak olsam bayağı bir zarar edeceğimi düşünüyorum, bu yüzden iPhone 6'yı sattığımdaki zararımın daha az olacağına inanıyorum.

Sizin bu meseledeki fikirleriniz nelerdir?

2) Şimdi beyler; benim için en önemli sorun EDGE bazında internet kullanamamak. Zira bulunduğum binada 3G çok sıkıntılı, zar zor çekiyor, bazen hiç çekmiyor. Bunun yanında şarjımın fazla gitmesini istemiyorum, çünkü şarj edecek vaktim dahi olmuyor çalışırken bazen. Apple iOS 8 ile gelen bu durumu Türkiye şartlarını, kullanıcı taleplerini göz önüne alarak düzeltir mi? Önümüzdeki güncellemelerde EDGE geçişini sağlayabilir miyiz? Çünkü bu durum almamam için bir sebep ne yazık ki. Whatsapp denen zımbırtıya edge yetiyor, e bana da yetiyor. O olmadan da olmaz.

Deneyimli apple kullanıcıları da bu hususta yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
http://tr-generalmobile.com/index.html

Merhaba arkadaşlar, az önce facebook reklamında gördüm bu siteyi. Ne dersiniz doğru mudur yoksa Flash TV'deki ixperia K5 vakası gibi midir? :)
Merhaba arkadaşlar, benim bir sorunum var. Win 8.1 yükledim temiz format ile, en başta freedos almıştım ama Win7 kurmuştum o zaman. Ancak Win 8.1 e gectiğimden beri batarya seviyesi düşünce uyarı vermeden kapanıyor. Ayarlardan kontrol ettim hepsi normal (uyarı düzeyi, kritik pil düzeyi vs.) Fakat sorun devam ediyor. Hatta pil seviyesi %15 lerdeyken kapatınca laptopu, tekrar açılmıyor prize takmadan.

Ne yapmam gerekir?

Laptop: MSİ Ge 60 - 0ND-412TR
Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşımın Win8 SL yüklü gelen cihazına Win8.1 Pro kurdum. Kendi cihazıma da kurmuştum, fakat ben Win7 den geçmiştim. Bir etkinleştirme aracı ile kolayca lisansladım.

Sorun şu ki aynı yazılımı arkadaşımın cihazında çalıştırdığımda etkinleştirme olmuyor. Bunun sebebi BİOS'ta gömülü olan Single Language lisansı mıdır yoksa başka bir şey mi? Nasıl çıkarım bu işin içinden?
Merhaba,

Arkadaşlar laptop yere düştü. Dış arka ve ön yüzeyi sağlam ekranın; yerinden de çıkmadı. Ama içten gitmiş, açınca beyaz harita gibi duruyor ekran.

1. Şimdi ben bunu Bimeksten almıştım; ek ücret ödeyerek Bimeks konfor garanti yaptırdım. Bu kırılma konfor garanti içine giriyor mu yoksa onun esprisi sadece cihaz tamir olana kadar kullanabileceğim bir cihaz vermeleri mi?

2. Bu laptopa uyumlu panel alıp kendim montaj yapsam; cihaz garanti dışı kalır mı yoksa kasayla ilgisi olmadığı için kasa garantisi devam eder mi?

3. Ve tam olarak uyumlu paneli nasıl öğrenebilirim sadece marka model yeterli mi?

Teşekkür ederim, yardımınızı bekliyorum.
Hakkında
Meslek: Paramedic
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 126
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.009 (Bu ay: 286)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.