A

Çavuş
13 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 14 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Yeni bir parfüme bütçe oluşturmak için bu iki parfümü şişeli olarak satıyorum parfüm uygun şekilde uygun ortamda saklanmıştır.alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun 75 ml kalmıştır.25 ml kullanılmıştır.beymen fiyatına bakabilirsiniz .istanbul içi elden teslim edebilirim.İlginize şimdiden teşekkür ediyorum
Yeni bir parfüme bütçe oluşturmak için bu iki parfümü şişeli olarak satıyorum parfümler uygun şekilde uygun ortamda saklanmıştır.alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun Tiziana terenzi casanova 80 ml kalmıştır 20 ml kullanılmıştır.beymen fiyatına bakabilirsiniz .istanbul içi elden teslim edebilirim.İlginize şimdiden teşekkür ediyorum

Not:Fatura ve kutu bulunmamaktadır.Parfümü tanıyıp parfümden anlayan arkadaşlar iletişime geçsin yok orijinaldi yok değildi muhabbeti yapılmasın rica ediyorum anlayan ilgilensin istediği yerde de orijinallik testi yaptırabilir.
Xerjoff 1888 fiyat:1250 Beymen fiyatı(2.250)
Tiziana terenzi casanova:1400 Beymen fiyatı(2.585)
İkisi birlikte alınacak olursa fiyatta pazarlık yapılabilir
arkadaşlar iki araç arasında kaldım sıfır alacagım ve otomobilden çok anlamam kıyaslama yapar mısınız? her yonuyle ikinci el satışta hangisi avatajlı olur? yardımcı olursanız memnun olurum ve hangi paketlerle satın almalıyım
arkadaşlar üç tane otomobil arasında kaldım bmw 3.20xd,mercedes cla 180 cdi ve audi a4 2.0 tdi 177 quatro sizce hangisi ve nedenleri neler yardımcı olursanız memnun olurum ilk arabam olacak tork falan çok anlamıyorum her yönü ile kıyaslama yaparsanız memnun olurum.
Arkadaslar merhaba ben yeni mac mini aldım kutusundan sadece hdmi-dvi adaptoru var bende samsung'un monitörü var monitörün linkini vereyimhttp://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=27569 bu monitörü kullanabilmem için mac mini ye hangi aparatlari(donusturucu kabloları almam gerekir?çok acemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 90
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 1.345 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.