Arkadaşlar herkese iyi forumlar.
herhangi bir oyun oynarken, tam ekran modunda.. Alt+tab yapıp farklı bir sayfa açtığımda görev çubuğu gözükmüyor.
1) win+d / alt+esc/ ctrl+esc kombinasyonlarını denedim.
2) DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth kodlarını denedim.
yine de herhangi bir çözüme ulaşamadım. Laptop ile böyle bir sorunla karşılaşmadım. ama masaüstü pc ye geçtiğimden beridir bu sorun sinir etti beni.
içinde bulunduğum durum itibari ile en iyi ihtimalle alt+tab yaptığımda bir kere win tuşuna basıp başlatı çalıştırıyorum. her bir farklı sayfa açmak istediğimde arka planda oyun açıkken bu durumu tekrarlamam gerekiyor.
windows 10 güncellenmeleri yapılmış durumda.
İŞLEMCİ : Intel Core i7 12700K Soket 1700 12. Nesil 2.70GHz 25MB Önbellek 10nm İşlemci
ANAKART : ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WF Intel Z690 Soket 1700 DDR5 6400MHz(OC) Anakart
EKRAN KARTI : ASUS GeForce TUF RTX 3090 GAMING OC 24GB GDDR6X 384Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
RAM : GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 5600MHz CL36 1.2V RGB Dual Kit Ram
SSD : Samsung 1TB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3300MB)
SSD : Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 5000MB)
KASA : ASUS ROG STRIX GX601 HELIOS 4x140mm FANLI USB3.1 MidT ATX RGB OYUNCU SİYAH KASA
POWERSUPPLY : Asus ROG-THOR-1000P2-GAMING 1000W 80 Plus Platinum 135mm Full Modüler Gaming PUS
İŞLEMCİ SOĞUTUCU : Asus ROG Strix LC II 360 360mm RGB İşlemci Sıvı Soğutucu
MONİTÖR : Asus Tuf Gaming VG27WQ 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync 2K Curved Monitör
Arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Hepimizin malum hayalidir bir Gamer Pc toplamak. Bende bu bilgisayarı toplama şerefine yeni nail oluyorum.
Genel olarak Adome Premier, 3DMax, programlarının yanı sıra; MMORPG, Hikaye Tabanlı, Cs Go, Valorant, GTA 5, COD, gibi oyunlar oynamaktayım. Bu makinenin bu gerekçeler için rahatlıkla yettiğinin farkındayım.
Parçaları Asus Rog toplayacağım. Sistem hakkında değişiklik göstermesi gereken, herhangi bir unsur var mıdır yok mudur ? Veya sizlerinde önerilini almak istedim.
Şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.
D.Not:
Monitör ve SSD Samsung 970 EVO Plus alındı.
1100 TL Sistem Tavsiyesi
|
|
XIGENON 82 LVL ROGUE YAN CHAR 69 BASE
|
XIGENON 82 LVL ROGUE SATILIR.
|
Yarın akşam sipariş vericem.
|
Herşey tamam son tamamlamalar...
|
CantaCity güvenli midir?
|
CantaCity ve Dağcılık
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.364 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware