D

Çavuş
15 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 30 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar internette hintfilmiizle sitesindeki bir videoyu indiremiyorum.
bir çok yöntem denedim ama sonuç alamadım.

lütfen bilenler yardımcı olabilirmi.

indirmek istediğim videonun site linki.

http://www.hintfilmiizle.com/muthis-uclu-jagir-1984-izle.html
Merhabalar.
Ben gittigidiyor üzerinden G700 telefon aldım. Telefonun kullanımı gayet güzel.
Ancak 3,5 sene W800 kullandım(Ama malesef telefonumun tuşları artık basmamaya başladı yani telefonum bozuldu.). Yeni aldığım G700 ün kamerası 3,2 MP olmasına rağmen 2MP lik W800 den daha kötü fotoğraf çekiyor.
Ben nerede yanlış yapıyorum acaba. Yardımlarınızı bekliyorum. Acaba g700 kamerası gerçekten kötümü fotoğraf çekiyor.
Ayrıca bu telefonla ilgili program vs. nerede bulabilirim.

Şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaşalar benim 8000 xcamın işlemcisinin üstündeki soğutucu işlemcinin üstünden düştü herhalde çok sıcaktan altındaki yapıştırıcı özelliğinin yitirdi. bende işlemcinin üzerine termal macun sürerek soğutucuyu tekrar yerine koydum ancak tam olarak yapışmadı soğutucunun üzerinden itince soğutucu sağa sola hareket ediyor. acaba yaptığım işlem doğrumu yoksa soğutucu için özel bir yapıştırıcı bant mı var. bir tamirciye sorduğumda bana 1 damla Japon Yapıştır bizde öyle yapıyoruz dedi. Acaba tam olarak ne yapmam gerekiyor.
yardımlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar elimde Er Ryanı Kurtarmak DVDsi ingilizce olarak mevcut ve ben bu filmin türkçe dil dosyasını mp3 olarak buldum. bunu Filme ekleyebilirmiyim. yani bir nevi dublaj mümkünmü acaba yoksa Divx e çevirerekmi yapılıyor.
Merhabalar acaba sony ericsonun çift hattın aynı anda çalıştıran telefon üretme düşüncesi varmıdır. bilgisi olan arkadaşımız varmı acaba. yoksa çift hatlı telefon piyasasını General Mobile mı brakacaklar.
arkadaşlar daha önceleri sorunsuzca w800 telefonumu update ediyordum. ancak dün update edeyim dedim yeni sürüm update programını yükledim ancak bir türlü update programı başlamadı. EMAIII gibi bir şey şifresi girmemmi gerekiyor...ne yapmam lazım
arkadaşlar pazar günü ankaraya gideceğim ankarada nereden w800 kapağı temin edebilirim. benimkinin ön kapak camı çatladı. illaki servisemi gitmeliyim. servisde ne kadar fiyat isterler acaba.
arkadaşlar w800 telefonumu elimden düşürdüm ve ön kapak camı çatladı. acaba nereden w800 kasa veya kapağı teminedebilirim. ben Kdz.Ereğli de yaşıyorum. istanduldan temin et derseniz benim için şu anda bu zor olur. aslında bu vesile ile kasayı komple w700 kasası ile değiştirmek istiyorum. acaba yan tuşları ve tuş takımınıda bulabilirmiyim..
arkadaşım ikinci el compaq armada 1700 (6300/T/5000/D/0/3) (PII 300 160 MB Ram) bir dizüstü almış. dizüstü bilgisayarda C ve D olarak iki harddisk görünüyordu. C 5 GB , D ise 15 GB olarak görünüyordu. Formatlayım dedik ve Win 2000 cd sini taktık. formatlama aşamasında her iki bölümüde sildik. ne olduysa bunda sonra oldu 15 GB lık ikinci bölüm artık hiç görünmez oldu. ancak biz 5 gb lık bölümü yeniden biçimlendirerek win2000 ni kurduk. dizüstü bilgisayarın altından kapağını sökünce içinde 5,4 GB lık bir harddisk var. acaba bu 15 gb harddisk sanal bellek miydi ayrıca bilgisayar açılırken bir parola (Power on password) var bu parola formatlanıncada sıfırlanmadı parolayı biliyoruz ancak parolayı kaldırmak istiyorum. bios ayarlarınada giremiyorum her türlü kombinasyonu denedim. yardımlarınızı bekliyorum..
arkadaşlar makinem PIII 800
Phoenix Bios Version 4.06 (Awar bios)
İntel 810e Chipsetli
Bu makineye 256 SD Ram takamadım bu yüzden biosunu update etmek istiyorum. Bios Driverini nereden bulabilirim ve nasıl bios update yapabilirim. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.634 (Bu ay: 327)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.