laptop caddyi görmüyor
Merhaba arkadaşlar,
evdeki laptopa ssd alıp taktık 240gb.lık. dvd-rom'u iptal edip 1tb hdd'yi de caddy ile dvd-rom kısmına taktırdık. 4 ayrı kızak alıp denedik bilgisayar caddy ile takılan hdd'yi görmüyor. kızakları başka bilgisayarlara takıp denediğimizde çalışıyor ancak bizimkinde asla görmesini sağlayamadık. bilgisayarcıya götürdük bizim bilmediğimiz bir detay vardır diye, bios ayarları vs her şeyi yapıldı, format atıldı vs ama hala durumda değişiklik yok.
dvd-rom geri takıldığında da sıkıntısız çalışıyor bu arada. o kısımda da arıza vz yok.
hdd takılı olunca pc yavaşlıktan kullanılamıyor. ssd takılı kalsın desek o da hepi topu 240 gb, hiçbir şeye yetmeyecek.
ne yapılabilir bu durumda? cevap verenlere şimdiden teşekkürler
age of mythology portable versiyon var mı?
Merhaba arkadaşlar, steam indirimleriyle aom extended versiyonunu aldım ama oynamaya doyamadan şehir dışına eğitime gelmem gerekti. iş bilgisayarına steam kurulmuyor admin parolası olmadığı için, aklım da oyunda, akşam otururken oynamak istiyorum. portable versiyonunu internette aradım ama bulamadım. bilen varsa ve linklerse şahane olur. şimdiden teşekkürler.
(: MEZZALUNA :) |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 214 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Cep Telefonları