Jeneratör mü UPS cihazı mı
Elektrik sorunu bölgemde çok fazla bundan dolayı 2 HDD disk ve 5 civarı 1 kw ile 3 kW arası UPS cihazım bozuldu. Bende yeni UPS cihazı yerine otomatik devreye giren bir jeneratör düşündüm bilgisayarımın kapanmaması gerekiyor sürekli açık kalmalı PC girişine ufak 1 kW güç veren bir akımı kontrol etmesi için UPS bağlayayım iş yerim sanayide kullanmadığım depo da jenerator kurayım diyorum. Jeneratör güvenlik sistemini vs çalıştırmış olur düşüncesindeyim çünkü bazen saatlerce elektrik olmuyor veya hırsızlık amaçlı sapotajda (elektriği kolay şekilde panodan kesebiliyorlar vede gecen yıl kapımın altındaki iç demirleri kesmeye çalışmışlar ) devreye girsin diyorum. UPS cihazı en az 3 kW alsam 12 ile 15 bin TL jenerator 19000 civarı jenerator doğal afet durumunda filanda kullanılabilir sonunda. Düşündüğüm jenerator aşağıdaki.
https://www.hepsiburada.com/genpower-gbg-50-e-oto-model5-kva-benzinli-panolu-tekerlekli-monofaze-portatif-jeneratr-p-HBCV00005F8QYN?magaza=GenPower&url_src=and-product-detail
HDD nasıl yedekletirim.
|
|
"Yer Paylaşımı No. 1: 1920x1080, 320 dpi"
XCOVER modelleri?
|
yakıt?
|
Ford Bu kadar neden satıyor.
|
Seat Leon 2010 ?
|
max. 36.000 Tl bütçe
|
SİNAMA SİSTEMİ İHTİYAC ÖNERİSİ OLAN
|
www.byvatan.net |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 126
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.303 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası