4K MONİTÖR TAVSİYESİ PC VE PS İÇİN
çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
ps5 ve pc için 4k monitör bakıyorum hdmi 2.1 destekli olması gerekiyor ps5de 120hz almak için
filmde izliyorum aktif şekilde ama çoğunluk olarak oyun odaklı kullanıyorum sistemi
asus rtx 4080 ekran kartım var sistemim güçlü , normal şartlarda 20 ile 25 bin arası limitim var
baktıgım denk gelen monitörler
gigabyt m28u 15 bin fiyatı
samsung g8 28 bin fiyatı yada g7 25 bin fiyatı
2sininde artıları eksileri var ama hangisini almak mantıklı çözemedim
inç olarak aslında 27 bakıyorum ama seçenek yok sanırım 32de olabilir
Başka model öneri yapabilirseniz bakıp araçtırıp uygunsa alabilirim
PS5 İÇİN TV ÖNERİSİ
PS5 İÇİN TV ÖNERİSİ LÜTFEN
PS5 İÇİN TV BAKIYORUM AMA UFAK Bİ SIKINTI VAR
TV KOYUCAGIM YER 120CM GELİYOR YANİ 55İNÇ TV ALIP KOYAMIYORUM YER OLSA BİLE YAKIN MESAFE OLDUGU İÇİN 55İNÇ BÜYÜK GELİR
120CM GENİŞLİK ALTI OLAMSI GEREKİYOR 43 İNÇ OLABİLİR FARKETMEZ MARKADA FARKETMEZ
KULLANIM AMACI PS5 OYUN VE FİLM İZLEMEK
ÖZELLİK OLARAK 4K ZATEN MECBUR BİDE HDMI 2.1 ÖZELLİKLİ TV
ÖNERİNİZ VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
mrblar asus rog delta s animate kulaklık aldım teamspeak sertifikası bile var ama arkadaşımla teamspeak dan konusurken sesin çok iyi gelmiyor diyor
eski kulaklıgım 300tl lik kulaklıgımdan sesim daha iyi geldiğini sölüyor ayarlara girip değiştiriyorum ama sanki bişey değişmiyor gibi geliyor bana
kullanan arkadaşımız varsa yapılcak bi ayar armory uygulamasındamı yapmak gerekiyor windows ayarındanmı yapmak gerekiyor
yada mikrofonu ayrı bi parça çıkarıp takma özelliği var belki ayrı mikrofon satın alıp üst seviyesi vardır onumu almak lazım bilemedim ne yapcagımı
sonuç olarak az miktarlı bir kulaklık değil 5000 tl gibi rakamı var çok iyi olsun en iyisi olsun demiyorumda yani mikrofonuda biraz mantıklı bişey olsun
daha uyugun kulaklıklar daha iyi özellikleri var bu böle olunca çok saçma
yada dediğim gibi ayarları vardır ben çözemedim
Ekran kartı ile ilgili acil bilgiye ihtiyacım var
mrblar
1.ci Seçenek --- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 Ti OC 11GB GDDR6 352 -
2.ci Seçenek --- Asus GeForce ROG Strix RTX 3070 8GB OC 256Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı
bu 2 ekran kartından birini almayı düşünüyorum ama hangisini alcagım karar veremedim
anakartım - Asus ROG Strix X570-E
işlemcim - 5900x
yardım ederseniz hangi ekran kartını almam hem ileriye dönük hem uzun ömürlük hemde performans acısından benim için iyi olur
Ekran kartı ile ilgili acil bilgiye ihtiyacım var
mrblar
1.ci Seçenek --- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 Ti OC 11GB GDDR6 352 - 14bin tl
2.ci Seçenek --- Asus GeForce RTX 3060 OC 12GB 192Bit GDDR6 PCI-Express 4.0 Ekran Kartı 11bin tl
bu 2 ekran kartından birini almayı düşünüyorum ama hangisini alcagım karar veremedim
anakartım - Asus ROG Strix X570-E
işlemcim - 5900x
yardım ederseniz hangi ekran kartını almam hem ileriye dönük hem uzun ömürlük hemde performans acısından benim için iyi olur.
Mrblar konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum
vipkullan yada eskiden arena - tr gibi 1080p dual film indirme siteleri mevcut aktif önerebilceğiniz bir site varmı
vipkullanda üyeliğim vardı ama 2 gün sonra orası kapanıyor baya iyiydi
ben gene 1080p dual film indirebilceğim yeni çıkan pc oyunları yada dizilerin bölümlerini indirebilceğim bir site arıyorum varsa öneriniz sevinirim
SSD ALICAM KARARSIZ KALDIM YARDIM LÜTFEN
|
|
Cs 1.6 War3 Pro Server 85.153.15.82
|
Dün Artık Tarih Oldu Yarın İse Bir Bilmece Ama Bugün Sana Hediyedir Bunun Kıymetini Bilmek Lazım |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 98
İkinci El Bölümü Mesajları: 58
Konularının görüntülenme sayısı: 8.116 (Bu ay: 122)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilgisayar ve Donanımları