V

Onbaşı
04 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 28 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar elimde samsung sl-m2020 yazıcı mevcut ve bir süre evvel kağıt alırken sıkıştırma yapmaya basladı ve her sıkıştırmada kamyon kornası gibi bir ses çıkarıyor en son toner dolumu gerçekleştirdikten sonra tahminen 40 sayfa kadar yarı sıkışma yarı düzgün yazdırma aralığı ile yazım yaptırdım ve artık tamamen kağıt almamaya başladı.İlk çalışması normal fırın düzgün ısınıyor drum normal fakat kağıt almayıp aynı sesi çıkarıyor kendim söküp tüm lazer ünitesini temizledim kağıt alma paletlerini sildim düzelmedi.Daha evvel dolum yaptırdığım servise götürdüm.Orada da aynı şekilde açtılar tüm parçaları temizlediler.lazer ünitesini mıknatıs vazifesi gören parçayı kontrol ettiler sorun çözülmedi.Bu şekilde bir sorunla karşılaşan sorunun nereden kaynaklandığı konusunda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar online sürem fazla yanıma takılabilecek küfür etmeyen oyuncu arıyorum cok iyi player oldugum idda edilemez yaş28 muhabetine takılacak eleman olursa iyi olur
arkadaşlar edenada +8shell set veya citin set + +8ib veya +8 eagle eye bunların yanı sıra saglam takılarda satanınız varsa istanbul+konya ve ankaradan real para ile alabilirim irtibat için msn adresim veterinarian_85@hotmail.com
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.028 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.