Onbaşı
21 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 9 (Bu ay: 0)
Gönderileri
rkadaşlar ufak ama acil bir yardıma ihtiyacım var...
bu arada umarım konuyu da yanlış yere açmamışımdır.

bir şirkette staj yapıyorum, web konusunda bir bilgim yok ancak küçük bir noktada ihtiyacım oluştu...

5-6 internet sitesi arasında karşılaştırma yapıyorum, karşılaştırmamı istenen noktalardan birisi de sayfa kaynağı. bağlı olduğumuz sitede sağ tıklayıp sayfa kaynağını göster dediğimde yığınla kod çıkıyor karşıma. ( onlar kodsa tabi, onu da bilmiyorum :) )
bu işlemi yaparak bana bir örnek gösterdiklerinde, ilk 5-6 satır içerisinde

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;" />
<meta name="keywords" content="" />
<meta name="description" content="" />

tarzı yazılar vardı
bak bu meta kaynaklı filan demişlerdi...

sormak istediğim bu kaynak çeşitleri nelerdir? hangi kaynak olduğunu nasıl anlayabilirim?

teşekkür ederim şimdiden...
arkadaşlar ufak ama acil bir yardıma ihtiyacım var...
bu arada umarım konuyu da yanlış yere açmamışımdır.

bir şirkette staj yapıyorum, web konusunda bir bilgim yok ancak küçük bir noktada ihtiyacım oluştu...

5-6 internet sitesi arasında karşılaştırma yapıyorum, karşılaştırmamı istenen noktalardan birisi de sayfa kaynağı. bağlı olduğumuz sitede sağ tıklayıp sayfa kaynağını göster dediğimde yığınla kod çıkıyor karşıma. ( onlar kodsa tabi, onu da bilmiyorum :) )
bu işlemi yaparak bana bir örnek gösterdiklerinde, ilk 5-6 satır içerisinde <html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;" />
<meta name="keywords" content="" />
<meta name="description" content="" />

tarzı yazılar vardı
bak bu meta kaynaklı filan demişlerdi...

sormak istediğim bu kaynak çeşitleri nelerdir? hangi kaynak olduğunu nasıl anlayabilirim?

teşekkür ederim şimdiden...

25-26 Temmuz 2008 Saat 10:00-21:00 Doğuş Power Center Açık Otopark

Castrol Mühendisleri‚ çok soğukta ve çok sıcakta‚ yüksek devir yükü altında günlerce süren özel testlerde Castrol EDGE´in üstün yeteneklerini sınadılar. Şimdiye kadar ürettiğimiz en iyi motor yağı olan Castrol EDGE´i‚ bir motorun karşılaşabileceği en zor şartlar altında diğer yağlarla karşılaştırarak test ettiler.

Castrol EDGE ile elde ettiğimiz bu emsalsiz deneyimin sonuçlarını sizlerle paylaşmak üzere Castrol EDGE Deneyim Üssü´nü hazırladık.
İstanbul´da dört ayrı noktada kurulacak Castrol EDGE Deneyim Üssü´nün 25 Temmuz Cuma saat 11:00´ deki açılışında‚ Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya´nın ilk kez gerçekleştireceği özel bir drift gösterisine tanık olacaksınız.

Castrol Ford Team Türkiye´nin Takım Direktörü Serdar Bostancı da dünyanın ilk Ford Ralli Van´ının modifikasyon sırlarını paylaşırken otomobil tutkunlarının sorularını yanıtlayacak.
Yarış simülasyonu FORZA 2 ile kendinizi sınarken‚ uzaktan kumandalı benzinli drift otomobillerle pistin tozunu attıracaksınız.

Doldurulacak formdaki şifreyi SMS ile gönderen her 20´nci kişi‚ Castrol EDGE armağanlarından birini elde etme şansını yakalayacak.
Sürpriz hediyeler ve dahası Castrol EDGE Deneyim Üssü´nde...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 15 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 278 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.