Herkese merhabalar,
uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve ciddi emek verdiğim sıra tabanlı strateji oyunum Hex Clash, 24 temmuz'da steam üzerinden çıkış yapıyor. satranç mantığıyla taktiksel pozisyon almayı ve rpg öğelerini birleştiren bir oyun mekaniği var.
çıkışa sadece 2 gün kaldı. tahmin edersiniz ki ilk günlerdeki oyuncu geri bildirimleri ve steam incelemeleri (review) benim gibi bağımsız geliştiriciler için çok kritik. oyunumu test edip steam sayfasında ufak da olsa bir inceleme yazarak destek olabilecek arkadaşlar için aşağıya 5 adet steam key bırakıyorum.
kodu alan arkadaşlar yoruma kullandıkları "steam key"i yazıp "aldım" diye belirtirse diğerleri de boşuna denememiş olur.
steam ile uğraşmak istemeyenler için oyunun direkt tarayıcı üzerinden oynanabilen versiyonu da mevcut, oradan da deneyebilirsiniz. yine de steam den deneyerek review ile destek olursanız çok makbule geçer :)
geri bildirimlerinizi çok merak ediyorum. oyunun gelişmesi için her türlü eleştiriye açığım. vakit ayırıp destek olan herkese şimdiden teşekkürler.
Tarayıcı versiyonu: hexclash şeklinde aratabilirsiniz (ÖM olarak link verebilirim)
Steam sayfası: hex clash şeklinde aratınca çıkıyor. (ÖM olarak link verebilirim)
STEAM KEYLER: (keyler biterse ÖM ile yeni key isterseniz yazarım.)
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.1600mhz ram 800mhz görünüyor..
|
Performance Test Sonuçları
|
100 TL yi Geçmeyecek Bir PSU Arıyorum
|
Max 600 TL'ye Islemci ve Mainboard
|
Meslek: Grafiker
| --/--/-- |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 98
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0