C

Çavuş
23 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 22 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Evet arkadaşlar apk dosyalarını açıp görüntülemek için kullanabileceğim bir program lazım.

Bluestacks isimli programı denedim ama stabil değil ve düzdün çalışmıyor.

bunun haricinde program var mıdır var ise önerilerinizi bekliyorum..
Dün masaüstü bilgisayarıma yeni aldığım fanı taktım, elimden bırakırken kablolar gevşek olduğu için kısa devre yaptı ve kablodan hafif bi duman çıktı.
Ondan sonra bilgisayar açıldı ama monitore goruntu gelmedi. parçaları kontrol ettim tek tek.

bahsettiğim yer bu:

sorun şu ki monitör ekran kartına bağlıyken görüntü gelmiyor, anakarta bağlıyken geliyor.

ekran kartı mı yoksa yuvasında mı sorun vardır? başka ekran kartı veya anakart denemeden anlamamın bir yolu var mı acaba? ve bu kısa devrenin güç kaynağını etkilemesi gerekmez mi ekran kartı veya anakartla ne alakası olabilir?
Powercolor 4850 ekran kartim var. Ekran karti fanim takiliyken cok yavas ve sesli donuyor(neredeyse donmuyor). Ama fani heatsinkten ayirinca normal bir sekilde donuyor.
Sizce ne yapmaliyim? (Garanti yok)
Arkadaşlar Turksat 1c üzerinden lig tv izlemek istiyorum ve alıcımda modül girişi mevcut.
1-Digiturk ün modül satışını durdurduğunu duydum acaba kendim bir modül alsam lig tv yi izleyebilir miyim ?
2-Eğer izlenebiliyorsa izlenebilecek modülü nerden ve kaç paraya bulabilirim.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 942 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.