Onbaşı
11 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Sağlık sorunlarından dolayı aşırı kilo almış durumdayım. Normalde ayaklarım zaten büyüktü. Şu an 49 numara kullanıyorum. Ama ayakkabı konusunda hep muzdaribim. Yıllardır doğru bir ayakkabı alamadım. Ayakkabılarım yanlardan önlerden patlıyordu.İşini bilenlerden varsa uzmanlardan tavsiye istiyorum. Ayaklarımın özellikleri:
1-Yarı düz tabanım
2-Ayaklarım taraklı
3-Topuklarım sert ve uzun süre ayakta bekleyince çok ağrıyor ve ağrı bacaklarıma vuruyor
4-Ayak işaret parmaklarım başparmaklardan daha uzun
Bu doğrultuda su geçirmeyen, ayaklarımı yormayacak, ayakta dikilmeye dayanıklı, yürüyüş yaparken yormayacak bir ayakkabı tavsiyesi istiyorum. İşyerinde de giyeceğim için çok renkli cafcaflı olmaması iyi olur.
İyi günler. Umarım doğru yere açabilmişimdir başlığı. İş yerimizde toplantı odasında sunumlarda kullanılmak üzere büyük ekran ve ekonomik olabilecek bir tv ararken Phlips 65PUK7120/12 model 65 inç 4K tv aldık. Ayrıca Activesync marka 5 Ghz wifi HDMI adaptörü aldık. Yalnız bu adaptör üzerinden laptopdan TV ye yansıtma yaparken görüntü sola kaymış gibi duruyor. Ekranın sağında kalın bir siyah şerit var. Sol tarafta ise görüntü kaybı var. Resimlerden daha iyi anlaşılır. Aynı laptopu evimdeki vestel 9 serisi 55 inç tv ye bağladım. Kumandadaki ekran formatı ayarlarından full mode a getirince 1:1 ekran görüntüsü alabildim. İşyerindeki Philips TV den ne ettimse ne ayarla oynadımsa bir türlü 1:1 ekran görüntüsü alamadım. Laptopda 4:3 ekran formatında çözünürlük ayarlayınca 1:1 görüntü alabiliyorum. Ama bu da kullanışlı değil. Sizce bu durumun çözümü nedir acaba?
İyi günler arkadaşlar. Yanlışıkla telefona factory reset atıldı.Normalde fotoğraflar harici hafıza kartında kayıt olur. Telefona Rom kurduktan sonra galeriden hiç bir fotoğrafı göremedik. Telefonu bilgisayara bağlayıp hafıza kartına baktığımızda Camera ve DCIM kalsörlerinin boş olduğunu gördük. hafıza kartındaki diğer klasörler ve dosyalar durmakta, yani hafıza kartı zarar görmemiş formattan. Bu durumda kaybolan resimleri nasıl bulabiliriz?
İyi günler, eğer bir avukat kardeşimiz yada bir bilen yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
1-Bir kurumla banka arasında yapılan maaş hesabı antlaşmasına itiraz edebilir miyim? Mahkemeye verebilir miyim? Kendi istediğim bir bankaya maaşın yatmasını isteyebilir miyim?
2-Bir şahısla avukatlar olmadan kendi aramızda anlaşarak maaş kesintisi için muvafakat verilse maaştan şu kadar miktar kesilsin diye, icra dairesine gidip bu muvafakatın ödeme miktarını düşürebilir miyim? Bir muvafakat varken 2. muvafakat verebilir miyim? ikiside kesilebilir mi aynı anda?
3-Baroların ücretsiz avukatlık hizmeti verme özelliği var mı? Yada parası olamayan biri hakkını aramak için (bankaya karşı) ücretsiz dava açabilir mi?

yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ediyorum.
Sonunda bende AMD A8 6600K Soket FM2 3.9GHz 4MB Cache 32nm İşlemci + HD8570D GPU de karar kıldım. Güçlü onboard vga olan (Hd film, sürekli download için, strateji oyunları belki) işlemcime uygun orta karar (200-280 tl) anakart önerir misiniz?
İyi günler arkadaşlar.uzun bir süredir netbook amak istiyordum.mali durmumu düzeltebildiğim için artık almaya hazırım.piyasada çok sayıda marka ve model var.aklım çok karıştı.bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ben genelde film seyretmek(kulaklıkla beraber),internette gezmek ve ofis uygulamaları için istiyorum
aradığım özellikler
1-uzun pil ömrü(en az 7 saat)
2-led ve mat ekran(parlakda olabilir ama açık alanda çok olacağım)
3-n280 işlemcili
4-mkv,720p filmleri sorunsuz oynatabilecek bir ekran kartına sahip olmalı
5-güçlü wireless
6-beyaz,mavi,gri gibi siyah harici kasa renkleri

gönlümde asus eee pc 1000he var ama 64 mb ekran kartı bana yetersiz gibi geliyor.
eğer elinizde bu aradığım özelliklere sahip netbookunuz varsa da alabilirim.
önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim...
Öncelikle herkese kolay gelsin.Arkadaşlar benim bir database programına ihtiyacım var.Programa girdi olarak yapılan işler,yerleri,maliyeti,2 fotoğraf,işle ilgili rakamsal değerler,tarihi gibi değerler gireceğim.Rapor alırkende tarihe göre,işin yapıldığı yere göre,maliyetine göre,rakamsal değerlere göre fotoğraflı çıktı alabileceğim şekilde(mesela word formatında A4 kağıda bir sayfaya sadece bir işle ilgili bilgileri fotoğraflarıyla beraber),yada rakamsal değerler ve tablolar şeklinde excel formatında rapor alabileceğim bir database programı arıyorum.Tavsiye edenlere yada direkt satıcılara şimdiden teşekkür ederim.
İyi günler dilerim.Şu aralar fiyatları oldukça düşen Full Hd tvlerden almak istiyorum.Televizyonu, almak istediğim bilgisayara bağlayıp,gerek uydu üzerinden Hd yayınları gerekse indirdiğim Hd filmleri rahat seyretmek istiyorum.Sadece film seyretmek amaçlı,1080p filmleri çok rahatlıkla oynatabilecek,anakart,işlemci,ram,ekran kartı ve lcd tv önerileriniz nelerdir?Minumum ve maximum şeklinde belirtirseniz çok sevinirim.mesela minumum işlemci amd 4500 maximum 6000 gibi.Bide işletim sistemi vista olmalı galiba,yanılıyor muyum?
şimdiden yardımcı olacak arkdaşlara teşekkür ederim...
selamlar arkadaşlar.forumun bu bölümünü yeni keşfettim.
kendime uygun fiyatlı bir mercedes almak istiyorum.bu benim ilk arabam olacak,ayrıca yeni bir kullanıcı olduğum için deneyim kazanacağım bir araba olacak.
aradığım özellikler otomatik vites,sağlam kaporta(hasarsız,çürüksüz),abs firen,hidrolik direksiyon,varsa klima,4 silindirli motor yada ekonomik düzeyde yakıt yakacak başka bir motor,lpg.bu özelliklere sahip bir araba arıyorum.4000-7000 arası olabilir ancak.
birde merak ettiğim,kliması olmayan bir arabaya klima taktırabilirmiyiz,yaklaşık kaça mal olur,düz vitesi otomatiğe çevirebilirmiyiz yoksa orjinalden otomatik mi olmalı?
ayriyeten,böyle bir arabayı nerden bulabilirim.çevrenizde böyle araba satanlar varsa hbaer verirseniz sevinirim.
şimdiden yardımcı olacak arkkadaşlara çok teşekkür ederim.
ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİM ŞU ŞEKİLDE

AMD ATHLON 5600+ X2 64 İŞLEMCİ

ASUS M2N-SLI DELUXE EDITION ANAKART

4 TANE 1 GB KINGSTON DDR2 667 MHZ RAM

NEC SATA DVD WRITER

PHİLİPS IDE DVD WRITER

WD 320 GB SATA II 7200 RPM HDD

SAMSUNG 500 GB SATA II 7200 RPM HDD

SAPHIRE HD 2900 XT EKRAN KARTI

3 ADET USB BAĞLANTISI

SKYSTAR 2.6 UYDU KARTI

TERMALTAKE BIGTYPHOON CPU FANI

BİR ADET 8LİK FAN

BİR ADET 12 LİK FAN

ARKADAŞLAR BU PSU DAN HİÇ ANLAMAM.BİLGİSYARIM 24 SAAT AÇIK KALACAK,ELEKTRİK FATURASINI KABARTMAYACAK SİSTEMİMİ FAZLA ZORLAMAYACAK BİR PSU ARIYORUM.MARKA MODEL KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SİZE ÇOK DUA EDERİM.
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
alışveriş yaptıklarım(sorunsuz):ergin, ByTKN, dreager02, ecozer, Bass Boost, chathakani, rebanuba, Reap3r
sorunlu:dsendil, cagataybas
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Volvo
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
ISS
Vodafone
Oyun Platformu
Xbox
Takım
Fenerbahçe
TV
TV
Klima
Klima
Anakart
Asus
Sabit Disk
OCZ
Modem
Airties
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 60
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 11.162 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.