Bildirim
@Dkayy
"çavuş": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Dkayy (doruk xxx) · Teknik Yardım altına konu açtı.
7 yıl
İşlemcim boşta 70 yükte 98 derece..
|
Dkayy (doruk xxx) · Teknik Yardım altına konu açtı.
7 yıl
Ssd sonrası fps düşüşü!
|
Dkayy (doruk xxx) · Depolama altına konu açtı.
7 yıl
Ssd sonrası Fps değerlerinde düşüş
|
Dkayy (doruk xxx) · Konu Dışı Özel altına konu açtı.
10 yıl
Amerikadan letonyaya kargo hakkında soru!
|
|
|
Dkayy (doruk xxx) · Asus altına konu açtı.
12 yıl
Asus k56CB XX274D Yorumlarınızı bekliyorum.
Dkayy (doruk xxx) · iPhone altına konu açtı.
13 yıl
İpod touch geri yüklenemedi. 3194 hatası lütfen yardım
|
|
Dkayy (doruk xxx) · Ekran kartı altına konu açtı.
13 yıl
gtx560ti & 9600gt sli ne kadar etkili olur ?
|
Hakkında
Resimler
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Bilgisayar
Monster
Mobil cihaz
HTC
Operatör
Vodafone
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 72
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 72
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
. Yeni aldığım kasa biraz daha gösteriş için yan kapak ve ön cam. kasa içerisinde 4 içeri 1 dışarı kullandığım fanları yine o şekilde dizdim ve bilgisayar boştayken birden fan çalıştırmaya başladı cama dokunduğumda yanıyordu resmen
. 3 5 tane ayrı programdan ısıya baktığımda 98 dereceyi gördüm ve şok oldum. hava almıyor mu acaba diyerek yan camı çıkardım ama nafile. Neyse şuanda 7 fan bağlı kasaya 4 ü içeri 3 ü dışarı hava veriyor ve bugün işlemci fanını çıkararak tekrar macun sürerek taktım ve tam taktığıma inanıyorum hiç kımıldamıyordu dünkü gibi. boşta 80 dereceyi gördüm yine ve eski kasamda ısınmaya dair en ufak bir iz yoktu. Açıkcası yeni kasa aldığım için sevinemiyorum derken birşey farkettim. i7 2600 3.4 ghz işlemciye sahibiyim ve boş halde 1.2v elektrik tüketiyordu. bu değer normalde 0.9 falan olmalı boşta. Format attım ve bu değer düzeldi işlemci de boşta 45 50 dereceye geriledi ancak yükte yine 80 dereceyi gördüm yine.. Ne yapmalıyım ? Bu değerler sizce normal mi ? İşlemci voltajını biostan nasıl sınırlarım (ki bence sorunda aşırı voltaj gelmesi yüzünden)? Acil dönüşlerinizi bekliyorum. Düzelme gerçekleşmezse yarın eski kasaya tekrar takıp ısı kontrolleri yapıcam eğer aynı değilse kasayı değiştirmeyi düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum kusura bakmayın azıcık uzun yazmışım da
17 Yanıt
0
. Eski laptopum dual core 2.0 ghz 2 gb ram 512 mb bi ekran kartına sahipti.(modelini hatırlamıyorum 7200gt gibisinden birşeydi). Şu anki sistemim i7 3537u 2.0 ghz 8gb ram 4 gb gt740m ekran kartım var. ben Eski sistem ile 250 fps sabit alırken bununla 120 fps alabiliyorum. Fps cfg denedim pcye format attım sonuç değişmedi sonra güncel olan VGA driverını sildim. oyunu onboard intel hd grafik 4000 le açtım ve fps 160 170lere çıktı yani ekran kartım eksi bi performansa yol açıyor
. Bunu nasıl aşabilirim en azından 250 sabit almam lazım yardımlarınızı bekliyorum her fikre açığım arkadaşlar.
. Böyle birşey mümkünse ben nasıl yapabilirim ? Alternatiflerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum. Güzelim bf3'üm ping yüzünden oynanmıyor codda 7 senelik geçmişim göz göre göre gidiyor lütfen yardımm !!